mangia je napisao:
oprost'te ja se ne razumijem sta moj avatar znaci po Vama??
stigmata je napisao:
Da li bi netko mogao dati moj psiholoski profil na osnovu avatara?
zar nije sladak?
rucni rad!
Na samom početku teme sam napisao:
"Što se tiče sličica likova iz neke igre, crtanog filma, ili nekakave karikature, crteži i slično, to je OK, ova tema nije posvećena njima"
Ovo ni najmanje nije omalovažavanje vaših avatara, ali je iz postavke i razvoja teme vidljivo da je ova tema posvećena nečemu drugom, a ne analizi svakog avatara.
Leona je napisao:
A i ja sam primjetila da osobe na forumu koji NEMAJU avatar, pisu romane ovde na forumu, tako da vecina postova od tih osoba ostane ne procitana! Jer bi trebalo sati i sati da se to procita...(vjerovatno zato sto prepisuju pa nemaju kad skratiti...
.
.
A zasto ne bi malo pogledali sta nam znace nadimci koje smo sami sebi dali?!
Sta znaci "Digresija", "Micelijus", "Vader".....
Vader - too much Star Wars???
.
.
Takve osobe su gore od onih koji se iskazuju. I kriju dosta toga.
Čemu ovo služi? I zanimljivo je da koristiš samo nickove osoba čije ti se mišljenje ovde ne sviđa. Ovo je jeftino prebacivanje teme na nešto drugo, i to samo zbog lične isfuranosti. Kao kad jedno dijete kaže drugom: "ova tvoja igračka autić ti je krš", a onda drugi samo da mu kontrira kaže: "sve tvoje igračke su krš...i glup si...i moj tata je jači od tvog tate...vidjećeš ti kad dođe moj stric iz Njemačke..."
Djetinjasto.
Leona je napisao:
A sta nam to govori o osobama koji nece da stave avatar?!
Pa možda govori to da slika koju daju o sebi žele da bude prenesena isključivo kroz slova koje kucaju, dakle kroz uobličene misli, načine razmišljanja i shvatanja.
Leona je napisao:
Posto se po nama koji imamo avatar vidi ko smo i sta smo, sta ste onda vi?! Krijete svoj karakter, svoje osobine, ne da te se tako lako procitati!?
Bolje se pročitaju i "vide" osobe koje iskreno pišu i sliku o sebi daju kroz to što pišu nego oni koji stave neku provokativnu sliku koja nema veze sa njihovim izgledom, a još uz to mazno kažu nešto u smislu "ko kaže da je meni ovo samo avatar?". Ili stave sliku neke glumice i kao razlog za to navedu "jer dotična pomaže djeci i ljudima iz trećeg svijeta" iako je jasno da ima mnogo nepoznatih ljudi koji to isto rade u još većoj mjeri, pa je vidljivo da taj razlog nije bio iskren.
Leona je napisao:
Leona nece sad da promeni avatar! Bas sad nece!
Jel' to inat?

Micelijus je napisao:
rekla mi je da se tako oblači zato što joj tako godi i jer joj je tako lijepo, a to, navodno, nema nikakve veze sa provociranjem muškaraca.
Veći šupljak ja u životu nisam čuo.

Ne bih volio da se ova tema pretvori u raspravu o homoseksualnosti jer ovde postoji nekoliko tema o tome, ovde je nešto drugo predmet rasprave.
Leona je napisao:
Nije Homosexualnost najlosija stvar
Nije ni tuću ženu najlošija stvar, pa da li onda po tebi ne treba da to računamo kao problem i da dignemo glas protiv toga?