Moj frizer je najbolji frizer na svetu! Definitivno i neopozivo tvrdim

!
Elem, imam neukrotivu kosu ( Ostra, jaka dlaka, gusta... ma uzas jedan) i nema gde nisam bila, Banjaluka i okolna mesta, Beograd (neke kao "proverene" salone isprobala), reklamirani Exlusiv u Prijedoru...
I kod svakog frizera odem jednom-dva puta,vidim se u ogledalu sa svih strana i blejeci klimam kada mi kao objasnjavaju sta je gde i na kom pramenu naglaseno i istaknuto

,zaprepastena platim

i kidam,dakle levo, sto dalje od tog salona

.
I tako sledeci put cekam neku preporuku drugarice isl. osoba i opet isto...
Dok jednog dana nisam otisla kod frizera za koga sam i ranije cula da super izvuce kosu kada fenira,a kod koga se šišao moj tadasnji decko. I tako ja listam casopise sa frizurama,reda radi (kontam "...kao da ce ovaj znati da me osisa tako,ali 'ajde.") i pokazem mu neku sliku. Baci on dva-tri pogleda na sliku i pocne da me sisa i osisa me covek identicno (samo bez sisaka jer sam tako trazila). Platim lepo 15 Km (slovima = petnaest konvertibilnih maraka

) za pranje,šišanje i feniranje i prvi put u zivotu izadjem presretna iz fizeraja.
Najbolje je bilo sto sada mogu sama da obikujem frizuru jer mi je kosa lepo uistanjena obicnim makazama, niz dlaku, a ne nekim trimerom ili efilirkama...pre nije bilo sanse bez feniranja da je dovedem u red.
Necu da ga reklamiram, ja samo izarzavam svoje zadovoljstvo