banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 02:30 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Micelijus je napisao:
Po tom pitanju sam samo jedan obični zatucani, glupi, primitivni balkanac i hvala Bogu dragom na tome...

Dragi Micelijuse, nisi ti jedan obicni zatucani, glupi primitivni balkanac. Ti si samo jedan od osoba koji nesto ne vole, ne svidja im se, i ako se to "nesto" nekome drugome svidja, a ti to ne mozes smisliti, ti onda omalozavas te druge, spustas ih, ne razumijes ih, ismijavas ih, itd.....

U drugu ruku cak mislim da ti ni sam ne znas sta hoces, sta zelis, sta volis, sta ti se svidja... jer se bojis da ce to sto se drugima svidja, mozda i tebi svidjeti, al nemozes sebi to priustiti, jer ce se pri tome eventualno pokvariti tvoj ugled, tvoja eksistencija dobrog i primjernog djecaka ce pasti. Vjerovatno onda neces biti nesto "posebno", drugi ce te gledati kao i ostale, sto ti ocigledno ne mozes podnijeti, jer samo hoces TI - i samo TI da budes nesto posebno.
A ustvari, svi smo mi nesto posebno. Svako od nas krije u sebi nesto posebno. Ono sto se tebi mozda kao "lose" nacrtava, mozda i nije tako lose. To je samo tvoj um umislio da je to lose.

Dakle, meni nije jasno, zasto je to toliko ruzno vidjeti nesto sto je majka priroda dala. Nesto sto je Bog stvorio. Covjeka onako kako ga je Bog stvorio?!
I ako ima avatara ovde sa nekim golim tijelom covjeka ili zene, meni to ne lici na provokaciju ili perveziju. To je umjetnost. A zar je umjetnost losa?! Jedino ako se pokazuje vise nego sto bi trebalo, tj. spolni organi, onda vec prelazi granice. A ovo ostalo je sve "surovo".
Ne vjerujem da je dosad iko nosio neke posledice sto je vidio neki avatar na ovome forumu. Ili se varam?! Kako je s tobom? Da li se ti osjecas "napadnutim", ili te mozda povredio neki moj avatar? Imas li mozda neke bolove od njih?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Leona je napisao:
Dakle, meni nije jasno, zasto je to toliko ruzno vidjeti nesto sto je majka priroda dala. Nesto sto je Bog stvorio. Covjeka onako kako ga je Bog stvorio?!

Dakle - Bog je stvorio muskarca da mu se svidja drugi muskarac, a zenu da mu se svidja druga zena? Sram Ga bilo... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 09:08 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka

daljac je napisao:
Leona je napisao:

Dakle - Bog je stvorio muskarca da mu se svidja drugi muskarac, a zenu da mu se svidja druga zena? Sram Ga bilo... :-?

Nisi me razumio. "SVIDJATI SE" je jedno, a "SVIDJATI SE I OSJECATI NESTO ZA TO STO TI SE SVIDJA" je drugo. Ne moras se ti sad zaljubiti u nesto sto ti se svidja. A uostalom, to sto sam ja napisala ne odnosi se na to sta si ti razumio.

Al ajd, kome ja objasnjavam. Gubim svoje vrijeme. Sad cu 3 nedelje na godisnji. Uzivajte bez mene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2005, 21:00 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 14:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Boga mi Micelijuse, izgleda da te je Leona prokontala. :) :roll: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 16:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
ccc...pa ljepota je tu da se gleda(za odmaranje ociju), a ne da se zmiri pred njom. :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 17:32 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
Мој аватар говори да сам толерантна и мирољубива особа.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka

Micelijus je napisao:
E sada, pošto je to tako, ja bih joj odgovorio na ono njeno pitanje da li me išta zaboljelo za njenim avatarima

Ma ne moras se ni truditi da odgovoris. Mislim da znam odgovor. Odgovor koji se super uklapa u onu lijepu prezentaciju o tebi. :) :wink:

A Digresija, dragi, budi dobar. Pravim ja teze i o tebi. Cuvaj se da i tebe ne 'razgacim'. 8) :oops: :wink: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 19:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Leona je napisao:
A Digresija, Dejo dragi, budi dobar. Pravim ja teze i o tebi. Cuvaj se da i tebe ne 'razgacim'. 8) :oops: :wink: :)
Ja vec u boksericama. ;) Ne znam da li je to zbog tvog razgacivanja ili zbog ove sparine... Btw. ja nemam avatara. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka

Digresija je napisao:
ja nemam avatara. :roll:

Mislis da meni treba avatar da te opisem!? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka

Digresija je napisao:
Ja vec u boksericama. ;) Ne znam da li je to zbog tvog razgacivanja ili zbog ove sparine..

Mozda je do tvoje drage...he he :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 23:55 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2005, 01:19 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2005, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pa sta reci, super Micelijuse. Ni Vader ne bi mogao to ljepse napisati od tebe. Bravo... Hoces sad jedan bonbon?!!

(Leona tapse Micelijusa po glavi) :scratch: :thumbup:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 06:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Micelijus hajde malo pogledaj sta si pisao o pravilima na oom podforumu, izvini ako gresim. poz i btw hajde mene okarakterisite na osnovu novog avatara, bas me zanima. hehehe :lol: :lol: :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 10:44 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]