banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 01:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2409 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 121  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2017, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Krenes rano ujutro, djeca zaspe u autu i miran.
Kakve price o istoriji krajeva kroz koje se prolazi, sta da im pricam da je tu negdje poginuo moj pradjed. Kada ni mene to nesto ne odusevljava, a tek njih...
Ili da djecu smaram o istoriji patnje zivljenja u krsu. Nista tu nema slavno i zabavno.

Djecu zanima more. Kraj.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 18:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
izgubio si dusu u tim austrijama... :D ...sve ti postalo "u se,na se i poda se"...kao da ces zivjet 718 godina...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Davno prije Austrija sam izgubio tu crtu gdje od svakog sranja pravis neke romantizovane price koje treba da ojacaju duh zajednistva ili sta vec.
A isto tako nikad nisam poprimio crtu gdje je pojedinac uvijek ispred i iznad svega, ma kako tebi to zvucalo nemoguce :-)
Istina je da djecu zanima more.
Sam si napisao da ti Sestanovac nije bio jasan ;-)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 19:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2016, 08:14
Ja sam prije 10-ak dana se vratio sa mora.Bio sam u jednom malom mjestu na Makarskoj rivijeri,ono ko voli bas mirno mjesto,gdje nema galame,muzike,ovo je dušu dalo.
Ali nije to poenta,nego da spomenem jedan dogadjaj zadnji dan,kad cu poći kući.U to mjesto je stigao na odmor jedan poznati Banjalučki gazda i ugostitelj( često kod njega na pauzi piju kafu Schlager i Motoželjo hehe ;) ),sa maltene autobusom djece,rodbine i komsija hehe.Čovjek koji je u mogućnosti da ljetuju u Dubajiju,a ne u ovom malom mjestu koje je povoljno i za nase uslove.Ima par vikendica tu čiji su vlasnici naši ljudi,pa vjerovatno je došao zbog tog.Čovjek rezervisao cijeli sprat maltene motela jednog i jedinog,ali preko neta,i kad je došao desilo se da je bila dupla rezervacija hehe,tj.da je još neko imao istu rezervaciju.Cirkus zivi nastao,još ja znam gazdu tog hotela ,pošto već osam godina ljetujem tu,pa sam ga izludio,rekao mu ko je taj čovjek iz bl,koliko keša ima,kakvog gosta gubi....Uglavnom,uspjeli su nekako riješiti,vjerovatno su korumpirali neke Čehe,goste hotela,poslali ih na Biokovo za odredjenu nadoknadu hehe :)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2017, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
_зока je napisao:
veljo1981 je napisao:
E ja se ne slazem, mos ti reci sta hoces kad se ono probudi u Bihacu i pita gdje je more, i onda krece jauk, pa taman kad se smiri vidi ga na autoputu a ti skreces i vise ga ne vidi, nema tih pitalica koje bi to zamaskirale
A dijete ne bih patio da putuje 20 sati da ne znam kakva mecka igra i da je sve za dz

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne znam druže, očigledno naši roditelji nisu vodili nas na more čim se nisu sisretali sa tim problemima.

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока
To su bila neka druga vremena gdje je odlazak bilo gdje predstavljao avanturu, nije se zurilo, stojadin je svejedno kuvao na obodovcu ili kako se vec zove zaboravih, taman da izadjes i ispovracas se normalno a ne kao ranijih 5 puta kad si povracao po sebi jer klime nema a mesina se "cuje"

Na moru se ostajalo bar 20 dana i islo svake godine a nije bilo zanimljivijih sadrzaja za djecu pa bi nekad radije htio ostati kod kuce i igrati taf taf, nemam igrica, nema tv-a, nema luna park, ja ga jebem al nije bilo ni para kao sad za djecije igracke i izvoljevanja, sad je ovo kontra ovih 20 dana i svake godine ali nije se toliko udovoljavalo dijeci, ja zadjoram stripove i ne citam ih da ih mogu citati na moru, to mi je bila jedina sala kad malo vratim film

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2017, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ovog ljeta... pa na posao :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
kako mi je propalo ljetovanje na Krfu zbog nedostatka smjestaja a kod Milogoraca vise necu naslijepo smo se spustili do Makarske pa evo koga zanima:
- smjestaja je malo i skup je.....od Gradca do Brela smo stali u svako jebeno selo i bukvalno su nam ponudjena samo 4 apartmana za troje....cijene su iste do 100m od plaze 100+e...preko 100m 50 do 80e po danu a u pitanju su supe prilicni slicne crnogorskim
-cijene u kafanama....kafa 9kn...kisela 12....dakle 2 kafe i kisela...9 km...hrana u restoranima...pica 15ak km...2 mjesana mesa,kafa i flasa kisele 80km..
-u prodavnicama hljeb 11kn pa uzbrdo....mlijeko 8kn...kilo svinjetine 70kn....pavlaka 9.5 kn...sok od litre 14kn...flasa kisele 9kn itd
- 2 lezaljke i suncobran 100kn kugla sladoleda 6 do 10kn
ovo su cijene u Baskoj vodi....sve u svemu nataknem na racku i njih ko i milogorce...od dogodine dovidjenja ex yu plaze

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 17:50 
Sta je reci da su se kroasani toliko razmahali sa cijenama?

Meni zena od druga govori kako ce oni ici sa dvoje djece i kaze 150 eura na dan u neki hotel, rek'o wtf?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Dogodine svi u Grčku!

:-)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka

Milan je napisao:

Meni zena od druga govori kako ce oni ici sa dvoje djece i kaze 150 eura na dan u neki hotel, rek'o wtf?
Cijene im nisu normalne ali moze se proci jeftino ako uzmes neki apartman za 50 evra a kod nas kupis sta mislis jesti i piti
Sladoled im jest 8-10kn al je njihova kugla kao nase 4
Da se zena nije pravila pametna kako joj je jaranica rekla da nista ne daju prenijeti bilo bi bolje, al posto je ona kupovala sta cemo ponijeti a ja tek ujutro vidio da smo najebali kad sam pakovao u gepek bilo je kako je bilo al nikad vise
Dogodine nemam vise potrebu za djecijim kolicima znaci 3 gajbe piva, 2 kartona vode, 2 kartona soka, 10 kila mesa i kutija konzervi i idemo, dolje kupim samo kruh, mlijeko i jogurt
Doduse do sljedeceg ljeta bi trebao leci eurojackpot pa je onda nebitno al vi sto necete dobiti izvadite rezervni tocak i trpajte, jeftinije zvati hak nego kupovati hranu :)

Poslano sa mog Z520 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 19:24 
pa to i mislim, uzmes apartman sa kuhinjom i friziderom za 50 eura i polako...

I ja isto razmisljam, da se mene pita uzeti zeni i djeci sta treba, za hranu konzerve, 10 kila mesa, 3 gajbe piva, sokova, vode i vozi misko...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka

Ma ja sam tako uvijek i isao, koji k uzimam aparman i kuhinju ako necu jesti u apartmanu, al eto ove godine se napravila pametna i od hrane strpa samo jednu budjolu i dvije kobasice i nesto konzervi, to smo pojeli prvi dan a onda smo kupovali dole pa spremali, bez veze, ko ce te gledati na granici, dvoje djece u autu, ja jos podrazim ovog starijeg na prelazu da ne idemo na more kad je poceo show nisu ni pecat udarili :)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 21:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
jasta more, salamu i paradajz ponesite obavezno..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka

Normalno, domaci, necu kupovati ove gmo
Mozda se od gmo-a ovoliki kompleksasi izlegose, nema drugog objasnjenja :)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Milan je napisao:

150 eu u po sezone uopste nije puno! Voljela bih znati koji hotel je u pitanju.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2017, 22:51 
Pitacu je bas, meni je to previse.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2017, 06:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije puno ako radiš za njemačku platu. Ako radiš za hrvatsku, bosansku ili srpsku previše je. Koliko košta hotel u Minhenu za vrijeme Oktober festa npr?

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2017, 07:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od 30€ pa navise. Sto?

I ti hoteli sa 150€ su na ivici rentabilnosti. Nema vise udruzenog rada koji ce sve to finansirati, vec svako treba da zaradi za sebe.

Evo gledam hotel Esplanade u Crikvenici, 200€/dan za dvije osobe PP. Apartman je 5500€ /7d/PP.

Prvi red.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2017, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Kad sa na odmoru u hr odem u Lidl i za 100 eura napumin frižider za desetak dana.Ostali marketi su poskupi, možda još Tommy da je pristupačan sa cijenama.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2017, 08:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Cuj nositi 3 gajbe piva i vode, hahaha? Pa onda bolje ne ici na ljetovanje

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2409 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 121  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]