banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 02:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 03 Mar 2015, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
letal3891 je napisao:
Ne kontam ja koji je kont ici u teretanu?U slucaju nereda na ulici M57 je bog i batina
Sta vama vredi teretana kad eto npr mog kolegu napali 7-8 njih,ali u drugoj rundi kolega je njih 3 sjebo glatko ono (7.65 bog).A sad neki kont zdravlje ovo ono,ma bolje cash business preko interneta trositi vrijeme
Meni je BMI 19-20 i ja kad bi isao teretanu,pala bi mi tezina ispod 18 BMI,ma teretana je nidje veze,zapadnjacka gay propaganda,ja vise volim nasu kulturu nasilja sa pomocnim sredstvima,mislim ono nije da se lozim na to,nego jednostavno x2 je bolje od x1

Nadam se da se samo zajebavaš! Jer ako ti je teretana tako gay svaki put možeš odabrati balet!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2015, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
S tim što ja ni baletane ne bih potcjenjiv'o!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 16:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
Pozdrav lifteri!

Htio bih da pitam da li je ko imao problema sa niskim nivoom testosterona i kakvi su vam simptomi bili.

Nisam radio pretrage pa da li znate kakva je procedura i koliko kosta za hormonsku sliku?
Pretpostavljam da bih trebao da krenem od porodicnog, preko endokrinologa do laboratorije. Koliko para kosta to planinarenje ako imam osiguranje sa biroa?

Da li postoji odobren HRT program od ministarstva zdravlja, ili se to ne praktikuje kod nas?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka

Last December je napisao:
Pozdrav lifteri!

Htio bih da pitam da li je ko imao problema sa niskim nivoom testosterona i kakvi su vam simptomi bili.

Nisam radio pretrage pa da li znate kakva je procedura i koliko kosta za hormonsku sliku?
Pretpostavljam da bih trebao da krenem od porodicnog, preko endokrinologa do laboratorije. Koliko para kosta to planinarenje ako imam osiguranje sa biroa?

Da li postoji odobren HRT program od ministarstva zdravlja, ili se to ne praktikuje kod nas?

Kako znaš da imaš nizak nivo testosterona?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
NenadV je napisao:
krajo je napisao:
Ma jesu...polu - zgibovi :)

Uradim 17 punih zgibova samo se ne zadržavam puno nakon što se istegnem do kraja prilikom spuštanja nego odmah idem ponovo gore. Ranije sam se duže zadržavao nakon što bih se spustio u početni položaj. Nakon te prve serije u narednoj već mogu maksimalno 13 ponavljanja.

Na kraju u petoj seriji završim sa 9 ponavljanja.

Koliko imas kg?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Imam neke tipicne simptome, tipa brzo gubim snagu na treningu i osjecam se iscrpljeno, cesto mi je tesko natjerati se da zavrsim trening a trudim se da radim kako treba. Oporavak je jako dug i traje sve duze, ponekad upale traju po 4-5 dana i nema sanse odraditi grupu dva puta nedjeljno.

Nacin na koji treniram se mahom bazira na sporim i kontrolisanim pokretima, dakle bb tip, tako da je vjerovatno to jedan od razloga zasto DOMS traje duze, mada ne radim samo BB trening.
Radim jos i olimpijska izbacivanja i trening snage, ali to su sve relativno male tezine, nista znacajno. Cilj je da imam raznovrsnost da bih odrzao motivaciju.

Imam 30 godina i treniram nekih 7 sa pauzama.
U sustini, simptomi mozda nisu zbog testa ali dok ne uradim analize tesko je reci.
Zato mi trebaju informacije ako je neko vec radio.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Moja preporuka ti je da unosiš magnezijuma i kapsule koenzima Q10. Sanira iscrpljenost.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:02 
Pa sad, 2 puta sedmicno velike grupe trenirati, bez jake podrske hrane i dodatno na to jos trening snage...

Kako jedes, pazis li na to ili onako odokativno nesto pojedes?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Imam neke tipicne simptome, tipa brzo gubim snagu na treningu i osjecam se iscrpljeno, cesto mi je tesko natjerati se da zavrsim trening a trudim se da radim kako treba. Oporavak je jako dug i traje sve duze, ponekad upale traju po 4-5 dana i nema sanse odraditi grupu dva puta nedjeljno.

Nacin na koji treniram se mahom bazira na sporim i kontrolisanim pokretima, dakle bb tip, tako da je vjerovatno to jedan od razloga zasto DOMS traje duze, mada ne radim samo BB trening.
Radim jos i olimpijska izbacivanja i trening snage, ali to su sve relativno male tezine, nista znacajno. Cilj je da imam raznovrsnost da bih odrzao motivaciju.

Imam 30 godina i treniram nekih 7 sa pauzama.
U sustini, simptomi mozda nisu zbog testa ali dok ne uradim analize tesko je reci.
Zato mi trebaju informacije ako je neko vec radio.
Kako stoji sa koncentracijom? Kraća li ti dah? Ustaješ li umoran?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

@nepokoreni, uzimao sam prije nigari so, to je onaj japanski magnezijum, odvratan je ali je jeftin, to mi je bilo best buy, nisam odavno, sad uzimam samo multi, omega3, D3, glukozamin i b kompleks, ne uzimam svaki dan sve, vec kombinujem. Cink ponekad isto.

@ Milan, ne brojim kalorije, mislim da sam u deficitu, ali kao sto rekoh ne dizem nesto strasno tesko, cilj mi je odrzavanje mase koju imam i lagano topljenje naslaga koje sam nakupio u posljednje vrijeme.
Proteina i masti uzimam dovoljno, mada UH kao sto rekoh, vjerovatno ne, ali gledam da jedem vise kad planiram da powerliftam.

Ne radim jednu grupu direktno dva puta ali znas kako je kad je upala, ne mozes odradit cucanj kako treba ako su listovi ili zadnja loza upaljeni 5 dana.

@zoka, cesto ustajem slomljen, pogotovo kad imam te upale, onda po cijeli dan lipsam kao da se me prebili skinsi.
Koncentracija je solidna, mada se ponekad zacrni, to pripisujem kalorijskom deficitu pa sad obracam paznju da jedem vise.
Disem normalno, mada imam astmu (sad je pod kontrolom). Od kardija radim olimpijska izbacivanja, kettlebel swings u HIIT maniru ili kao komplekse. Ne forsiram se mnogo, cilj mi je da pokrijem sve baze.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka

Možda nije nizak testosteron nego pretreniranost! Ja sam se sam sebi isčuđavao danas kako uopšte stojim na nogama jer sam sinoć drugi put za redom imao nesanicu u trajanju od 4 -5 sati. Legao sam ranije a onda sam u narednih 4 - 5 sati blejao u plafon i okretao se u krevetu. Samo mislim da je u ovom slučaju u pitanju nagomilani stres a ne pretreniranost jer ja na treningu imam i volju i želju i energiju na visokom nivou.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 04 Mar 2015, 19:21, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka

skeva je napisao:
NenadV je napisao:
krajo je napisao:
Ma jesu...polu - zgibovi :)

Uradim 17 punih zgibova samo se ne zadržavam puno nakon što se istegnem do kraja prilikom spuštanja nego odmah idem ponovo gore. Ranije sam se duže zadržavao nakon što bih se spustio u početni položaj. Nakon te prve serije u narednoj već mogu maksimalno 13 ponavljanja.

Na kraju u petoj seriji završim sa 9 ponavljanja.

Koliko imas kg?

Imam 83 kg.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam se slično osjećao, jer sam prethodno trošio BCAA i L-Tyrosine pa sam se izgleda malo "pretegao" i premorio kad sam prestao koristiti to sam osjetio. Napravio pauzu par dana, uzimam Q10 sa vitaminima C i E i šumeće magnezijuma....isto redovno konzumiram napitak od kombuhe koji daje energiju al njega uzimam zbog ekcema jer mi pomaže. U svakom slučaju odmori i probaj ovo ne može da naškodi, i da ako ti je nisko Fe u krvi slično se osjećaš.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51

@zoka, cesto ustajem slomljen, pogotovo kad imam te upale, onda po cijeli dan lipsam kao da se me prebili skinsi.
Koncentracija je solidna, mada se ponekad zacrni, to pripisujem kalorijskom deficitu pa sad obracam paznju da jedem vise.
Disem normalno, mada imam astmu (sad je pod kontrolom). Od kardija radim olimpijska izbacivanja, kettlebel swings u HIIT maniru ili kao komplekse. Ne forsiram se mnogo, cilj mi je da pokrijem sve baze.

Kada odeš doktoru traži da ti da da uradiš i hormone štitne žlijezde. Ja sam pretprošle jeseni imao slične simptome, mislio sam da je malokrvnost al' se ispostavilo da je hipertireoza. Zbog "prekovremenog" rada štine zlijezde bio sam stalno umoran, malakasao, jedva sam izguravao trening. Imao sam osjećaj da vozim bicikl danima, a da mi ne daju da siđem.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I ja sam radio te hormone i bili su ok. Samo mi bilo nisko Fe tad.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Znači da radim i ja isto. I ja se osjećam tako već neko vrijeme. Do skora sam trenirao 4 puta sedmično, sad mislim da ću spojiti dva treninga i preći na 3 puta sedmično. Ustajem skoro svaki dan u 6 i osjećam se pregaženo... :?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:29 
Gdje uzimate magnezijum?

Znam za onaj u DM-u (http://kremmania.hu/uploadedimages/195/ ... bbfele.jpg) , on je do sada bio najbolja opcija cijena/kvalitetn, da nema neki jos bolji?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uveži redovne obaveze sa treniranjem i dobiješ premor kad-tad....Milane taj DM je dobar, kao i još neki suplimenti sa njihovim znakom.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja treniram 3 puta nedjeljno isto, zbog tih upala i premorenosti.

Znaci kad trazim uputnicu za endokrinologa, koji su najbitniji hormoni koje treba pokriti?
Test, T3, LT, estrogen? Jel to sve ide po defaultu ili oni biraju sta ce da rade?
Pretpostavljam da se svaka stavka placa posebno?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
nepokoreni je napisao:
Uveži redovne obaveze sa treniranjem i dobiješ premor kad-tad....Milane taj DM je dobar, kao i još neki suplimenti sa njihovim znakom.

Svaki dan na faksu od 8 do 4-5-6. Ne čudim se ja što sam premoren, samo hoću da se odmorim... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]