banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2003, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
I nemojmo zaboraviti veliki uticaj crne magije na samoubistva. Sa jedne strane žrtve crne magije mogu izvršiti samoubistvo i znam za slučajeve (u BL) koji su se jedva izvukli a kasnije su sa više strana saznali da je u pitanju bila crna magija i zbog svega što se dešavalo povjerovali su u to iako, mislim, prije toga nisu vjerovali u te stvari.

Sa druge strane samoubistvo mogu izvršiti osobe koje su drugima radile crnu magiju jer kad im se krene vraćati često psihički i mentalno puknu, znam za više slučajeva od kojih je zadnji bio baš nedavno, dotična osoba je u delirijumu i napadu ludila pri praksi crne magije uhvaćena na djelu i to od strane više ljudi nakon čega je došla policija i hitna pomoć i odvela je na psihijatriju. I sve ovo - u centru Banjaluke.

I primjetio sam (i iz slučaja za koji sam juče čuo) da nije baš mali broj ljudi, čak i među mlađim naraštajima, koji je upućen u raširenost crne magije na našem području. Kad to vidim sa jedne strane se obradujem jer vidim da su dosta oprezni u ponašanju i tim nekim stvarima ali mi bude žao jer potvrđuje koliko mnogo tih negativnih magijskih djelovanja ima kad i djevojke od 20 godina znaju za te stvari, jedne znaju pa to znanje koriste za ličnu zaštitu a jedne nažalost znaju jer se lično bave tim negativnim magijskim djelovanjima. Šokirao sam se kad sam prvi put čuo da to rade i djevojke koje tek krenu na fakultete.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2003, 00:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Tužno je to Vader, tužno i istinito.
Mada ne čudi kad vidiš na šta su sve ljudi danas spremni da ostvare neke bijedne ciljeve. :cry:
What goes around comes around...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2003, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Sleepy je napisao:
Mada ne čudi kad vidiš na šta su sve ljudi danas spremni da ostvare neke bijedne ciljeve.

Ne znam samo koji su gori, da li oni koji samo pricaju i kao fol vjeruju u to sto pricaju a nista ne rade
(kao nekoliko njih na ovom forumu) ili oni koji vjeruju u ta ubjedjenja i rade stvari iz istih ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2003, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2003, 19:00
ЖЕНЕ!

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]