banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2012, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
rotor je napisao:
u tim manjim gradićima ti se soba uz more kreće oko 50 eura zato nemoj lagati čovjeka...

mozda je rotor u pravu za privatni smjestaj na ostrvima, vjerujem da je tamo skuplje, tj. siguran sam da je tako, ali na obali i nije nesto strasno.
pogotovo ove godine, izgleda da imaju manje turista nego prosle.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 12:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Cuo sam da je od 50eur pa navise. Ok, hvala.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
Cuo sam da je od 50eur pa navise. Ok, hvala.

apartman da. ali racunaj da je obicno to za 3 osobe (ili 3+1 cak), a ne 50eur po osobi. Za te pare imas tursku/tunis/egipat, all inclusive sa sve avionom i da se vratis 10kg tezi.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Prošetaj se Baškom Vodom prvi red kuća, dvokrevetna soba ti je od 40 do 50 eura, a nešto značajno manje nije niti gore na magistrali...otoci su daleko jeftiniji (mislim na mjesta koja nisu izvikana)...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
Prošetaj se Baškom Vodom prvi red kuća, dvokrevetna soba ti je od 40 do 50 eura, a nešto značajno manje nije niti gore na magistrali...otoci su daleko jeftiniji (mislim na mjesta koja nisu izvikana)...

ALO CITAS LI TI? Prekjuce sam se vratio: 15 eur dan po osobi. Recimo 20-30m od plaze. Nije smece od sobe, ali nema nikakvih posebnih dodataka (nema klime, tv-a, i sl.), ali klima nije ni bila potrebna jer bar u mom slucaju iznad je bio jos jedan sprat, pa nije moglo da upekne nesto strasno... Bilo mi je bitno da je cisto, da imam svoj WC (neke jeftinije sobe se nude sa zajednickim kupatilom), a ionako sam jeo u restoranu ili piceriji i sl...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
..otoci su daleko jeftiniji (mislim na mjesta koja nisu izvikana)...

:roll:
sta ti znaci neizvikano mjesto?
otoci, tj. ostrva ako nisu dobro snadbjevena ne isplati se na njih ni ici...
bio sam jedan dan na hvaru prosle sedmice, na izletu tako reci, i skuplje je u prosjeku 5eur u odnosu na ono sto se nudi na obali...
osim sto je voda nesto cistija, a kad su mala mjesta u pitanju onda je to daleko cistije od smrada Makarske, uporedivo je sa "otocima"...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

evo ga opet...ne da mi se s tobom o ovoj temi pričati, pošto vidim da o otocima znaš samo kroz prozorčić turističkog čamca koji te došao 100 kuna kao jednodnevni izlet :P

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
evo ga opet...ne da mi se s tobom o ovoj temi pričati, pošto vidim da o otocima znaš samo kroz prozorčić turističkog čamca koji te došao 100 kuna kao jednodnevni izlet :P

kao sto rekoh bio sam ove godine na hvaru, jedan izlet mi je bio dovoljan.
ne znam koliko dodje izlet camcem, ali trajektom iz Drvenika do Sucuraja (Hvar) je 108 kuna za automobil.
za razliku od tebe, ja sam bio ove godine bas u tom dijelu Hrvatske, pa s tobom nema svrhe dalje raspravljati.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa da imaš pojma znao bi da mjesto Ivan Dolac na Hvaru koje je poznato po vrhunskom vinu, nadješ dvokrevetnu sobu za 20 eura (klima,TV) te jedeš i piješ po cijenama kao u Banja Luci, a grad Hvar i blještavilo fenseraja su ti udaljeni samo petnestak kilometara....to na Makarskoj rivijeri nigdje nećeš naći...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
@rs

Iskuliraj brate..izgleda da smo svi ovde ludi sl,samo je neko pametan

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
Ivan Dolac na Hvaru .

ne idem u mjesta koja se vodom snadbijevaju cisternama.. neka hvala.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nema šta da iskulira neka prizna da je vidio Hvar kroz prozorčić turističkog broda i da je bio u posjeti sajta Jadrolinije pa je napisao ovu cijenu za auto...a ovo za vodu neću ni da komentarišem koliko si se sada provalio...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Ja sam bio dva puta na Hvaru i nikad problema nisam s' vodom imao.
Ostrvo je predivno ako idete u grad Hvar onda je tu za provod ostala mjesta su mirnija...meni licno i draza.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
nema šta da iskulira neka prizna da je vidio Hvar kroz prozorčim turističkog broda i da je bio u posjeti sajta Jadrolinije pa je napisao ovu cijenu za auto...a ovo za vodu neću ni da komentarišem koliko si se sada provalio...

dakle trajekt ide iz Drvenika,
kad je spica dolazi jos jedan trajekt kao ispomoc iz Zaostroga - bas na tom sam bio jer nas je bilo jedno 50 automobila i nesto motorista koji smo cekali jedan trajekt. a na jedan stane manje od 40 automobila. to je bilo u cetvrtak na liniji koja ide nesto oko 10 ujutro. nazovi lucku kapetaniju pa pitaj da li je taj dan bila potrebna ispomoc jos jednog trajekta iza 10 ujutro.

nadalje, ostrvo hvar, ne racunajuci gradove Hvar i Jelsu nema vodoopskrbu, tj. pravi vodovod u jugoistocnom dijelu "otoka". Tj. sve ispod Jelse ima dovod vode cisternama sa obale.
U gradu Sucuraju (gdje pristaje trajekt iz Drvenika) nemaju cak ni pekaru, nego im dovoze hljeb iz Jelse ili Hvara u Konzum.

Treba li ti jos koja informacija Rotore? Jer kao PRIVATNO lice ove stvari tesko da mozes znati ako ne putujes autom.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

moonchild je napisao:
Ja sam bio dva puta na Hvaru i nikad problema nisam s' vodom imao.
Ostrvo je predivno ako idete u grad Hvar onda je tu za provod ostala mjesta su mirnija...meni licno i draza.

ne kazem ja da je problem sa vodom, samo me ne privlaci ta opskrba sa cisternama.
radije cu biti u Drveniku, a na Hvar otici kad mi se ide na plazu sa sitnim pijeskom npr. u Mlasku.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

za vodu si se provalio, ovo drugo me neinteresuje što si napisao...mogao si napisati s koje je strane i WC na trajektu da bude vjerodostojnije...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
drvenik ej za porodični odmor sasvim ok

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
za vodu si se provalio ovo drugo me neinteresuje što si napisao...mogao si napisati s koje je strane i WC na trajektu da bude vjerodostojnije...

primjetio sam da ima wc, takodje imaju neke "stranjske" plutace koje vidim redovno servisiraju... sve na engleskom, jezik koji ti ne bi razumio, jer ti ocigledno govoris samo dva jezika - srpski i satrovacki.

nego, ovo za vodu naravno nisam sam provalio, nego su mi to rekli starosjedioci na obali, koji su mi pored tih informacija dali jos koju o Hvaru pa da ne gubim vrijeme kad sam tamo. Sve u svemu, po meni Hvar ima potencijal, jer vidio sam par odlicnih mjesta, (uvala i sl.) do kojih ne vodi ni makadam, da se malo vise ulozi u to moglo bi biti bas mjesta za ljetovanje na izbor svakome na Hvaru. Ovako sam navratio do Bogomolja, pa na jednu polu-divlju plazu, i vecinu/ostatak dana u Mlaskoj. Sto se mene tice dovoljno od Hvara; nije mi se dalo voziti do grada Hvar.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

PS
Generalan stav ljudi sa obale prema ostrvljanima je to da su ostrvljani osobenjaci koji zive, a sto je najgore i zene se medjusobno... Kroz koju godinu, sigurno se moze ocekivati povecan broj poluretardiranih ili komplet retardiranih prinova.
Ne bih bio siguran za Rotora, ali u takvoj situaciju, ma kakvo vino mi ponudili, ja se ne bih bas tako lako odlucio da prespavam vise ili cak jednu noc na ostrvu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 14:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kralj si sta reci dalje...vidim ja da su tebe kresali na Hvaru!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]