Hahahhahahaahha fala
Kaka je ovo dzungletina od drzave a jesu i retardirani majko mila.
Ako tipa, karikiram, radi na otvaranju vrata on samo otvara i ne bi ih zatvorio nemaaa bogaaa i kad mu kazes de zatvori kolega ti ima pauzu on obilazi oko njih kao da je nuklearna fizika

i takvi su u svemu... a ne daj boze da mucne glavom i rijesi problem improvizacijom. Ne! To se samo stiska zvonce. Zove nacelnik, zove kucni majstor, zove sef zove supermen, nindza kornjace... pa maiku ti jbm glupu dizes 8 ljudi za ono sto mozes za 2min.rijesiti sam.
Nakon 3mjeseca ovdje zove me sef da potpisem novi ugovor da budem nadzorna/sef tima. Ma koga ste pitali to? Kaze plata veca... Ma zajebi... nisam zainteresovana.Da me zvrckaju vako na zvonce 12h aaaaaaa fala lijepo. Ja dole navikla na totalnu improvizaciju ovdje imas sve jbt, nicega ne fali, zbunila se, nisam znala izabrati lila ili zelenkaste rukavice u S velicini
Sta seljak zna... Ja znala da postoji L neke tajlandske firme i igle u 2 velicine, kasam dosla ovde reko kasu nastampali volke velicine

Ne mogu otvoriti venu, zovu me za svaku glupost, pa majko draga imas devetnest sistema za otvaranje vene, pa mora jedan upaliti. Ja dole imam zelenu iglu, kolac i kolabiran krvni sud pa nije bilo da ga nismo otvorili.
Oni su ovdje jako ograniceni. Mi smo veliki prakticari ali malo znanja imamo a oni samo uce ali praksa nuletina.