hadzidado je napisao:
VMA tako radi - sve nalaze odmah. Za sestre ne znam al vjerovaću ti.
Zašto na VMA, a ne u Sr. Kamenicu?
Anegdota vezana za sestre, mozda sam vec pisao, ne sjecam se
Stigao sam popodne na vma, prva smjena vec bila otisla i posto nije bilo slobodnih kreveta u normalnim sobama stave mene u onu samostalnu za bog te pita kakve slucajeve, ima hrpa aparature i onaj krevet na struju, do sutra dok se ne oslobodi krevet.
Ta samostalna gleda na kasete od sestara a posto one nisu znale da sam ja primljen ladno se presvukose meni ispred ociju ujutro u 6

Odmah sam slbio izlijecen, stvarno od tog dana nisam vise krvario

Vizita, pola 7, kod njih prvo idu sestre, sve mora biti tip top. Dodjose one, kaze glavna ti ces danas raditi angiografiju al malo kasnije, imas jos ct, rengden, bronhiskopiju pa da tajmiramo da ide jedno iza drugog. I pita te sestre, njih 10ak s njom, koja ce.momku iz Bosne da obrije prepone zbog angiografije. Smiju se one, cerim se i ja jbg. Otisle, reko da ne brukamo narod s ove strane Drine malo cu ga zaigrati, onako na 70-80% da bude pa kad budu brijale da imaju sta vidjeti. Pola 8, ne dolazi niko, pola 9, niko, koja god ide prema sobi reko to je ta, dignem za jos 10% ona prodje opet nista. Pola 10 vec ono malo sam utrnuo kad ide ona baba sto brije brade po bolnici, nosi britvu i kaze ajde mali skidaj gace da brijem prepone

)))))))))
Sent from my LG-D855 using Tapatalk