banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Letovanje 2013
PostPoslato: 21 Feb 2013, 15:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Hertzog je napisao:
Gde da nadjem sajtove za rezervaciju aranzmana za neke strane zemlje, pre svega Grcka, Tunis, Turska...

Kontam da bi se sada mogli naci neki popusti, pa da rezervisem...

Ima li neko sajtove gde to mogu pogledati, ali da su uglavnom sve ukljuceno let/smestaj... Moze i apartmani, ne mora biti hotel...

Moze i neka fora da se nadje smestaj posebno, ali da iz okruzenja postoje jeftini letovi do tih destinacija...

Sve informacije su dobrodosle

Evo jedna agencija koja se meni dopada. Iako su specijalizovani za daleke destinacije (Kuba, Indija), nude četiri lokacije za Grčku ovo ljeto. Oko 200 eura svaka.

http://jungletribe.com/putovanja/kat/putovanja/letovanja/grcka/

Plan i program puta za jednu od njih:

Citiraj:
1.dan: Polazak autobusa sa parkinga Sava Centra u 12:00h. Dnevno-noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke sa usputni zadržavanjima na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

2.dan: Dolazak u Nidri na Lefkadi u prepodnevnim satima. Check in u izabrani smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3-11.dan: Kupanje, sunčanje, dnevne i noćne žurke na plaži i na brodu, krstarenja, roštilj na napuštenim plažama, fakultativni izleti do susednih ostrva. Nezaboravan i nekomercijalan provod, chill varijanta sa urbanom Jungle ekipom. Noćenja.

12.dan: Pakovanje stvari i napuštanje smeštaja. Noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije sa usputni zadržavanjima na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

13.dan: Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim časovima u zavisnosti od zadržavanja na granici.

Meni se dopada što nije penzionerska varijanta, nude svakojake izlete, ali naravno može i samo hotel - plaža - kafana - hotel ... :D

Minus je što nemaju opciju za avion. U zavisnosti šta tražiš od ljetovanja, možda ti post bude od pomoći.

P.S imaju poslovnicu i u Zg, ali to naravno nije praktično za putovanje u Grčku.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Sa jungle tribeom sam isla na jedno putovanje, nekom nesrecom me je zapao vodic koji je bio katastrofa. Idemo gradom i njegova objasnjenja se svode na: ´ovo vam je odlicno mesto za blejuu´ i onda nas ostavi u sred nekog sumnjivog parka po cici zimi i mrklom mraku, a on ode da zapali vrecu dzointa koju je ponio sa sobom. Ali dobro, u neku ruku mu mogu i zahvaliti jer poslije tog iskustva vise ne racuna na vodice vec sebi komplet putovanje sa svim obilascima planiram sama :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2013, 15:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Nisam putovala sa njima, ali kad me uhvati fjaka i ide mi se negdje otvorim njihov sajt i napasam oči. Pa se zamišljam u Nepalu, pa skoknem do Kariba ... :D

Turistički vodiči kod nas ..hm, još uvijek ne naletih ni na jednog koji je i stručan i ljubazan, svi su neki nekompletni. Osim u manastirima na Fruškoj Gori, tu su me lokalci oduševili. A to što si ti doživjela, neki bi ubili za to, posebno kad te dosadnjakovići vuku cijeli dan od muzeja do fontane do spomenika do ...a ti samo želiš piiiivooo. :lol:

Nego, meni je Grčka skroz nezanimljiva za ljetovanje, osim Kefalonije, koja mi je predivna zbog istorije i italijanskog uticaja. Djeluje nenapučeno i ne previše komercijalno. Vidim da si se ti naputovala, jesi možda bila tamo? :)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2013, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
shakal je napisao:
Hertzog je napisao:
Kada se uopste gleda grcka, zbog vremena i temperatura mora

Bio pocetkom juna i na Krfu i na Halkidikiju, sto se tice plaze, mora, vremena, nemam zamjerki.

Ako hoces neke zurke onda ides u neka veca mjesta, al' jebes to, ne idem zato na more.

Sad cu potraziti, ima Grcka 10 nocenja za oko 350KM...

Odlično! Kada potražiš možeš li poslati pp!

Ja ako budem išao za Grčku vidjeću da to bude preko neke agencije ili iz Srbije ili Republike Srpske. U FBiH nema mnogo aranžmana za Grčku.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Gledao sam neke aranžmane i destinacije i nešto mi se baš dopada Tasos.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako sve bude ok, idem ja ove godine na Tasos :D. Aranzmane mozes naci i za 235km (prevoz iz Bg, 10 nocenja)

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Ako Bog da, ove godine Pag 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
A.J.V.A.R. je napisao:
Ako sve bude ok, idem ja ove godine na Tasos :D. Aranzmane mozes naci i za 235km (prevoz iz Bg, 10 nocenja)

srecno
u kojem terminu ides i u koji grad?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel bio ko u Kušadasiju ? Kakav je taj hotel gdje ste odsjeli, i ostali važne stvari ?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2013, 12:15
Ovog ljeta ce vjerovatno biti direktni letove bl - atina, od kuce do hotela 3 sata ja se uzdam u to, prosle godine sam bio na rodosu, nekako mi pashe grcka i kraj price :)

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Bio sam ja u Kusadasiju prosle godine, 30-ak sati autobusom :) ludnica,smozden ... mnogi se zale na hotele, meni nije to bilo bitno ..i onako sam dolazio samo na dorucak i veceru :D - hotel Deniz, bude dosta sadrzaja koje agencije organizuju tipa Aqua fantasy, tursko vece itd., zavisi od tvog interesovanja i dubine dzepa ... svjetska turisticka destinacija .. skup nocni zivot, malo pivo od 3 eura pa nadalje :(

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gledam na cepter pasport agenciji, nema hotela Deniz nigdje, ima Diaz, Melike...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 01:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ista je ulica gdje je Diaz tu je i Deniz, inace tu ulicu zovu srpska zbog turista iz Srbije ... ja sam isao preko agencije Travel House iz SA, koriste autobuse od Smiljica

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

meseceva_kci je napisao:
Nego, meni je Grčka skroz nezanimljiva za ljetovanje, osim Kefalonije, koja mi je predivna zbog istorije i italijanskog uticaja. Djeluje nenapučeno i ne previše komercijalno. Vidim da si se ti naputovala, jesi možda bila tamo? :)

Izvini, nisam ni vidjela ovo tvoje pitanje :(. Nisam posjetila Kefaloniju, ali mi je to definitivno u planu :D. Uglavnom sam obisla kontinetalni dio Grcke skoro pa komplet (i primorje i unutrasnjost), a od ostrva samo vec pomenuti Zakintos. Ostrva znaju biti malkice dosadna zbog nedostatka sadrzaja, ali su mi plaze ljepse nego u kontinetalnom dijelu.

BSE je napisao:
srecno

Potos, a trebala bih ici u predsezoni - sredinom juna.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A.J.V.A.R. je napisao:
BSE je napisao:
srecno

uh, gdje ode na juzni dio? gradici previse lice na crnogorsko/dalmatinsko primorje, samo sto zelenila ima jedva u tragovima
ako ides autom, obilazi sjeverniji dio ostrva posto su plaze ljepse, a i gradici isto tako

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
A.J.V.A.R. je napisao:
BSE je napisao:
srecno

uh, gdje ode na juzni dio? gradici previse lice na crnogorsko/dalmatinsko primorje, samo sto zelenila ima jedva u tragovima
ako ides autom, obilazi sjeverniji dio ostrva posto su plaze ljepse, a i gradici isto tako

Izbor je pao na najpovoljniju ponudu :D. A u planu je iznajmljivanje auta ili motora, ostrvo nije veliko pa ce se sve obici :wink:.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 15:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Potos najpovoljniji? Zanimljivo :)
U svakom slucaju dobro se provedi, meni se ostrvo toliko svidjelo da jedva cekam da se vratim :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
Čitam i ne vjerujem da neko ide čak do Kušadasija busom, LOL
Ja volim da se iscimam i sam sebi uredim putovanja i ove godine planiram na Sardiniju, nadam se.
Letovi krajem maja iz Trsta za 20 evra povratni do Calgiari-a ili Alegho-a. Do Trsta mnogobrojnim busevima iz BiH preko Kopra ili Nove Gorice. Maksimalan budzet za 10 dana mi je 250 evra a vjerujem da se toliko potroši u HR za ovaj period.

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja bi trebao u Maju na ljetovanje koje planiram od 2005 sutra predajem za vizu i onda karte i smjestaj ako viza prodje castim u kafani a kad se ako bog da okupam i vratim na kopno cu da postavim slike kakve se rijetko vidjaju

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

chils je napisao:
ja bi trebao u Maju na ljetovanje koje planiram od 2005 sutra predajem za vizu i onda karte i smjestaj ako viza prodje castim u kafani a kad se ako bog da okupam i vratim na kopno cu da postavim slike kakve se rijetko vidjaju

zivo si me zainteresovao gdje se ti to nakanjujes 8 godina? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]