kucati Zdravko Zdravče Ivanović
citat:
Citiraj:
Ne znam pozirati (grin emoticon) ali nema veze. Naučiću, biće bolje. Trenutno 91kg sa mojih 187 cm visine. Sledeća stanica – skinuti 5kg, biti u još boljoj formi. Zamolio bih vas da pročitate text ispod, možda se neko malo I motiviše.
Sjećam se, kao dijete, dok sam gledao svog oca, koji je umjetnik/slikar, cilj je bio uvijek da vidim završenu sliku na kraju, koju je nekad znao slikati i po par mjeseci. Ali, dio zabave zapravo je bilo gledati proces slikanja, iz dana u dan, brige i planiranje, nanošenje boja i sušenje istih, ma sve zajedno,i sam sam maštao o završenom projektu - ali kada se napokon završi, bude interesantna 2 dana, i njena ljepota se izgubi u mojim očima. I onda jedva čekam kada će nova da krene u izradu.
Tako je i ovdje. Neko će reći da je ovo premalo, da treba jooooš puno da radim, neko će reći da je ok, nekome će biti previše. Za mene je ovo jedna velika životna slika, koja se iz dana u dan dorađuje i oslikava, i uživam u tome. Ovo je za mene zadovoljstvo.
Moj savjet za vas: Postavite načela, nemojte samo pratiti svoje želje, biti grubi prema sebi kada bude teško i biti skeptični, mislite duboko i razmišljajte, ugasite malo telefon, tv, računar... i nova motivirana i uvjerena osoba će se roditi u vama. Sreća nije nešto što jednostavno postoji, to je nešto za šta se borimo svaki dan.
Napravio sam ovu stranicu za vas, slobodno pitajte ako vas nešto interesuje. Do sada sam trenirao I napredovao iz dana u dan. I volio bih svoja iskustva da podijelim sa vama, I da vam pomognem da se osjećate srećno. Nisu bitne pločice, nije bitan biceps, bitno je kako se vi osjećate slikajući vašu sliku. Ako je nekome draže da daje pare na cigare I u tome pronalazi sreću, slobodno neka to radi. Moja sreća je u ovome.
Uh, podugačak text, hvala svakome ko pročita do kraja (grin emoticon)