manitu uci da svira je napisao:
8.30-9.00 Dorucak u centru po izboru, Bosna, Marcelo, San Remo, Mac Tire etc.
9.15-9.45 Posjeta Hramu Hrista Spasitelja, kratka istorija, WW2, rusenje/komunizam/ponovna izgradnja (10 min) razgledanje i fotografisanje
9.45-10.00 Prolazak kroz Gospodsku, prigodna prica o nastanku, par fotografija na I padu ili pripremiti kopiranu brosuru, zastati kod Krivog sata, prica o njemu, zemljotresu 1969, slike/I pad/brosura, setnja do spomenika 12 zvjezdica/kratka prica
10.10-10.30 Ferhadija, kratka istorija, nesretno rusenje, obnova, prica o Safikadi dok se seta ptema Kastelu
10.40-12.00 Obilazak Kastela, prica o istoriji, fotografisanje, predah u Kazamatu, kafa/voda/sok
12.10-13.00 Transfer sa parkinga kod pijace do Samostana Petricevac, prica o posjeti Pape i fotografisanje
13.00 - 13.30
Odlazak u Drakulic, spomenik ustaskom zločinu, objasniti nacin kako je u jednom danu zaklano 2700 mjestana srpske nacionalnosti, 500 djece i kako su izvođena iz skole.
13.30 - 14.30 Odlazak u Trapiste
Rucak u Lovackom baru, corba i mjesano meso
14.30 - 15.00 Samostan Marija Zvijezda, istorija, sir Trapist, fotografisanje, Pivara, istorija, prva hidrocentrala (dokaz nase aljkavosti je njeno stanje)
15.00-16.00 Transfer u Centar, setnja i fotografisanje, od nove zgrade Vlade, do Skupstine, Jasenovavki.cvijet i prigodna prica o srpskom stradanju
16.00-19.00 Slobodno trošenje novca po Centru BL
19.00 Večera u nekom od restorana, izlazak u klubove i pubove, medjusobni sex ili sex sa domorodcima za keš
Drugi dan:
Ček...
Ko ce ovo meni platiti?
Dorucak Stara Ada, slikanje
Sehitluci
Kanjon Vrbasa
Cokori
Etno selo
Itd itd.
Obavezan vodic koji ce lijepo da se pripremi, 100€ dan
Ako hoces mene, ja sam 200€ dan.
Ово је сасвим у реду, ипак долазе у туристичку посјету Бања Луке, не Мркоњ'ћа, Јајца, Бугојна... Иако бих избацио покоје "предавање" о страдањима, а убацио одлазак мало ван града, али опет коме се не свиђа то што је БЛ и кроз шта је пролазила, нека иде у Венецију или неки други веселији град
Мислим нећеш се селфирати са исплаженим језиком за стори поред споменика на Дракулићу.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!