banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: IZBORI za MISS BiH
PostPoslato: 27 Okt 2004, 13:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2004, 13:02
Koja od MISS BiH je po vasem misljenju do sada najljepsa? Sta mislite o novoizabranoj MISS BiH i kakve su joj sanse na izboru za MISS WORLD?
Molio bih da iznesete svoja misljenja, bez uvreda, psovki i pogrdnih rijeci.

thanks

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2004, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Meni je ova Njegica bas slatka za rayliku od nekih prethodnih i nadam se da ce biti zapazena na World izboru u Kini.
Mislim da moze imati finih sansi, samo ako se uradi dobra promocija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2004, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
mislim da iz godine u godiu sve manje je vazno koja je cura koliko lijepa i sarmantna i pametna....itd.....kako u Bih tako i za miss world.....politika je umijesna do grla kao i sve sfere zivota.sport....itd...
u BiH je po nacionalnom kljucu vecinom.....a svijetski izbor po rasnom.....malo crnkinja malo zuti pa amere moras svakih par godina.....tako da mislim da gubi draz.....

a mala Njegica je ok simpaticna curica.....samo ako 'nauci' malo gard da drzi i spiku da malo ......jer je to sad bitnije od samoga izgleda......na svijetskom izboru...........

drzim joj palceve :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 08:57 
Početnik
Početnik

NE bih se slozio sa vama po pitanju nove Miss. Ma profulala je skroz! Prvo nije nista posebno, prosjecna Balkanka, nit` ima harizmu, nit` ima drzanje, nit`je inteligentna...osim toga je slagala da je stundet psihologije, a radi kao kasirka u samoposluzi u Zvorniku...gdje to jos ima? Ne vjerujem da ce ju i primijetiti na Miss Worldu. Jos kad vidim ovogodisnju Miss Indije, smrznem se - djevojka je MEGA kao sto to obicno Idijke bivaju...
Pa sad, ako pratite redovno ove izbore, onda bi trebalo da znate da i nije bas sve toliko ispolitizovano ... medjutim Venecuelnake i Indijke su po 5 puta odnijele titulu u svoju zemlju. Cinjenica je da su najljepse zene na svijetu! Mislim da se bira ljepota i personality, nas problem je sto saljemo klasicne sponzoruse na ovakva takmicenja.
Najljepsa Miss BiH koja je do sada izabrana, po meni je Ana Mirjana Racanovic, imala je realne sanse da bude primijecena na svjetskom takmicenju, ali je otisla bijedno, iznureno, psihicki neuravnotezeno, sa sve kartonskim cipelama koje joj je dala direkcija....
Ma UZAS!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Hedonist je napisao:
NE ...osim toga je slagala da je stundet psihologije, a radi kao kasirka u samoposluzi u Zvorniku...gdje to jos ima?

Ja sam slusala njen intervju kad je rekla da tek PLANIRA da upise psihologiju jer je to zanima, a da je zavrsila srednju trgovacku skolu.
A uostalom sta ima lose ako neko radi na kasi a planira da studira ili vec studira. Nije sramota nista raditi.....a vrednovanje ljudi na osnovu toga je cista glupost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 16:20 
Početnik
Početnik

gipsy, sreco, nisam ja rekao da je ona glupa, ali nije ni vrla inteligencija. Njegica je zavrsila trogodisnju trgovacku skolu i samim tim nema predispozicije za studije. Jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Sasvim trece su zapetljancije i lazi njene maticne agencije koja kao i svake godine, krije, navlaci, namijesta i potkrada. Na djelu su amateri!
Ja se materijom bavim vec godinama, zivim vani i svakodnevno radim sa modelima.
Znam sta je iskonska ljepota, to Njegica nije sigurno!Pogledaj http://www.missworld.org, pa idi na contestants i vidjeces slike svih do sada izabranih kandidatkinja koje ce nastupiti na izboru za Miss World 2004. Preporucujem da pogledas
Miss Indije i Grcke za 2004. Eh to je ljepota!
Njegica je vec odavno izabrana, ali njena prezentacija jos nije objavljena, dakle pitanje je da li ce organizacija Miss World primiti njenu kandidaturu jer su novine u BiH objavile da je lagala.
Nemam ja nista protiv zanimanja kasirke, Boze sacuvaj. vjerujem da bi zivot bez njih, bio mnogo komplikovaniji.
Smatram da u BiH ima mnogo kvalitetnije estetike od mnostva manekenki i missica koje se setaju lokalnim pistama i prave drustvo solventnoj gospodi...sa izuzecima, podrazumijeva se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
uredno je sve to sto kazes.......ali sta drugo i ocekivati u BiH...neku gala svijetsku organizaciju i odabir ljepotica. ??....
.pa ulicama bosne hodaju prespremne cure koje nikad se nece pojaviti na nasim izborima ljepote.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Meni je zanimljivo da je od citave Kanade izabrana bas nasa riba kao predstavnica te zemlje :angel:

http://www.geocities.com/seksi_dragana/tiki_slike.htm

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2004, 10:55 
Početnik
Početnik

Tacno Tijana Arnautovic jer rodjena u nekadasnjoj Jugi, ali je kanadska drzavljanka i Miss Canada 2004:

http://picsrv.missworld.tv/fif=/misswor ... 0&cvt=jpeg

Tijana Arnautovic (Foto)

Interesantno je i to da je ovogodisnja Miss Srbije i Crne Gore Jelena Pejic rodjena Sarajka, ali je odrasla i zivi u Kanadi ...nekako je ta srpsko-kanadska transakcija interesantna.

Jelena Pejic (foto)

Godfather, radi se upravo o cinjenici sto bosanske kvazi agencije ne "regrutuju" djevojke kako to rade agencije svjetskog glasa koje tokom cijele godine imaju svoje street scoute, ljude koji aktivno traze ljpotice u svim zivotnim sferama; na ulici, u shopping centrima, u kaficima, dikotekama... Takve djevojke se dovode u agenciju u najmanje pola godine pripremaju za takmicenje.

Moje dosadasnje favoritkinje su:

Nr 1. Maria Spirikaki, Miss Greece 2004

(foto)

Nr 2. Sayali Bhagat, Miss India 2004

(foto)

Nr 3. Wai Man Queenie Chu, Miss Hong Kong 2004

(foto)

Nr 4. Katarzyna Weronika Borowitz, Miss Poland 2004

(foto)

Nr 5. Casandra Castro Holland, Miss Puerto Rico 2004

(foto)

Nr 6. Lesya Matvyeyeva, Miss Ukraine 2004

(foto)

Nr 7. Agnese Vuthaj, Miss Albania 2004

(foto)

Nr 8. Nadine Noujeim, Miss Libanon 2004

(foto)

Svakodnevno se objavljuju prezentacije novih kandidatkinja. Interesantno da su sve moje dosadasnje favoritkinje za Miss World 2004 tamnokose, iskreno receno jos nisam pronasao ni jednu plavusu od kandidatkinja, a da ima predispozicije za Miss World. Velike sanse po mom misljenju imaju Miss Grcke i Miss Portorika ...Inace sv emoje favoritkinje su po mom misljenju savrsene ljepotice, ali imaju i personality. Sve mozete pogledati na : http://www.missworld.org

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2004, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2004, 19:51
Wow, indijka, i libanonka su stvarno prelijepe. Istina je da se nas izbor ne moze mjeriti sa svjetskim, uvijek ima nekih trzavica i gluposti. U svijetu se cure pripremaju mjesecima pred takmicenje, kod nas je nekako to sve amaterski.
Znas li mozda (posto vidim da si upucen ) ima li kakav site sa nasim curama, da vidim i taj bosanski lonac :D
...
...
Evo napokon pregledah sve missice, i Dominikanska Republika je dobra :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2004, 14:15 
Početnik
Početnik

Ovde mozes pogledati sve do sada izabrane MISS YU, pocevsi od SFRJ kada su nas na izborima predstavljale djevojke kalibra; Zlate Petkovic, Daliborke Stojsic, Ane Saso, Aleksandre Dobras (inace Banjalucanke) i naravno naseg najveceg uspjeha iz 1966 kada je Nikica Marinovic odnijela titulu 1st Runner up Miss World 1966.

http://www.angelfire.com/wi2/missyugoslavija/bas3world

Sa izbora Miss Europe imamo vise uspjeha, tako je svojevremeno fatalna Ita Rina osvojila titulu Miss Europe 1930, zatim Sasa Zajic Miss Europe 1969.
Prestiznu titulu Miss International su u nekadasnju SFRJ donijele Anelka Bezic 1972 i Lidija Vera Manic 1975 godine.

Poslednju titulu je u SFRJ donijela Danijela Mihalic, Queen of the World 1990

Sto se Bosanki tice, nisam siguran da psotoji bilo kakva zvanicna internet prezentacija dosadasnjih Miss BiH.
Mislim da se osim Ane Mirjane Racanovic nemamo cime pohvaliti.
Danijela Vins je blaga tuga, a Irna Smaka je tek TRAGEDIJA!

Za Anu Mirjanu mogu da tvrdim da je ljepota koju su mnoge kolege primijetile, ali me cudi da nije uzela ni jednu ponudu koju je dobila za vrijeme kandidature. Mislim da je psihicki smorena od strane te famozne direkcije iz Sarajeva, kojima POD HITNO treba oduzeti licencu jer se bogate preko ledja svojih sticenica.
Uostalom svugdje u svijetu je tipicno da se u drustvu mocnih muskaraca nalaze i lijepe zene, medjutim smatram da takva kombinacija ne ide silom niti jedna agencija nema sta da trazi, u posredovanju svojih sticenica lokalnim matadorima... a to kod Bosanaca nazalost nije slucaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2004, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Gledao sam jednom prilikom reportazu o izborima za miss u Venecueli.Pa oni jednostavno receno zive samo za tu plasticnu ljepotu.Roditelji kao i kandidatkinje ulazu ogromnu energiju da bi uspjele na tom polju tako da se svaki neuspjeh(npr.cetvrto mjesto i dalje) dozivljava kao elementarna nepogoda,katastrofa ,apokalipsa.Za nase pojmove sigurno neshvatljivo ali eto oni se loze na te privide ljepote.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 09:51 
Početnik
Početnik

Upravu si AGNOSTIC, tacno je da je izbor Miss jedan od najvaznijih dogadjaja u Venecueli. Za vrijeme izbora, skoro da izbije nacionalna kriza. Djevojke se spremaju godinama, tako da estetsko-hirurski zahvati nisu nista neobicno. Povecavaju se grudi, podesavaju nosevi, "radi" se novo, upadljivije, lijepo zubalo...
U ovom slucaju se zaista radi o plasticnoj estetici...Medjutim kad skontas da su Venecuelnake uz Indijke cijelih 5 puta krunu najljepse zene svijeta odnijele u svoju zemlju, onda je valjda jasno, da cijeli trud nije uzaludan, a ljepota kraljica plasticne estetike nije prirodna, ali je ipak na neki nacin ljepota...
Nisam zagovonik estetske hirurgije, ali smatram da svako ima pravo na licni izbor. Bilo kako bilo, sve kandidatkinje sa izvrsenim estetsko-hirurskim zahvatima moraju to i da navedu u prijavnom formularu koji ispunjavaju sve takmicarke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 19:25 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Nov 2004, 00:57
ana mirjana, ostale su smijurija ziva.
slatka mi je ova nasa sto je izabrana za miss kanade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Sayali Bhagat, Miss India, mi je najljepsa, auuuuuuuuuuuuuuuu :D

A ona iz Libanona, Nadine, je isto vrlo lijepa 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slazem se s tobom, ljepse mi je gledati nesto u tom fazonu, nego npr. izbor za predsjednika Amerike, e to je vec fuj i nema smisla nikakvog :wink: Ne znam sto, ali ja sam pravi sucker za takve stvari :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2004, 17:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ne brinu svi bogatasi o svojim dijamantima i bogatstvu, vecina njih daje donacije za siromasne,provode mjesece sa plemenima i ljudima u npr, Africi. Primjeri su ti Bono, Susan Sarandon, Goldy Hawn, i mnogi drugi. Sve zavisi kakvi su ljudi u pitanju. Postoji jos ljudi na ovom svijetu koji brinu za druge. A na svakom izboru za Miss imas prikazan film sa proslom missicom i to kako je ona provela svoju godinu kao Miss. Njoj se napravi angazman za citavu godinu, i pored snimanja i 'sampanjca', ona obilazi i daje podrsku siromasnima. Ako je to neki publicitet, onda je te vrste da se pokaze drugima da ucine isto.

Poslednji put menjao Jabucni_Crv dana 07 Nov 2004, 11:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 01:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jabucni_Crv je napisao:
Ne brinu svi bogatasi o svojim dijamantima i bogatstvu, vecina njih daje donacije za siromasne,provode mjesece sa plemenima i ljudima u npr, Africi. Primjeri su ti Bono, Susan Sarandon, Goldy Hawn, i mnogi drugi. Sve zavisi kakvi su ljudi u pitanju. Postoji jos ljudi na ovom svijtu koji brinu za druge. A na svakom izboru za Miss imas prikazan film sa proslom missicom i to kako je ona provela svoju godinu kao Miss. Njoj se napravi angazman za citavu godinu, i pored snimanja i 'sampanjca', ona obilazi i daje podrsku siromasnima. Ako je to neki publicitet, onda je te vrste da se pokaze drugima da ucine isto.

Pa da, Bill Gates je najbolji primjer. Covjek ima $50 milijuna a on daje milijuna svake godine za siromasne ljude. Nemora da znaci da su svi bogatasi sebicni i samo misle o dijamantima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Grigorii Rasputin je napisao:
Jabucni_Crv je napisao:
Ne brinu svi bogatasi o svojim dijamantima i bogatstvu, vecina njih daje donacije za siromasne,provode mjesece sa plemenima i ljudima u npr, Africi. Primjeri su ti Bono, Susan Sarandon, Goldy Hawn, i mnogi drugi. Sve zavisi kakvi su ljudi u pitanju. Postoji jos ljudi na ovom svijtu koji brinu za druge. A na svakom izboru za Miss imas prikazan film sa proslom missicom i to kako je ona provela svoju godinu kao Miss. Njoj se napravi angazman za citavu godinu, i pored snimanja i 'sampanjca', ona obilazi i daje podrsku siromasnima. Ako je to neki publicitet, onda je te vrste da se pokaze drugima da ucine isto.

Pa da, Bill Gates je najbolji primjer. Covjek ima $50 milijuna a on daje milijuna svake godine za siromasne ljude. Nemora da znaci da su svi bogatasi sebicni i samo misle o dijamantima.

nisam ni rekla da su, uvjek- cast izuzetcima al takvih je obicno veoma malo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 22:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja sam isto zadovoljan sa skromnim zivotom :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]