Micelijus je napisao:
Po tom pitanju sam samo jedan obični zatucani, glupi, primitivni balkanac i hvala Bogu dragom na tome...
Dragi Micelijuse, nisi ti jedan obicni zatucani, glupi primitivni balkanac. Ti si samo jedan od osoba koji nesto ne vole, ne svidja im se, i ako se to "nesto" nekome drugome svidja, a ti to ne mozes smisliti, ti onda omalozavas te druge, spustas ih, ne razumijes ih, ismijavas ih, itd.....
U drugu ruku cak mislim da ti ni sam ne znas sta hoces, sta zelis, sta volis, sta ti se svidja... jer se bojis da ce to sto se drugima svidja, mozda i tebi svidjeti, al nemozes sebi to priustiti, jer ce se pri tome eventualno pokvariti tvoj ugled, tvoja eksistencija dobrog i primjernog djecaka ce pasti. Vjerovatno onda neces biti nesto "posebno", drugi ce te gledati kao i ostale, sto ti ocigledno ne mozes podnijeti, jer samo hoces TI - i samo TI da budes nesto posebno.
A ustvari, svi smo mi nesto posebno. Svako od nas krije u sebi nesto posebno. Ono sto se tebi mozda kao "lose" nacrtava, mozda i nije tako lose. To je samo tvoj um umislio da je to lose.
Dakle, meni nije jasno, zasto je to toliko ruzno vidjeti nesto sto je majka priroda dala. Nesto sto je Bog stvorio. Covjeka onako kako ga je Bog stvorio?!
I ako ima avatara ovde sa nekim golim tijelom covjeka ili zene, meni to ne lici na provokaciju ili perveziju. To je umjetnost. A zar je umjetnost losa?! Jedino ako se pokazuje vise nego sto bi trebalo, tj. spolni organi, onda vec prelazi granice. A ovo ostalo je sve "surovo".
Ne vjerujem da je dosad iko nosio neke posledice sto je vidio neki avatar na ovome forumu. Ili se varam?! Kako je s tobom? Da li se ti osjecas "napadnutim", ili te mozda povredio neki moj avatar? Imas li mozda neke bolove od njih?!