banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2006, 19:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Ili je ipak u pitanju to da zelis biti siguran i to je ono sto te nervira, a ne ona ?

Eh, to je kao sa svim frustrirajućim pojavama, čovjek ih ne traži i izbjegava, ali se povremeno dešavaju. Nije tu u pitanju neka konkretna cura već određen tip ponašanja na koje se naleti s vremena na vrijeme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 13:15 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Micelijus je napisao:
stigmata je napisao:
Vader je napisao:
Ja nisam već 26 godina. A slobodan sam...svih 26 godina :D

vader...nevin si??? :D
Шта је ту чудно?

a sta nije cudno molim te reci nam ???

do 26-te godine ne gooziti nista je valjda cudnije ...

sad se djeca sa 12-13 pocinju prcati po malo a do 26-te ves sat okrene svako po jednom........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Micelijus je napisao:
stigmata je napisao:

vader...nevin si??? :D
Шта је ту чудно?

meni nije cudno...meni je fascinantno :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 14:06 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Ma Ok je to za moral, samo nemoj da te starost pita gdje ti je bila mladost!
Sve u svoje vrijeme.Kad ćeš da muvaš,tucaš i provodiš se ako ne u mladosti...Pazi samo da te ne stigne to u 50oj pa te onda nema nigdje :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 14:57 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 16:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2004, 16:03
honey je napisao:
ChocolateAdikt je napisao:
Moram priznati da mi je drago da nemam vise ovih problema. :)

Blago ti se!!!! :wink: :wink:
:P

udas se i prst u uvo ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
stigmata je napisao:
meni nije cudno...meni je fascinantno :D

Meni je zaprepašćujuće :D

Čovjek stvarno ostane bez teksta kad tako nešto pročita :), prosto se zapitaš gdje ide ovaj svijet :), ova mladež:), zabrineš se za svoju djecu, za budućnost :), izgubiš vjeru u ljude :), u napredak :)

Micelijusa bih podsjestio da čuđenje nije loše, dapače, jer znamo koja je definicija "čudnog". A i ovo nije loše: rim. 12,2. Prigodno je...ako neko želi da se povodi za onim što je "moderno" i "poželjno" u ovom vremenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 17:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
_djevojka_ je napisao:
Dark Man je napisao:
Ja nisam prisao ima vec 3 godine :)

Mozda je to razlog sto se nista ne desava?

Al` si me izrecitirala :o

Ko je rekao da se nista ne desava, ja sam samo rekao da ja odavno vec ne prilazim, a desavanja cemo za drugu temu :)

Nisam ja niciji advokat, vec kazem ono sto je istina zbog cega vecina muskaraca ne prilazi...

Citiraj:
Posto ne dajem svoj broj, meni se desilo da tip 'ladno nije htio da mi da svoj broj - a prvo mene pitao za moj. Sta onda?

To mi nema logike, kod tebe... Zasto nisi htjela dati broj, a trazila si poslije njegov? To obicno znaci, ajd ti meni daj svoj, pa cu ti se ja javiti, a ustvari, to u praksi znaci "never"...

Citiraj:
Sta ce mi neko bez dobre spike? Ne spika zbog spike, nego da vidis kako klikeri rade.

To stoji... Ali, zar nije malo bezveze pricati "Markove konake" citavo vece pri prvom upoznavanju, pogotovo kod prilazenja? Drugacije je vec, ako je u sklopu drustva, ali prici nekome, pa toliko "razglabati" je po meni bezveze, smetas njenom drustvu, mozda i njoj, ako nije raspolozena za neku pricu, pa te i zbog toga moze smatrati nekim "smaracem" i sta onda... Sve se fino iskalkulira i laganice... Standardno upoznavanje, neka jednostvna pricica i broj ili izlazak... Onda sve te klikere "izbrojis" na slijedecem vidjenju... Tako ja na to gledam, pa kad se i meni upucavaju zenske...

Citiraj:
Ako ne pokusas, nista se nece ni desiti, nego ces nastaviti da pises kako te niko ne muva.

Opet, ja se ne zalim :)

Citiraj:
A je li, mene bi bas trebalo potresti to sto neke ljude (djevojke u tom slucaju) rodjena majka nije stigla vaspitati? Velika stvar. Otkad se to tvoje samopouzdanje drma kada vidis da se neko tako ponasa?

Postavi se malo u nasu situaciju... Plati momcima pice, pa im pridji... ne zahvale ti kako treba i odfuraju te... Pa javi kako ces se osjecati... i pitaces se da li mi to treba???

Citiraj:
Kad si posljednji put vidio kako se muskarci ponasaju? Evo nekoliko slucajeva (hvala Bogu pa nisu licni):

Naruce ti pice, i ti im se zahvalis, a onda si duzan da pricas sa njima jer su hm... kupili vrijeme da budu sa tobom!? Otkad to?

Nece ni jedan platiti pice na fine oci, normalno da ocekuje onda neki razgovor sa njom, osoba mu se svidja i tako pokusava stupiti u konverzaciju... Ne vidim svrhu zasto i takve djevojke uopste prihvataju cascenje od svakoga, ako ne mogu ni popricati poslije... Totalno uobrazeno i bezobrazno...

Citiraj:
Tip pridje jer se njegovom prijatelju svidja djevojka. Gdje je taj prijatelj? Nema petlje da pridje? Sto bi se neko bavio tipom koji nema svoje 'ja'?

To su povucene osobe... sto ne mora znaciti, da nema svoje "JA" i da ce s tobom biti kao da je bez jezika ili da nije siguran u sebe i sl...

Pozdrav do slijedeceg "citiranja" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
i ja sam nevin. :lol:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2006, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Pa sta ako je covjek nevin, njegova stvar, sta se kliberite:)
Pozdrav svim forumasima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2006, 05:11 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Dec 2005, 02:56
Citiraj:
Nisam ja niciji advokat, vec kazem ono sto je istina zbog cega vecina muskaraca ne prilazi...

A ti se brines za sebe ili za grupu ljudi?

Citiraj:
Citiraj:
Posto ne dajem svoj broj, meni se desilo da tip 'ladno nije htio da mi da svoj broj - a prvo mene pitao za moj. Sta onda?

To mi nema logike, kod tebe... Zasto nisi htjela dati broj, a trazila si poslije njegov? To obicno znaci, ajd ti meni daj svoj, pa cu ti se ja javiti, a ustvari, to u praksi znaci "never"...

To je bila greska u kucanju. Posto ne dajE (bez m) svoj broj. Znaci on je rekao da ne daje svoj broj, a trazio moj.

Citiraj:
Citiraj:
Sta ce mi neko bez dobre spike? Ne spika zbog spike, nego da vidis kako klikeri rade.

To stoji... Ali, zar nije malo bezveze pricati "Markove konake" citavo vece pri prvom upoznavanju, pogotovo kod prilazenja? Drugacije je vec, ako je u sklopu drustva, ali prici nekome, pa toliko "razglabati" je po meni bezveze, smetas njenom drustvu, mozda i njoj, ako nije raspolozena za neku pricu, pa te i zbog toga moze smatrati nekim "smaracem" i sta onda... Sve se fino iskalkulira i laganice... Standardno upoznavanje, neka jednostvna pricica i broj ili izlazak... Onda sve te klikere "izbrojis" na slijedecem vidjenju... Tako ja na to gledam, pa kad se i meni upucavaju zenske...

Ko prica o Markovim konacima? Ja sam mislila na dobar paragraf za pocetak. :) Nesto kao pet/sest prostih, ili dvije/tri prosto prosirene recenice. Po mogucnosti da vidis da moze da sklopi postenu prosto prosirenu. :)

Citiraj:
Citiraj:
A je li, mene bi bas trebalo potresti to sto neke ljude (djevojke u tom slucaju) rodjena majka nije stigla vaspitati? Velika stvar. Otkad se to tvoje samopouzdanje drma kada vidis da se neko tako ponasa?

Postavi se malo u nasu situaciju... Plati momcima pice, pa im pridji... ne zahvale ti kako treba i odfuraju te... Pa javi kako ces se osjecati... i pitaces se da li mi to treba???

Ja nikad ne nudim da platim pice grupi nepoznatih ljudi, tako da nista ni ne ocekujem od njih. Ako (ja) pozovem nekog da izadjemo, normalno da cu ja platiti pice. U pravu si, nezahvalno je placati pice nepoznatim muskarcima i ocekivati da ti kazu hvala. :) Takodje, to mi ne drma samopouzdanje.

Citiraj:
Citiraj:
Kad si posljednji put vidio kako se muskarci ponasaju? Evo nekoliko slucajeva (hvala Bogu pa nisu licni):

Naruce ti pice, i ti im se zahvalis, a onda si duzan da pricas sa njima jer su hm... kupili vrijeme da budu sa tobom!? Otkad to?

Nece ni jedan platiti pice na fine oci, normalno da ocekuje onda neki razgovor sa njom, osoba mu se svidja i tako pokusava stupiti u konverzaciju... Ne vidim svrhu zasto i takve djevojke uopste prihvataju cascenje od svakoga, ako ne mogu ni popricati poslije... Totalno uobrazeno i bezobrazno...

Pa slucaj se desio - i dva 'momka' prisla tim dvjema djevojkama, i davile ih pola sata sa neukusnim salama, a jedan momak usput bio ozenjen, dok je drugi usput bio zarucen. Sve to usput. Sta su narucile? Dva soka. One su se zahvalile, tj. rekle konobaru da im to kaze. Koliko trebas da budes sa dva vec uzeta 'momka' i da slusas njihove neukusne sale, da bi taj sok bio 'isplativ'? I nije problem u novcu. Ista stvar, mogle su i one kupiti njima pice.

Citiraj:
Citiraj:
Tip pridje jer se njegovom prijatelju svidja djevojka. Gdje je taj prijatelj? Nema petlje da pridje? Sto bi se neko bavio tipom koji nema svoje 'ja'?

To su povucene osobe... sto ne mora znaciti, da nema svoje "JA" i da ce s tobom biti kao da je bez jezika ili da nije siguran u sebe i sl...

Pa ne znam da li su te osobe povucene ili ne, ali taj drugi 'povuceni' prijatelj se koji minut prije toga derao iz sveg glasa u grupi ljudi. Odjedanput postane stidljivko? K'o pepeljuga i njena transformacija u princezu. Ako nije siguran u sebe - pa nek' radi na sebi. Sta drugo da mu predlozim?

Citiraj:
Pozdrav do slijedeceg "citiranja" :D

Citiramo se jos. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2006, 13:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ma, nemate vi pojma.

Išao ja juče u Novi Sad sa još dva prijatelja i pokupimo na naplatnoj rampi u Okučanima nekog lika iz Beograda koji je u Banjaluku dolazio kod neke ribe koju je smuvao preko Interneta.
Pitao ga moj jedan prijatelj gdje izlazi u Beogradu, kuda se kreće i sl.
Kaže on: "Ma ne izlazim ja po kafanama - nemam ja para za to. Ja ribe muvam preko Interneta".
I lik lagano skonta Banjalučanku preko Interneta i "zapali" autostopom iz Beograda za Banjaluku.

Tako... Umjesto da kukate, pravac neki IRC server! ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2006, 13:30 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Joj, pa mene je prije nekih godinu i po dana otpilio jedan od aktivnih forumasa! Tek sam maloprije skontala ko je! :salute:
Ustvari, ni ne sjecam se vise tacno kako se sve to odvijalo, ali je odjednom prestalo!
Jebiga, nije sad vise ni vazno... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 16:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako mislis otpilio, pojasni malo?! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 16:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa, fino... Nije lik bio zainteresovan, pa dobro! A i ja sam se u startu nesto upinjala ko kreten, ali nije upalilo! :D
Jednom smo izasli i vise se nikad nismo culi!
Inace, nema veze sa forumom, ja tada nisam ni znala za njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 16:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mozda ga ne zanimaju djevojke :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 16:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

U to ne ulazim! :D
Salim se... Mislim da nisi u pravu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]