banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 01:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Dove je napisao:
Leona je napisao:
[Ko nama popunjava one prazne kruzice ispod naseg nicka! Jel do dolazi s vremena na vrijeme... zavisno od toga koliko si dugo na forumu ili nam ih neko daje... ?! Bas me interesuje... hmmm... :) :oops: :toothy9:

Popunjava ih Digresija flomasterom :D .
A sto se mene uvijek proziva na forumu? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Pa Digresija, ti si vazda dežurni :D
Ove tačkice su funkcionisale u prethodnoj verziji foruma, a sad mislim da ne mrdaju nikud, što u suštini nema veze sa temom, al' nek' mi imamo 200 postova od kojih je 100+ offtopic...ccc...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
Ja bih malo da prokomentarisem ovaj Najgorin avatar :D

Nesto si mi ti puno tetovirana po licu na tom avataru ( btw mnogo mi je bolja njena uloga u Femme Fatale), a ovamo sve negativno o tetoviranju. S obzirom da znam da ti je utopljeni predlozio taj avatar, ja bih predlozila da ga dobro psihoanaliziras, mozda on pokushava da ti ispere mozak i navedete na jedno devijantno ponashanje tj : tetoviranje :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
anonima je napisao:
Ja bih malo da prokomentarisem ovaj Najgorin avatar :D

Nesto si mi ti puno tetovirana po licu na tom avataru ( btw mnogo mi je bolja njena uloga u Femme Fatale), a ovamo sve negativno o tetoviranju. S obzirom da znam da ti je utopljeni predlozio taj avatar, ja bih predlozila da ga dobro psihoanaliziras, mozda on pokushava da ti ispere mozak i navedete na jedno devijantno ponashanje tj : tetoviranje :D

Pa ne mora je avatar karakterisati (kao sto mene ne karakterise :) ) Ako je zena na njenom avataru istetovirana, ne mora znaciti da ce i ona kad tad istetovirati nesto... :D A da utopljeni hoce da je navede da se istetovira sigurno to ne bi radio preko preporuke za avatar, iako je ona prihvatila tu preporuku... Tj. mislim da nema potrebe da se zabrinjavas Najgora, jer da si se htjela istetovirati, to bi ucinila vec davno... (bar ja tako mislim) :) :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Digresija je napisao:
A sto se mene uvijek proziva na forumu? :)

Mozda zato sto si nam ti nesto posebno drag... :P :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 23:52 
DELETED

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2005, 00:04 
DELETED

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2005, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Micelijus je napisao:
Nema, kolega Vaderu, trebao si ti da upišeš i psihologiju paralelno... :D

Ma studiram ja psihologiju ovako, usput, kroz život, posmatrajući sebe i ljude :)

Psihologija se može dosta naučiti kroz posmatranje ljudi, književnost, filmove, i povrh svega - kroz duhovnost, jer ipak je ona nauka o duši

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka

> a Leona se samo slatko nasmije na vase komentare :lol!:
Zanimljivo je kako nagadjate moj karakter na osnovu avatara. :oops: :wink:

A sta bi ono mogao znaciti ovaj sadasnji avatar.. hmm.. :-? Vjerujem da necete nikad pogoditi... :) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Leona je napisao:
A sta bi ono mogao znaciti ovaj sadasnji avatar.. hmm.. :-? Vjerujem da necete nikad pogoditi... :) :wink:

Pa možda to da ti u suštini želiš i trebaš da letiš ali ti ta prevelika haljina to otežava, pa ne možeš da letiš u onoj mjeri koju želiš, ne možeš da ostvariš ono što bi željela jer si u nekoj mjeri sputana. Treba da se oslobodiš nekih svojih koncepata i programa koji te guše iako oni tebi možda djeluju lijepi kao ta haljina i ne želiš da ih se odrekneš jer se bojiš otkrića prave sebe pod tom haljinom. Pored toga ta krila su ti manja od haljine, što jasno upućuje na to da te haljina sputava, i da si sebi "obukla" nešto sa čim ne možeš da letiš (da se na potreban način uzdižeš i napreduješ).

A kad se na to doda da ti je najdraža boja crna i da za crnu tamo stoji ponos, ali i tuga i melanholija, možda bi mogla da počneš od toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Leona je napisao:

Pa možda to da ti u suštini želiš i trebaš da letiš ali ti ta prevelika haljina to otežava, pa ne možeš da letiš u onoj mjeri koju želiš, ne možeš da ostvariš ono što bi željela jer si u nekoj mjeri sputana. Treba da se oslobodiš nekih svojih koncepata i programa koji te guše iako oni tebi možda djeluju lijepi kao ta haljina i ne želiš da ih se odrekneš jer se bojiš otkrića prave sebe pod tom haljinom. Pored toga ta krila su ti manja od haljine, što jasno upućuje na to da te haljina sputava, i da si sebi "obukla" nešto sa čim ne možeš da letiš (da se na potreban način uzdižeš i napreduješ).

A kad se na to doda da ti je najdraža boja crna i da za crnu tamo stoji ponos, ali i tuga i melanholija, možda bi mogla da počneš od toga.

Nisi ni blizu toga sta ta slika stvarno znaci. :wink: Ta slika oznacava simbol necega...
I da.. a nema nikakve veze sa nekim vjerskim simbolom...

Vidis, nekad se i ne moze vidjeti toliko u avataru koliko mislis... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:

A kad malo bolje procitam ovu tvoju analizu... vidim da si sasvim pogresno protumacio moj karakter. Ovako ja ispade puna sebe, zeljna za slavom, zeljna da se uzdignem nad vama svima,.... a ustvari sam stidljiva, povucena, mirna osoba...

Taj opis je mozda i tacan (a mozda i nije) u psiholoskom smislu. Ali ja nisam "psiholosko razmisljala" kad sam vidjela taj avatar. Uzela sam ga zato sto simbolise nesto....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Leona je napisao:
Nisi ni blizu toga sta ta slika stvarno znaci

Dobro ako ti tako kažeš :D
Nisam ja ni očekivao da ćeš priznati :D

Leona je napisao:
vidim da si sasvim pogresno protumacio moj karakter. Ovako ja ispade puna sebe, zeljna za slavom, zeljna da se uzdignem nad vama svima

Nisam to mislio, pogrešno si shvatila.

Leona je napisao:
Taj opis je mozda i tacan (a mozda i nije) u psiholoskom smislu

Opa, prvo "nisam ni blizu" a nakon 14 minuta razmišljanja "opis je možda tačan" :D

Leona je napisao:
Ali ja nisam "psiholosko razmisljala" kad sam vidjela taj avatar. Uzela sam ga

Često podsvjesno nešto odaberemo, intuitivno, i to nekad bude bolji izbor od onog razumom promišljenog. Toga dosta ima u duhovnosti. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Opa, prvo "nisam ni blizu" a nakon 14 minuta razmišljanja "opis je možda tačan"

Ja sam rekla "mozda" je tacan ako razmisljas psiholoski, kroz Psihologiju. Al u drugu ruku nije tacan zato sto ga nisam iz tog razloga uzela. Kapis? Il moram da nacrtam.? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Leona je napisao:
Al u drugu ruku nije tacan zato sto ga nisam iz tog razloga uzela

Uzela si ga iz razloga koji sam ja naveo, a ne iz razloga na koje ti misliš :D

Leona je napisao:
Kapis? Il moram da nacrtam?

Crtaj :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Uzela si ga iz razloga koji sam ja naveo, a ne iz razloga na koje ti misliš :D

Ajd u google/images i utipkaj "scorpio", pa vidi sta dodje?! Pa mi kazi rezultat. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da ali od svih slika koje se tamo nalaze ti si odabrala baš ovu koja veoma jasno ukazuje na ono što sam ja napisao :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Da ali od svih slika koje se tamo nalaze ti si odabrala baš ovu koja veoma jasno ukazuje na ono što sam ja napisao :D

Ajd dobro...vidi se da te mama razmazila, pa da uvijek mora biti kako ti kazes... :oops: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Ajd dobro...vidi se da te mama razmazila, pa da uvijek mora biti kako ti kazes...

:lol:

Uz to je spreman da nas sve izanalizira u 5 minuta, a kod njega nigdje avatara ! :D

Sta mislis zbog cega ? :P

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2005, 02:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Vader je napisao:
Postalo je bitnije kakva se slika fizičkog izgleda nudi drugima nego kakvu sliku dajemo o nama onakvima kakvi zaista jesmo. A to kakvi zaista jesmo se vidi iz onoga kako se ponašamo, šta pričamo i mislimo. A to troje (šta radimo, pričamo, mislimo) se mnogo bolje kad je forum u pitanju vidi iz teksta koji pišemo nego iz "slika-avatara" koje prikazujemo.

E pa, bash me interesuje kako cete prochitati moju slichnost sa avatarom... Prepusticu Micelijusu da komentarishe, znam da on vec ima neke ideje na umu... :lol: Al, eto, ako se Vader toliko razumije u psihu, samo izvolite, bash me zanima shta cete reci...
Vader je napisao:
A sve se to vidi i na forumu, u smislu: "kad već drugi ne mogu da vide kako izledam (što mi je možda i prednost) iskoristiću to pa ću im dati neki provjereni primjerak modernog ideala ljepote, pa neka me tako zamišljaju, neka uzdišu, neka vole da me vide na forumu, neka me primjete..."

Mmmmmmmm, sigurno za mnom uzdishu kad vide brkati avatar..... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]