Ok. Procitala sam sve dosad napisano.
Blue, ovaj tvoj zadnji post sam procitala par puta da te nebi opet zamarala da mi objasnjavas jos jednom, i jos jednom.
Drugo, ne znam zasto ja uvijek ispadnem drska! Ako ne stavim smajli sto se kesi ili namiguje ne mora znaciti da sam drska i silovna na osobu kojoj odgovaram. Svjesna sam toga da ja nekad, ili cesto, mnogo cesto, u vecini slucajeva ne znam izabrati prave rijeci za pravi trenutak (stas.. toliko godina kad zivis u inostranstvu nije ni cudo

), ali to ne mora da znaci da sam ljuta. Jivanu sam odgovorila na lijep nacin. Nisam se nadala da ce to da ispane sasvim drugacije. Isto tako je i sa kolegom "blue". Htjela sam samo da razjasni to sto je napisao, posto nisam bas skontala iz prve. I malo sam bila zbunjena sto misli da ja oduzimam nekome slobodu govora samo zato sto sam postavila taj tekst. Tekst nisam ja sastavljala...ne znam cemu tolika uzbuna.
Mislim da ste me dosad upoznali, vec godinu, dvije sam na forumu, a i znate sta sam u horoskopu

, i znate da nekad i prereagiram zbog cega se posle kajem. ahaa...i skorpije se kaju...

, i danas nisam bila bas nesto raspolozena...ofarbala mi se (juce kupljena) posteljina u masini od crvene majice...

, no dobro...necemo u detalje...
Problem je u tome sto ja volim da se salim i zezam... neki prihvataju moj humor, neki ne, neki ga pogresno prihvate...desava mi se to cesto i u realnom zivotu.
Ima momenata kad sam stvarno ozbiljna, zbog cega ponekad ispanem stroga i ljuta. Stroga jesam, ali kad se radi o ozbiljnim temama. Nekad sam smrtno ozbiljna, preozbiljna, zbog cega su me mnogi i opominjali i govorili da mi to nevalja...Boze moj, ko ce svima ugoditi. Ali, sve je to stvar prirode.
Nekad i 'sala' pojedinih ovde predje sve granice, tako da i mene mozete nekad razumjeti. Imamo dokaza za to, a i svjedoka. Nisam uvijek ja zub koji se klima.
Eto...da se i to jednom razrijesi..misterija o Leoni .... i nemojte me vise prozivati bez potrebe.

Vader... drugi put kad budes bockao, bockaj 'softly'...
Blue, nemam nista protiv tebe..ti si rekao svoje misljenje. Akcepitram ga. To sto sam rekla da mi jos jednom razjasnis onaj prvi post, nije znacilo da ga ne prihvatam, nego ga nisam stvarno razumjela. I, kao sto rekoh, nisam ga ja sastavljala, tako da to nije moja definicija slobode. Tekst mi se vecim dijelom svidio zbog necega, i zato sam ga stavila ovde da ga podijelim sa vama i da imamo o cemu da pricamo. Zato je forum tu, zar ne?!
Zasad me samo muci pitanje: Kako da vratim boju posteljine nazad?! Pa ako neko ima kvalitetan savjet i ima zelju da mi pomogne, neka mi se javi na private.