Uglavnom kupujem sa osmehom!
Nije meni tesko pisati ni o tome, jer to je naprosto jedan dogadjaj koji se desio u proslosti, koji sam ja kasnije prihvatila i izvukla pouku iz njega.Zahvalna sam i za to iskustvo, jer me je naucilo prihvatanju zivota i svih ljudi i situacija ,koja sam sama privukla na svesnom ili nesvesnom(cesce) nivou..naucilo me je jos, da sebe ne "identifikujem"samo kao telo, vec da je bas ovo telo dato da nosi moju prelepu dusu, da se podseca i uci..A sada mi je data mogucnost da mirno govorim o tome..Znam da mi je bilo veoma lepo, bezbrizno,leprsavo,u prelepoj svetlosti, u nekom toku..i da nisam zelela nazad, jer sam cupala masku sa kisepnikom, infuzije sa sebe(da, bilo mi je radosnije nego u prethodnom delu zivota)...Shvatila sam nakon toga, da je zivot jedan tren i da bez "pozitivnog' odnosa prema smrti, ne mozemo ni ziveti niti uzivati u zivotu..jer strah od smrti donosi kacenje za zivot, pohlepu(daj da ugrabim sto vise za sebe)i vezuje nas za ubedjenje da mi jesmo samo telo-sto po mom skromnom iskustvu nema veza sa istinom..
Danas sam "cesto" u molitvenom stanju, u kome se gubi osecaj za vreme i prostor, koji dovodi do osecaja Jednosti-mozda je to taj dozivljaj besmrtnosti...ali nakon takvog uvida jos jasnije dozivljavam skucenost, koja je posledica nasih strahova..jer strah grci,dok ljubav siri i brise granice.Zaista se danas ne bojim smrti, jer znam, kada mi "istekne rok trajanja"-ja cu otici, tj. kada Dusa odluci ici dalje-ona pogleda levo, pa desno-i vidi sta je "blize"-da li je to virus ili autobus?(to je sjajno pitanje koje sam cula od mog Ucitelja).