banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 03:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Da li bi netko mogao dati moj psiholoski profil na osnovu avatara?
zar nije sladak?
rucni rad! :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
A zasto ne bi malo pogledali sta nam znace nadimci koje smo sami sebi dali?!
Sta znaci "Digresija", "Micelijus", "Vader".....
Vader - too much Star Wars???

A sta nam to govori o osobama koji nece da stave avatar?! Posto se po nama koji imamo avatar vidi ko smo i sta smo, sta ste onda vi?! Krijete svoj karakter, svoje osobine, ne da te se tako lako procitati!?
Takve osobe su gore od onih koji se iskazuju. I kriju dosta toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka

Micelijus je napisao:

Moglo bi se još pričati o dotičnoj "gospodičnoj" na Leoninom avataru i o njenoj "dobroti" i borbi za gladne i jadne...
Pitam se samo kako se uvijek nađe neki kamerman pri ruci kada "predobra" Anđelina od svoje "sirotinje", "otkidajući od svojih usta", pomaže jadnoj napaćenoj djeci.
Pitam se koliko je proračuna izvršeno o tom "poslovnom marketinškom potezu" od strane ljudi koji su zaduženi za njenu reklamu.
"Predobra" Anđelina usvaja djecu iz "egzotičnih" krajeva a u isto vrijeme propagira lezbejstvo, homoseksualizam i hvali se svojim seksualnim odnosima sa više muškaraca (a možda i žena) istovremeno...
Pitam se da li je toj usvojenoj djeci možda bilo bolje da su ostala tamo odakle su uzeta...

I opet sve u cilju predstavljanja NjE, "predobre" Anđeline u nekom novom svjetlu, u nekom novom fazonu koji se još nije "isfurao". Ko zna koliko je pederski lobi izdvojio novca finansirajući "humanitarne" Anđelinine akcije, koje su kao po pravilu popraćene od strane mnogih svjetskih medija i emitovane u udarnim terminima, podižući joj na taj način rejting i dajući joj status dobročiniteljke koja koristi svaku priliku da se oduži svojim "ulagačima" propagirajući homoseksualizam.
To me podsjeća na već davno isfurane fazone predsjedničkih kandidata koji se, kao po pravilu, sjete da obilaze vrtiće i da se slikaju dok ljube djecu baš uoči izbora.

Njene slike, izjave, gestovi, djela, su precizno izvagani i služe jasnoj svrsi da od nje stvore ono što ona želi, ili još bolje ono za šta je proračunato da će se više svidjeti narodu, ono od čega se može još bolje zaraditi. Slično kao i sa provokativnim avatarima, sve je to plod svjesne ili podsvjesne želje da se ostvare određeni ciljevi a to su po pravilu: više hrane za ego, više novca, više moći i svega što uz to ide... a sve u zavisnosti od nivoa na kom se "obmana" dešava...

Micelijus ja mislim da je to sve njen problem a ne tvoj. Niko nije andjeo na ovom svijetu. Da jesmo, ne bi se patili u ovom okrutnom svijetu, dozivljavali ratove i prirodne katastrofe.

A vjerovatno si i ti jedan od onih sto sline kad je vide na ekranu! I kad bi ti ona mahala sa milion dolara u ruci i nudila ti jednu noc sa njom - mislim da ne bi odbio! Danas se vecina kupuje za pare! n :wink:

Poslednji put menjao Leona dana 10 Feb 2005, 10:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka

Micelijus je napisao:
Digresija je napisao:
Leona nam se osjetila prozvanom izgleda?:wink:
Ma Leona se nebi toliko zapalila ni da je Vader umjesto izraza "osobe koje koriste provokativne avatare" napisao Leona. :D

Vader je napisao:
Leona je napisao:
ali i ja imam -po tvom misljenju - "provokantan" avatar!
To nigdje nisam rekao. Čak štaviše, mislim da je tvoj avatar vrlo malo (ili nimalo) provokativan.
Sad će Leona da promjeni avatar i da postavi neki "efektniji". Izgleda da ovaj ne ispunjava svrhu. :lol:

Leona nece sad da promeni avatar! Bas sad nece! Meni ne smeta! A kome smeta, nek nalijepi na ekran sliku od Biljane Plavsic, posto, mislim da bi vam ona draza bila umjesto Angeline!

Lijep pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 11:29 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka

:mad: Pa Biljana Plavsic je zena koja nema tetovazu i nije lezbejka! :P

Ne, stvarno.... Ja mislim to sto vecini vas ovde na forumu smeta, je, po mom misljenju, Homosexualnost! To je za vas absurdno, nenromalno, nesto sto je kontra od vas.... a sve sto je kontra - ne valja!

Ja nisam homo, ali nemam nista protiv onih koji jesu. Tebi, Micelijus, mislim da te ta cinjenica da je ona BI (mozda i nije, ali tako se prica u medijima) vise smeta nego njena popularnost.
Izvini ako nije tako, ali ja imam osjecaj da je tako.

Ne trebamo gledati tako pesimisticno i tako usko na neke stvari. Osvrni se malo pa vidi sta je zaista lose. Nije Homosexualnost najlosija stvar. Ima i gorih stvari, vjeruj mi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
mangia je napisao:
oprost'te ja se ne razumijem sta moj avatar znaci po Vama??

stigmata je napisao:
Da li bi netko mogao dati moj psiholoski profil na osnovu avatara?
zar nije sladak?
rucni rad!

Na samom početku teme sam napisao:

"Što se tiče sličica likova iz neke igre, crtanog filma, ili nekakave karikature, crteži i slično, to je OK, ova tema nije posvećena njima"

Ovo ni najmanje nije omalovažavanje vaših avatara, ali je iz postavke i razvoja teme vidljivo da je ova tema posvećena nečemu drugom, a ne analizi svakog avatara.

Leona je napisao:
A i ja sam primjetila da osobe na forumu koji NEMAJU avatar, pisu romane ovde na forumu, tako da vecina postova od tih osoba ostane ne procitana! Jer bi trebalo sati i sati da se to procita...(vjerovatno zato sto prepisuju pa nemaju kad skratiti...
.
.
A zasto ne bi malo pogledali sta nam znace nadimci koje smo sami sebi dali?!
Sta znaci "Digresija", "Micelijus", "Vader".....
Vader - too much Star Wars???
.
.
Takve osobe su gore od onih koji se iskazuju. I kriju dosta toga.

Čemu ovo služi? I zanimljivo je da koristiš samo nickove osoba čije ti se mišljenje ovde ne sviđa. Ovo je jeftino prebacivanje teme na nešto drugo, i to samo zbog lične isfuranosti. Kao kad jedno dijete kaže drugom: "ova tvoja igračka autić ti je krš", a onda drugi samo da mu kontrira kaže: "sve tvoje igračke su krš...i glup si...i moj tata je jači od tvog tate...vidjećeš ti kad dođe moj stric iz Njemačke..."
Djetinjasto.

Leona je napisao:
A sta nam to govori o osobama koji nece da stave avatar?!

Pa možda govori to da slika koju daju o sebi žele da bude prenesena isključivo kroz slova koje kucaju, dakle kroz uobličene misli, načine razmišljanja i shvatanja.

Leona je napisao:
Posto se po nama koji imamo avatar vidi ko smo i sta smo, sta ste onda vi?! Krijete svoj karakter, svoje osobine, ne da te se tako lako procitati!?

Bolje se pročitaju i "vide" osobe koje iskreno pišu i sliku o sebi daju kroz to što pišu nego oni koji stave neku provokativnu sliku koja nema veze sa njihovim izgledom, a još uz to mazno kažu nešto u smislu "ko kaže da je meni ovo samo avatar?". Ili stave sliku neke glumice i kao razlog za to navedu "jer dotična pomaže djeci i ljudima iz trećeg svijeta" iako je jasno da ima mnogo nepoznatih ljudi koji to isto rade u još većoj mjeri, pa je vidljivo da taj razlog nije bio iskren.

Leona je napisao:
Leona nece sad da promeni avatar! Bas sad nece!

Jel' to inat? ;)

Micelijus je napisao:
rekla mi je da se tako oblači zato što joj tako godi i jer joj je tako lijepo, a to, navodno, nema nikakve veze sa provociranjem muškaraca.
Veći šupljak ja u životu nisam čuo.

:D :D :D :D

Ne bih volio da se ova tema pretvori u raspravu o homoseksualnosti jer ovde postoji nekoliko tema o tome, ovde je nešto drugo predmet rasprave.

Leona je napisao:
Nije Homosexualnost najlosija stvar

Nije ni tuću ženu najlošija stvar, pa da li onda po tebi ne treba da to računamo kao problem i da dignemo glas protiv toga?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 13:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Kako se Leona grcevito opravdava :)
Leona, time samo dokazujes da si se stvarno osjetila prozvanom i da su one Vaderove konstatacije pale na plodno tlo, odnosno da postoje osobe, koje avatarom ili potpisom odaju neke svoje karakterne osobine. Evo, sad mozemo zakljuciti da ti zelis biti privlacna muskarcima i da vise polazes na izgled, nego na duhovnu stranu osobe.

Zasto ja nemam avatar? Ajd nadji mi neki prikladan avatar, pa cu ga okaciti ;)

Da si procitala moje postove u vezi homoseksualnosti, uvidjela bi da grijesis :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Obozavam da mijenjam avatare. Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 17:24 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Leona legendo iskuliraj loma.Nemoj da se primas toliko,svojim trosenjem hranis nekoga.Opusti se na pocetku smo sami konstatovali da vanjski izgled,u ovom slucaju tvoj avatar,nije toliko bitan koliko unutrasnje stanje tvoje svijesti.Tvoje simpatije prema Angelini mogu da dolaze iz ko zna kojih razloga,kao sto navede humanih ili nekih drugih.Nije bitno na kraju ma da su iz seksualnih tvoj je izbor.Kao sto je i sve sto ona radi njen.I niposto ne mora da znaci da se ti kao osoba krijes iza svog avatara,naprotiv to je jedan od otvorenih nacina da kazes ja cijenim tu i tu osobu.Zato opusteno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 18:11 
Veteran
Veteran

frxy je napisao:
Obozavam da mijenjam avatare. Slika

Slika

... sto je automatski implicirano tvojom ucestalom promjenom raspolozenja :)
Vidis, iz samo te cinjenice bih mogao reci: ne volis dosadne tipove, volis avanturu, tvrdoglava si, volis se boriti za nesto, a ne da ti se posluzi na tacni, ne volis mainstream, volis biti drugacija od drugih i td.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka

Digresija je napisao:
Kako se Leona grcevito opravdava :)
Leona, time samo dokazujes da si se stvarno osjetila prozvanom i da su one Vaderove konstatacije pale na plodno tlo, odnosno da postoje osobe, koje avatarom ili potpisom odaju neke svoje karakterne osobine. Evo, sad mozemo zakljuciti da ti zelis biti privlacna muskarcima i da vise polazes na izgled, nego na duhovnu stranu osobe.

Zasto ja nemam avatar? Ajd nadji mi neki prikladan avatar, pa cu ga okaciti ;)

Da si procitala moje postove u vezi homoseksualnosti, uvidjela bi da grijesis :)
[/quote]

Boze moj koliki zaplet oko mog avatara! Izgleda da djeluje na vas, a sramota vas da priznate :oops:
Ovako........

Dragi Digresija:

1. Jeste, osecam se prozvanom zato sto je Vader naveo osobe koji su stavili neke "idole", glumce, modele.... za avatar. A kao sto i sam vidis, i ja sam stavila.

2. Jeste, ja zelim biti privlacna muskarcima, ali ne na ovom forumu. Svako zensko zeli da bude privlacno - svima, ako to nisi znao! A uostalom, srecno sam udata, tako da mi je ujedno i svejedno hocu li se nekome svidjeti ili ne!

3. Zivim u stabilnoj zemlji koja "funkcionise"; imam dobar posao, redovnu platu... mogu sebi priustiti sta god hocu. Ali kad bi zavirio u moj ormar - ne bi nasao marke kao Nike, Adidas, Hugo Boss, Gucci.... Nasao bi obicnu robu, robu koja se nosi i kod nas. I koju bi mogao i ti sebi da priustis!!!

Ne znam gde ti zivis, ali ja sam naucila u stranoj zemlji da cijenim i najmanji trun; trun svega sto bi kod nas znacilo mnogo vise od truna.

Tako, po tome se vidi da vi ni pojma nemate kako se ljudi procenjuju.

Poslednji put menjao Leona dana 10 Feb 2005, 19:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Leona je napisao:
Posto se po nama koji imamo avatar vidi ko smo i sta smo, sta ste onda vi?! Krijete svoj karakter, svoje osobine, ne da te se tako lako procitati!?

.....Ili stave sliku neke glumice i kao razlog za to navedu "jer dotična pomaže djeci i ljudima iz trećeg svijeta" iako je jasno da ima mnogo nepoznatih ljudi koji to isto rade u još većoj mjeri, pa je vidljivo da taj razlog nije bio iskren.

Pa ako je neko nepoznat, kako cu onda da znam za njega!?
Stavila sam bas Nju zato sto je prezentna, Zato sto sam imala tu sliku u kompjuteru.

Zato sto se neda provocirati, sto ima jaku volju.... mozda zato sto sam i ja takva! Eto zasto sam je uzela. Sto je cijenim kao glumicu! Zar je to toliko vazno ZASTO, ZASTO.....?! Ja ne zivim da bi odgovarala na ZASTO pitanja!

Vidim da ste jedva cekali da dodje neki plijen na koji cete krvolocno navaliti! A sta drugo da ocekujem od naseg naroda... Ko ce kome ako nece svoj svome!

Poslednji put menjao Leona dana 10 Feb 2005, 20:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Leona je napisao:
Nije Homosexualnost najlosija stvar

Nije ni tuću ženu najlošija stvar, pa da li onda po tebi ne treba da to računamo kao problem i da dignemo glas protiv toga?

Tuci zenu je kukavicka bolest, bolest koju je covijek sam sebi dao! Homosexualnost je urodjena!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 20:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Ne znam sta ste napali na Leonu, cura je sasvim u pravu. I ovoliko analiziranje avatar-a po meni je mlacenje prazne slame. Nije mi nikad palo na pamet da analiziram neciji avatar, i kad sam procitala ovu vasu diskusiju pokusala sam - ali nista nisam skuzila (mozda ja nesto ne znam sto drugi znaju :)). Evo, daj neka mi neko analizira ovaj avatar od ovog Warlock-a.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 20:19 
Veteran
Veteran

Leona je napisao:
Boze moj koliki zaplet oko mog avatara! Izgleda da djeluje na vas, a sramota vas da priznate :oops:
Ovako........
Da si stavila avatar od Sophie Marceau, Jennifer Connely, Charlote Rampling i sl., onda bih se strasno napalio :) barem na avatar ;)
Leona je napisao:
Dragi Digresija:

1. Jeste, osecam se prozvanom zato sto je Vader naveo osobe koji su stavili neke "idole", glumce, modele.... za avatar. A kao sto i sam vidis, i ja sam stavila.
Pa vidis da te ipak dobro procjenjujemo, tako da ti pada u vodu ona tvrdnja na kraju da nemamo pojma kako se ljudi (pr)ocjenjuju.
Leona je napisao:
2. Jeste, ja zelim biti privlacna muskarcima, ali ne na ovom forumu. Svako zensko zeli da bude privlacno - svima, ako to nisi znao! A uostalom, srecno sam udata, tako da mi je ujedno i svejedno hocu li se nekome svidjeti ili ne!
Ajd, ajd, pusti suplje price :) Znamo mi da se zene vole dopasti muskarcima, a pogotovo kad su udane :)
Leona je napisao:
3. Zivim u stabilnoj zemlji koja "funkcionise"; imam dobar posao, redovnu platu... mogu sebi priustiti sta god hocu. Ali kad bi zavirio u moj ormar - ne bi nasao marke kao Nike, Adidas, Hugo Boss, Gucci.... Nasao bi obicnu robu, robu koja se nosi i kod nas. I koju bi mogao i ti sebi da priustis!!!
Zivim i ja. Ali ovdje nije bila rijec o odjeci... Nego, imas li u ormaru kakvu "masku"?

Opusti se malo, nema potrebe za "hvatanjem za gusu" :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka

Digresija je napisao:
Da si stavila avatar od Sophie Marceau, Jennifer Connely, Charlote Rampling i sl., onda bih se strasno napalio :) barem na avatar ;)

Pa dobro, vidi se da si covijek u godinama; Nije ti zamjeriti. :wink:

Poslednji put menjao Leona dana 10 Feb 2005, 21:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka

Digresija je napisao:
Pa vidis da te ipak dobro procjenjujemo, tako da ti pada u vodu ona tvrdnja na kraju da nemamo pojma kako se ljudi (pr)ocjenjuju.

Vadim je iz vode! Tvrdnja ostaje ista! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 21:33 
Veteran
Veteran

Leona je napisao:
Digresija je napisao:

Pa dobro, vidi se da si covijek u godinama; Nije ti zamjeriti. :wink:
Mozda si starija od mene, nikad se ne zna :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 444 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]