Bik je napisao:
Jao jel to neko ruzu opet dirao?? Ovo postaje smijesno... ustvari smijesno je odavno, al sad postaje... sta postaje? I tebi ruzo nikada, ama bas nikada nije palo na pamet da mozda i ti imas udjela u tome sto te jadnu svi napadaju i vrijedjaju? Daj prekini da se ponasas ko razmazeno deriste vec jednom. Sramota za tvoje godine.
I ja sam jednom mislio da si "normalna", i fino sve bilo dok nisi pocela da me podjebavas onako ruzno, da mi izvlacis zivac... i kad sam se ja budala primio i poceo da vracam milo za djukanovic, ti se pretvorila u nekakvo jaganjce u fazonu "sta ti je, ostavi me na miru ti bolensni manijace". I tek onda meni nista nije bilo jasno, konto sam da imas nekakav poremecaj licnosti ili nesto slicno... Btw, mislim da imam jos uvijek nekih tvojih pp-ova u sanduchetu, drage volje cu da ti pokazem na sta mislim. I nisam ja jedini ovde koji je imao "situaciju" s tobom, mozda se neki od ostalih i jave. A neki opet jos uvijek imaju zivaca da se zajebavaju s tobom ili im je to na neki bolestan nacin zanimljivo.
Covjece ti si Daka uspjela sa foruma da otjeras!!!! Jel ti shvatas sta to znaci!?!? Vjerovatno ne... jer je i dak bio samo jos jedan psihopata koji se namjerio na tebe jel tako? Kako bas na tebe sve psihopate da idu sunce mu... I stvarno mi se gadi kad citam tvoje postove, sva ta dvolicnost i to... sad sam fina, prosvijetljena, znam svakakve lijepe citate, allah kebab itd, a onda na sledecem postu trujes ko inficiran pacov.
Nemoj molim te sad da mi saljes pp-ove, necu ti odgovarati sigurno. Mozda ti se jednom i izvinim zbog ovog posta, tamo jednom...daleko.... Ako ima imalo normalnosti u tebi, razmotri bar malo ovo sto sam rekao prije nego sto pocnes da histerises i odbacis sve ovo automatski kao napd i provokaciju. Mozda i grijesim, u tom slucaju bi jako volio da te upoznam, da vidim gdje je komplikacija.
Aj zdrao.
Jaooo...pa Biče ti napisa ono sto ja mislim...
Ruzo nije moguce da su svi na ovom forumu idioti koji tebe ni krivu ni duznu stalno napadaju. Zapitaj se da ti nekim nacinom nisi tome doprinijela. a ovaj premecaj licnosti sto ga Bik spominje...slozio bih se ali ovo ličnosti bih shvatio kao mnozinu!