banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Mamini sinovi...
PostPoslato: 03 Feb 2008, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
E to je to, osim sto ces njegove/njene sigurno sretati na ulici i sta treba onda okretati glavu? A osim toga trebas se i sa svojima objasnjavati...

Pa onda dodje druga veza, pa opet procjena i poredjenje rodbine, pa treca pa opet...

Sad vi meni recite ima li tu imalo pameti...

Naravno, izuzetak su veze gdje se ljudi vec poznaju od ranije.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
U pravu ste. Al nije ni tako jednostavno biti u dužoj vezi i nikako ne dovesti momka/curu kući... Pa roditelje većinom zanima s kim im kćerka/sin izlazi... Da bi poslije nekog vremena navalili da vide tog nekog... S mojim tatom je drugačije, njega baš briga, dok sam zdrava i čitava, njemu dobro... Al baba se živa lomi... Ona MORA upoznati tu osobu. Mora ona da procijeni kakav je. I sjedi na glavi dok god ne vidi ko je. Poslije se smiri i više ne pita ni gdje idem ni s kim.....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Baba?!?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
U Bl živim s babom... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
The_new_Statesman je napisao:
E to je to, osim sto ces njegove/njene sigurno sretati na ulici i sta treba onda okretati glavu? A osim toga trebas se i sa svojima objasnjavati...

Pa onda dodje druga veza, pa opet procjena i poredjenje rodbine, pa treca pa opet...

Sad vi meni recite ima li tu imalo pameti...

Naravno, izuzetak su veze gdje se ljudi vec poznaju od ranije.

to ne važi samo dok ste u vezi gdje ne planirate brak, već i kad ste u braku... poželjno izbjegavati kafenisanje s svekrvom :cat: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jok, to je pretjerivanje.
U stvari to vec zavisi od osobe do osobe, dok za vezu bi ono trebalo biti pravilo, jel. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
EiLeen je napisao:
Al baba se živa lomi.......

Oh boze isto kod mene..jako pametna zena ali me smara sa svojim hipersenzibilitetom....kao da se sutra udajem majku mu....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
xRedHead je napisao:
Ljudi moji, hoce li mi neko objasniti zasto, ali zasto su svi (moji bivsi) momci tako vezani za savrsenu gospodju mamu, koja se uvijek pita, koja je uvijek u pravu, koja sve najbolje zna i radi... Čak i onda kada je sve to suludo svakom drugom sem njima dvoma...? Dajte momci da cujemo, zasto se mama vise slusa, postuje od djevojke? Naravno, mislim na pravu djevojku, dugogodisnju, koja je apsolutno uz tebe i voli te i sve sto ide uz to? :roll:

Sreca pa nisam cesto nalijetala na takve primjerke...ali znam dobro sta to znaci...u svakom slucaju ne vrijedi ga okretati na drugu stranu..jer mama uvijek "zna sta je najbolje za njega" i tako je. To su produkti mama koje svojim sinovima zele sve najnajnajbolje..i oni su najnajnajposebniji sinovi na svijetu .."cijeli zivot hlade supicu za njih da se ne oprze"...s toga jednostavno..bjez te od njih :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 04:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
davno me stari upita kakvu cu djevojku ozeniti. i rekoh mu otvoreno "oces ti sa njom u krevet ili ja, oces li ti imati djecu sa njom ili ja". od tada me vise i ne pita, naucio lekciju. :D imam jednog kolegu koji je ovisan o mami. djevojka ko jabuka iz kanade se zalijepila za njega jer je on budala joj davao povod. i kad je to sve doslo do kraja ili do one zavrsne tacke da krenu, kreten se povukao - mamin uticaj. :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 12:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2008, 22:08
Citiraj:
Ljudi moji, hoce li mi neko objasniti zasto, ali zasto su svi (moji bivsi) momci tako vezani za savrsenu gospodju mamu, koja se uvijek pita, koja je uvijek u pravu, koja sve najbolje zna i radi... Čak i onda kada je sve to suludo svakom drugom sem njima dvoma...? Dajte momci da cujemo, zasto se mama vise slusa, postuje od djevojke? Naravno, mislim na pravu djevojku, dugogodisnju, koja je apsolutno uz tebe i voli te i sve sto ide uz to?

Možda bi trebala preformulisati pitanje na sljedeći način: “Ljudi moji, hoce li mi neko objasniti zasto, ali zasto se uvijek zaljubim u momka koji je toliko vezan za svoju savrsenu gospođu mamu, koja se uvijek pita, koja je uvijek u pravu, koja sve najbolje zna i radi.?
Samoposmatranje bi možda bilo idealno rješenje na ovako postavljeno pitanje koje je kao što vidimo dualističke prirode. Mislim da si odabrala pogrešan pristup u rješavanju ovog problema, pokušavajući uzrok svog negativnog iskustva tražiti u drugome. To ti je slično borbi s vjetrenjačama. Prvo pođimo od sebe pa završimo na drugom. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]