Flavoure-Flave je napisao:
Shta reci???Kako si syebala ledja???Nije valjda da se toliko crta na faksu?

joj, ma na 1. godini nisam imala tablu za crtanje, pa me to unistilo... +shto sam zakrzljala, a i problem je u tome shto ne mogu normalno sjediti kad crtam ili sjedim za kompom. to su neke ekstremne poze
blue je u pravu, bas kao i moja doktorica.. ni 13 kosmodiska mi nece pomoci ako ne vjezbam.. i plivanje je za to lijek, ali u ovom gradu nema postenog bazena
breskvica..
Citiraj:
Descripción: KOSMODISK je jednostavno i delotvorno pomagalo koje smanjuje ili uklanja bolove u kicmi. Nema negativnih posledica i moze se uspesno kombinovati s drugim metodama i terapijama. KOSMODISK je klinicki provereno pomagalo i rezultati pokazuju znatno poboljsanje u 80% slucajeva. Tehnicke osobine: KOSMODISK deluje na temelju svog oblika ne koristeci dodatne energetske izvore, poput magneta ili baterija. Ovom prilikom narucujete kratki Kosmodisk za ledja i ostale delove tela. Upotreba: KOSMODISK nosimo kada nastupe bolovi. Savetujemo vam da ga nosite 10-20 dana, najmanje tri sata dnevno. Sve sto mozete da izgubite je bol u ledjima! Deluje sasavo, ali mene ledja vise ne bole!
vidjala sam na tv-u reklamu, javicu ti broj ako ugledam