banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Tjelesni miomirisi
PostPoslato: 22 Maj 2007, 16:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Ufff, danas sam bila na faxu i ne mogu vjerovati ima jedan momak koji se bas jako osjeti na znoj, al ljudi to nije normalno. Nije se istusirao sigurno 10 dana, ali izgleda da mi ni odjeca nije cista. Kako je prosao pored nas gomile studenata, tako su svi slozili face gadjenja, a meni je malo falilo da povratim. Pa pobogu, u danasnje vrijeme toliko sapuna, dezodoransa, stickova i ostalih sredstava za odrzavanje licne higijene.
E sadm nije to usamljen primjer ima njih jos koje poznajem i nazalost jedina asocijacija na takve osobe je njihov miomiris, :roll:
Ne kontam, jel oni sami ne osjete to i nemaju potrebu da se kupaju i mijenjaju odjecu ili jednostavno misle da to tako treba i vole da smrde :evil:
Primjecujem li ja to jedina ili vas jos ima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=11412

Nažalost, nisi jedina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 16:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A u srednjoj skoli smo imali jednu curu koja je jako smrdila i sto je najgore ona se hvalila kako ona ne koristi nikakav dezodorans, jer joj je ljepsi prirodni miris, citaj znoj, bljaaaaaaaaaaak.
Svi se sjecaju nje samo po tome sto se osjetila na kilometar, a niko je ne pamti drugacije, uzas..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Smell is the air...uuuu...
Znaci uzas...u tramvaju je vjerovatnoca da povratis prilikom ulaska u isti 99.9%...a prilikom duze voznje,sto je neizbjezno uzmite boce o2 za scuba diving...nema druge.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
11 minuta je napisao:
A u srednjoj skoli smo imali jednu curu koja je jako smrdila i sto je najgore ona se hvalila kako ona ne koristi nikakav dezodorans, jer joj je ljepsi prirodni miris, citaj znoj, bljaaaaaaaaaaak.
Svi se sjecaju nje samo po tome sto se osjetila na kilometar, a niko je ne pamti drugacije, uzas..

medicinari :lol:
nazalost znam ih gomilu takvih,ma ja vec napisah,ja bih takve na lomaci spaljivala,pa ne kopas cijeli dan pa da takav odes na posao,fax,sta znam gdje,valjda bar vode i sapuna i najobicniji neki dezodorans, cuda cine,a sad da neko ne moze priustiti takvo nesto... no comment

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
11 minuta je napisao:

medicinari :lol:

Da, bas. Kako znas?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa genaracija smo iz srednje skole,a cini mi se da si rekla da si ostala na medicini

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Pa medicinari uvijek mogu stručno da objasne zašto čovjek mora da smrdi! :wink:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ti sto smrde su sigurno mesojedi!!! Vegeterijanci ne smrde.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Bik je napisao:
Ti sto smrde su sigurno mesojedi!!! VegetArijanci ne smrde.

\:D/

Od kada sam prestao jesti meso znoj je daleko manje ostar i prodoran i intenzivan, a zna se nekada potrefiti da se 2 dana ne istusiram a i dalje se ne "osjetim" ni sebi ni drugima :D

Najvise me boli sto sam "smrde" primjetio upravo na fakultetu! Jebote, to su sutrasnji akadamski gradjani?!? Ljudi koji ne osjete potrebu za odrzavanjem minimuma higijene, sutrasnji inzinjeri, magistri, doktori O_o ?!
A ako stvarno nemas vremena za tush, mozes se uvijek "plahnuti" za pola minute, mislim stvarno, kakvi su to ljudi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
inzinjeri

InžEnjeri
Eh, morala sam i ja tebe ispravit. :iconbiggrin:
Istina sve što zboriš, na faxu ima dosta smrdljivaca, al neće svi oni biti akademski građani... To su ipak ljudi sa sela, seljak je uvijek seljak, pa makar bio doktor nauka.
Mene boli kad prolazim gradom i neko me zapuhne u parku ili Gospodskoj! Jebote, pa kad na ulici smrdi, možeš mislit u zatvorenoj prostoriji....
A moje muke nekidan. Uđem u onaj butik "Rim". Tamo je sve prejeftino, a zna se nađi slatkih stvari. I dakle, mali prostor, a čovjek na čovjeku. U ovom slučaju, seljanka na seljanki. Sve i jedna je smrdila! Svi sem prodavačica!! Cura gleda majice ispred mene, zapuhuje svakim pokretom. Pozelenila sam. Ne možeš disati... Morala sam izaći....
Druga, nimalo ljepša situacija me zadesila u zlatari. Odnijela sam sat da mi promijene bateriju, a u zlatari smrdi na znoj, smrdljive noge i ostale "ne kupam se nikad" miomirise. U faking zlatari! Ugušila sam se...Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
EiLeen je napisao:
A moje muke nekidan. Uđem u onaj butik "Rim". Tamo je sve prejeftino, a zna se nađi slatkih stvari. I dakle, mali prostor, a čovjek na čovjeku. U ovom slučaju, seljanka na seljanki. Sve i jedna je smrdila! Cura gleda majice ispred mene, zapuhuje svakim pokretom. Pozelenila sam. Ne možeš disati... Morala sam izaći....
Druga, nimalo ljepša situacija me zadesila u zlatari. Odnijela sam sat da mi promijene bateriju, a u zlatari smrdi na znoj, smrdljive noge i ostale "ne kupam se nikad" miomirise. U faking zlatari! Ugušila sam se...Slika

Ne znam ili ja imam neosjetljiv nos ili mnogi ljudi imaju preosjetljiv. Ja vrlo rijetko naidjem da neko bas smrdi, a pogotovo da smrdi toliko da ne mozes disati ili da moras izaci. Meni mnogo vise smrde cigare recimo. Kad udjem negdje gdje se pusi moram izaci. A tjelesni mirisi, pa to je normalno, pogotovo u ovo doba godine kad je vruce, cak da se okupas i prosetas sat vremena oznojices ce i imaces miris.
Ne znam zasto ljudi prave toliku paniku oko toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 15:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2007, 14:16
Meni su puno gori oni koji druge stalno njuskaju. Kod mene su na prvoj godini bile dvije tri cure koje su konstantno nekoga tracarile. To je postalo toliko iritantno da su se ljudi nesvjesno pocinjali tripati od njihovog njusenja. Cinjenica da neki ljudi nevode bas veliku higijenu, ali mislim da je to iskljucivo njihov problem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
pogotovo u ovo doba godine kad je vruce, cak da se okupas i prosetas sat vremena oznojices ce i imaces miris.
Ne znam zasto ljudi prave toliku paniku oko toga.

Slažem se... 8)

Ljudi moji ljeto je svi se mi znojimo...a znoj ne miriše na lale! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma hajde, molim te. Ljeto je i normalno je da se ljudi znoje, ali da bas bas smrde, to nije normalno ako se operes prije nego izadjes iz kuce. I daj bjezi, zna se koji je znoj od setnje gradom, a koji od prije 15 dana.
Kod nas je problem sto ljudi misle da ce se razboliti ako se okupaju..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Lisa, pravilno je i inzinjer i inzenjer, znam sta radim ;)
Ma kakve su to price usaftas se za sat vremena... Oznojiti se i USMRDITI se su dva jako razlicita pojma... Meni trebaju barem 3-4 dobra znojenja da bih se poceo "osjetiti". Brate, namazes se stickom nakon tusiranja i nema boga d a se znoj osjeti barem 5-6 sati nakon toga, pa i kad sam trenitao po ljetnim vrucinama, 2 sata znojenja trcanja i gluposti, pa opet ne smrdim, jer sam se prethodno istusirao, uzeo svjezu majicu/stick...
Ali kad nosis majicu 3-4 dana i ne tusiras se, tu nece pomoci ni lampa ni duh...
Pa gore mi je da vidim (pardon, osjetim!) takve na faksu, majku mu, pa to je najvisa obrazovna ustanova!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
rexona cotton (plavi) stik ubjedljivo najbollllji! bas onaj fazon s reklame --- 24 h traje (mozda i duze :wink: )
a tusiranje najnajnajmanje 1 dnevno - ne znam ko moze bez toga :o :-? :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
@Rakun: pravilno je ipak samo inženjer.

Antiperspiranti mogu da djeluju kancerogeno, stoga ih treba izbjegavati! Rexona je recimo antiperspirant.
Koristim Axe, najbolja varijanta mi je Africa. Čisti dezodorans.
Za one koji ne znaju, antiperspiranti bukvalno djeluju tako da sprječavaju znojenje, što nije zdravo.
Dezodoransi uništavaju neugodne mirise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja koristim Lady Speed Stick.

@Rakun: pravilno je SAMO inženjer.Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja koristim Fenjal nije antiperspirant i bez alkohola je. Nekad i Dove tamno plavi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]