tensSa je napisao:
Pa ako ti nije ishrana sredjena to kupovanje tecnih je bacanje para...o tome ti govorim svo vrijeme...kakva svrha uzimati tecne koje nemaju ni grama secera, ako ne pazis sta jedes...

Btw skuplji ti je protein u prahu nego iz hrane...

I sta ti radis na definiciji kad nemas sredjenu ishranu, to je ono sto mene interesuje, po cemu ti uospte razlikujes masu i definiciju????
je*e mi se oces me poslusati ili ne...tvoje pare, tvoj problem...
1/ Po cemu zakljucujes da meni ishrana nije sredjena?
2/Od kako uzimam amino dodatno uz hranu, i to poslije treninga, vidi se napredak nakon 1 mjesec. Ti mislis da je bacanje para, uredu, tvoj stav i misljenje i postujem to.
3/Imam brz metabolizam, je*e se meni sta jedem. Uglavnom pazim da jedem tecno supu i meso svaki dan ( pilece bjelo najvise).
4/ Ne mislim da je skupji, oko 100 km dodje velika kanta koja moze trajati 3-4 mjeseca, ako se uzima 1 poslije treninga ( uskoro cu da kupim protein). Znas li ti sta bi sve morao jesti da uneses sve vrste proteina iz proizvoda proteina? Uzmi racunicu pa vidi.
5/Sto se tice defenice, mislim da sam objasnio. Ali vidim da je genetika stran pojam kod tebe. Ni tvoje znanje nije toliko veliko koliko se istices. Zanima me bas kako izgledas, s obzirom na tvoja pametovanja....