banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 16:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2011, 14:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
blackrose je napisao:
Tako ti je kada lajf prevagne nolajf

:wink: hehehe tako je :evil3:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 21:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Murter VRH!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 15:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo stigao jutros iz Makarske pa da iznesem viđenje situacije:

+ Krenuo ujutro oko 1.30 super za vožnju nigdje gužve put milina :thumbright:
- Havarija na autu, bilmezi iz servisa kad su mi mijenjali pločice nisu zamijenili staro UKH ulje pa mi zablokirala kočnica :angry4: koštalo me 35 KM u Livnu to zadovoljstvo da krenem dalje :angry3:

+ Cugao domaću bevandu sa svježim smokvama, ja gazdi šljivu domaću ponio čovjek se obradovao samo tako :D
- Ajme gadan mamurluk od bevande :confused3:

+ Upoznao neke curice iz Ciriha s kojima se igrala odbojka cijeli dan u vodi :wink:
- Rasjekao stopalo :angry3:

+ Muvao se sa jednom plavokosom Poljakinjom u smještaju :D
- Može popiti votke bruku :-?

+ Pio sam jednu od najboljih Lavazza kafa u baru na plaži, možda najbolju espresso do sad :wink:
- Taj me ćeif koštao 12 Kuna :confused3:

+ Bario Italijanku u koktel baru :wink:
- Ne zna engleski konverzacija je bila šou :lol: zamalo da nakautiram pijanog Talijana "iz zeze" :evil: zato što me polio me pivom "iz zeze" :angry1:

+ Makaranke su ribe boli glava ko latinjare onako preplanule :love4:
- Ne daju se teške su u PM :-?

+ Stariji lik što prodaje ulja i iznajmljuje pedaline, služio davno vojsku u BL pa se zgotivio sa nama kad je čuo da smo iz BL :D dobili smo pedalinu u pola cijene :wink:
- To je bilo zadnji dan :angry3:

Zadnji dan smo proveli sa djevojkama iz Prijedora i razmijenili FB jel :roll: cijene su paprene što se tiče hrane i pića čak mislim jače nego lani...pivo točeno je 15 Kuna kao i red bull votka koktel, kokteli su od 30 pa naviše, cigarete su preskupe 22 kune paklo Marlbora, nema nacionalizma i jako su gotivni ljudi. Čak smo se upoznali sa momcima koji su Torcida, pitaju kako je u BL, raspituju za Borac i Lešinare...vele dolaze u BL samo zbog Nektara i ćevapa :D Mrze Hercegovce kažu da samo ostavljaju smeće i prave sranje okolo, mi iz RS smo dobri gosti jer ponesemo 300 eura i spžimo sve u kafani dok se ne poubijamo :lol: Prepuruka Ivana coctail bar super muzika i nije skupo, ima prelijepih curica i looda atmosfera sa after partijem u Grotto clubu. Probajte bevandu sa svježim smokvama šmek je vrhunski :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2011, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
Čak smo se upoznali sa momcima koji su Torcida, pitaju kako je u BL, raspituju za Borac i Lešinare...vele dolaze u BL samo zbog Nektara i ćevapa Mrze Hercegovce kažu da samo ostavljaju smeće i prave sranje okolo, mi iz RS smo dobri gosti jer ponesemo 300 eura i spžimo sve u kafani

Haha joj ove su najjace...Usli u birc preksinoc u Bg-u kako smo sjeli cujem mladji konboar sa gazdaricom pljuje po nekom liku i drvlje i kamenje,i na kraju ce ti a sta ocekujes od Bosanca:)poslje toga upadosmo u pricu sa njim joj kad je cuo da smo BL `joooj Batice brate pa najlepsa dva meseca sam proveo tamo,imam rodbinu tamo zenske super pravi ste ljudi majke mi razvezao se ajd zdravo...okrenes im ledja druze oni drugu skroz pricu vrte tako ce i Hercegvcu reci da mrze Srbe iz ovog dijela i to ti je to,no rules.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 17:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 23:52
Mene zanima neko mirnije mjesto, gdje nije pretpano, planiram sa djevojkom da idem sledeci vikend.
Ako moze neka preporuka :)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 18:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja ti preporučujem mjesto Lovrečica kraj Umaga. Izvanredno mjesto za odmor osječaš se ko da si došao u Italiju, nema buke, saobraćaja i navale turista a samo si 5 km od Umaga :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ma gdje će u Istru, biće hladno more...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa sad zavisi...ja kad sam bio bilo je vrhunski. Al ne vjerujem da je sad hladno dosta sunčanih dana je bilo.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 18:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 23:52
Nesto ovdje oko Dubrovnika, Splita ?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 18:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jok zaje8i tud nije baš sigurno. Onda idi na Hvar i tamo je extra :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Jebo Istru, more im qrcu ne valja, ništa bez dalmacije i to potez od Gradca do Zadra uključujući i pripadajuće otoke.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
nepokoreni je napisao:
Jok zaje8i tud nije baš sigurno.

Sta nije sigurno? Dokle vise tog straha i paranoje? Momak lijepo pise da ide sa djevojkom i da hoce na mirno mjesto, samim tim (pretpostavljam) nece lumpovati u kasnim nocnim satima i time cackati mecku. Licno, nisam krila da sam Srpkinja a 2 sed sam bila na potezu Split - Zadar - Rijeka i niko mi ni "a" nije rekao a kamo li da sam upala u kakve neprilike.

Korcula je divna a relativno mirna. Ne odoh ove godine na Mljet ali mi je to zelja a cekam i Flavea da da detaljan opis.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja preporučujem Istru i ostrva, a Zadar i zaleđe treba zaobilaziti jer se uvijek nađe budaletina da ti sje8e odmor....a nemoj zaboraviti da se tu žestoko mlatilo a ne grudvalo, čačkaš mečku samo svojim prisustvom tu. Uostalom nek sam odluči šta mu paše...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisi mi odgovorio. Sta nije sigurno i zasto nije sigurno?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa sad ti rekoh....malko smo poravnali Zadarsku okolinu pragama, minobacačima, topovima, automatima i ostalom pirotehnikom....e da ne idem dalje ko je kriv ukratko čim si Srbin ti si "Srboćetnićki agresor" i naće se jedna pijana, vjerovatno balava, torcidaška budala koja će ti učiniti odmor za nezaborav kontaš?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja u drvo ti u kamen :D

kakve su sanse da naletis na pijanu, balavu budalu dok se setas sa djevojkom uz rivu i sapuces joj neku romantiku u uvce? Ili dok veceras u restoranu?

Za mog ljetovanja njih par su nabubali dvojicu Svedjana i jednog Engleza na po autobuske stanice.. Da su to kojim slucajem bili Srbi, bilo bi garant da su ih nabubali po nacionalnoj osnovi. A pijanih budala i trijeznih budala ima na svakom dijelu ove planete.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Ja u drvo ti u kamen :D

kakve su sanse da naletis na pijanu, balavu budalu dok se setas sa djevojkom uz rivu i sapuces joj neku romantiku u uvce? Ili dok veceras u restoranu?

Za mog ljetovanja njih par su nabubali dvojicu Svedjana i jednog Engleza na po autobuske stanice.. Da su to kojim slucajem bili Srbi, bilo bi garant da su ih nabubali po nacionalnoj osnovi. A pijanih budala i trijeznih budala ima na svakom dijelu ove planete.

Šanse su ti 99% jer skoro svi izvještaji o napadima dolaze otud, za te gore murija piše krivičnu i trpa u maricu dok za Srbe dobiju ukor i opomenu.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onda sam ja u tih 1% i tako vec niz godina za redom. Stvarno sam srecna, nema sta!!
:roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
points je napisao:
Ma gdje će u Istru, biće hladno more...

jok nije hladno uopste ja se danas vratio iz Selceta ... jedno manje mjesto naslonjeno na Crkvenicu... Voda za deset ... malo je veca guzva al nema nigdje nijedne jedine nase tablice.. Ok su ko domacini i gotivili su me doduse bio sam u hotelu tako da su oni tu uvjek malo pristojniji ... Sve u svemu ko hoce da odmara moze gore slobodno ... kome treba neki provod nek trazi dalje....
Samo pukli su rvati gore je sve i jedan lokal znaci slasticarna, picerija, zlatara, kiosk .. Lekaj, Seda, Ahmedi ...
sipaca ko u prici pa ko je netolerantan na taj narod kao ja malo ce se iznervirat al boze moj

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Selce nije u Istri nego u Kvarneru :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]