banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Teretana?
Dobro 80%  80%  [ 39 ]
Loše 20%  20%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 49
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2006, 20:59
pilot babo je napisao:
zamislite, meni na sistematskom konstatovali manjak holesterola...imam 2.7, a ko normalno je 4 do 5.2. a izgledam ko borbena mashina...

Eto posto che.guevara ne zeli da baca zumanjke mozete nesto dogovoriti... i eto ti holesterol sky high :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
...

Poslednji put menjao pilot babo dana 17 Apr 2008, 22:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Flex je napisao:
Frenki je napisao:
Jebiga sada me svi napadaju sto ne dizem 100kg .Pazi rekao sam da idem 2 meseca i dizem 80kg, a za jos 2-3 cu verovatno dizati 100kg, ako nastavim ovim tempom.Pre toga sam napravio pauzu od jedno 6-7 meseci ,sto je jako mnogo. To je problem, velike pauze sto sam pravio, a nadam se da necu vise.

Jesi ikad probao poceti trening grudi, kosi benc, pocetna kilaza 40 kg, zavrsna 70? Ja jesam. Svi okolo se smiju i gledaju kako onolika ljudina vristi pod 40 kg. Ljudi sta je vama????? Hocete li prestati ici u teretanu zbog drugih i poceti ici zbog sebe????? Mene ako neko isprovocira pitanjem kako malo dizem (vecinim izbjegavaju konflikte samnom, ne isplati se), jedina stvar koju na to kazem je: Ko ima muda da se skine, da vidimo sta ko ima? Posle toga tajac... Pravi sportista je onaj koji nema sta drugima da dokazuje - SAMO SEBI!!!

O tome ti i pricam.Evo:

http://www.x3mforum.com/smf/index.php/topic,3135.0.html

Pocinjem sa 45% od stvarne tezine, znaci sa 40kg.

Inace meni je potrebna masa, tako da sam prestao sa tim, i radim sa max tezinom sto manji broj ponavljanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 09:17 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Frenki je napisao:

Lol kad si ti narastao toliko? Flex, sta se kurcis na forumu, ovdje je svima dug ... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 12:51 
Ma je*e mi se kad chujem ko koliko dize na benchu....seljachka posla....ono shto je bitno je natjerati misic da readi...napumpati krv kroz njega, a ne dizati shto vishe...treba osjetiti taj misic...

Citiraj:

Masa trening....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

psyborg je napisao:
Ma je*e mi se kad chujem ko koliko dize na benchu....seljachka posla....ono shto je bitno je natjerati misic da readi...napumpati krv kroz njega, a ne dizati shto vishe...treba osjetiti taj misic...

Citiraj:

Masa trening....

Inace meni je potrebna masa, tako da sam prestao sa tim, i radim sa max tezinom sto manji broj ponavljanja.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2007, 20:49 
Pa od manjeg prema vetjem..pocne se sa 30 kila a zavrshi sa 80-100 koje dignes 2-3 puta (do otkaza)..

Bar ja tako sada pokusavam....krenuo sam trenirati opet prije 15-ak dana i vetj se malo vratjam u formu ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Po meni nema nista ljepse nego kad vrlo rano pocnes da se bavis sportom i na vrijeme pocnes da razvijas misice. Ti misici ostaju po mom misljenju citav zivot, postaju dio tvoje konstitucije i ne trebaju ti nikakve teretane i redovni treninzi da bi odrzao formu. Druga stvar je ako se bavis profesionalno...
Flex, sta ti mislis?

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:42 
Ko tje ga znati...to misici za citav zivot....ne znam bash...vjerovatno zavisi od mnogih faktora...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 15:01 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Dak je napisao:
Po meni nema nista ljepse nego kad vrlo rano pocnes da se bavis sportom i na vrijeme pocnes da razvijas misice.

Jest tako je najbolje :)

Mada nije lako :P

Ima li neko nešto, tipa pisanih vežbi, da ne izmišljam, pošto nekad ne idem sa drugom već sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 15:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Evo svima jedan savjet koji dosta ljudi ne zna ili ne obraca paznju a koji sam negdje bio procitao:

Recimo, svi znamo da vecina misica na tijelu ima tzv. antagonisticke misice, tj. misice koji odredjenu kost pokrecu u suprotnom smjeru. Jedan primjer su biceps i triceps. Biceps savija ruku a triceps ispruza ruku. Znaci dvije grupe misica koji su na neki nacin "suprotstavljeni" jedni drugima. I sad, dodju ljudi pa recimo nabildaju biceps, i sa onako zgrcenim ukocenim bicepsima krecu odmah da rade tricepse, i time mrcvare bicepse tako sto ih prvo ukrucuju pa onda rastezu. Znaci na jednom treningu ne smijes nikada da radis i bicepse i tricepse, i ledja i prsa, i ledjne i stomacne misice, i zadnju lozu i butine, trapez (onaj misic izmedju vrata i ramena) i one misice pod rukama (trokut, trougao...)

Isto tako ne bi trebale duge pauze izmedju serija da se rade, jer misic mora dodatno da se opterecuje bas kad je zagrijan, a ako se prave duge pauze kao da kreces ispocetka. Znaci jedno 45 sekundi odmora izmedju serija (ne izmedju ponavljanja :D).

Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 16:36 
uf...ne znam bash za tih 45 sekundi....djeluje mi nekako prebrzo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

psyborg je napisao:
uf...ne znam bash za tih 45 sekundi....djeluje mi nekako prebrzo...

i meni, mislim da je nekih 2min adekvatna pauza.

Inace sto se tice misica, ja radim noge/ramena, grudi/bicepsi, ledja/tricepsi. Mada sam radio i grudi/tricepsi , ledja/bicepsi ,ali izgleda da ovja prvi vise odgovara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 17:02 
i ja furam oko 2 minute...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 19:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2006, 20:59
Dak je napisao:
Flex, sta ti mislis?

Nista ja ne mislim. Ja samo dizem tegove, jedem preko 1 kg mesa dnevno, pijem one proteine kreatine i glutamine i bujam ko' kvasac :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 19:31 
Citiraj:
pijem one proteine kreatine i glutamine

Znash da tjesh vrisnut' za par mjeseci...otpashtje ti cuna, kosa i lijevo jaje... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2007, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
psyborg je napisao:
Citiraj:
pijem one proteine kreatine i glutamine

Znash da tjesh vrisnut' za par mjeseci...otpashtje ti cuna, kosa i lijevo jaje... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I dobt menstroaciju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Dak je napisao:
Evo svima jedan savjet koji dosta ljudi ne zna ili ne obraca paznju a koji sam negdje bio procitao:

Recimo, svi znamo da vecina misica na tijelu ima tzv. antagonisticke misice, tj. misice koji odredjenu kost pokrecu u suprotnom smjeru. Jedan primjer su biceps i triceps. Biceps savija ruku a triceps ispruza ruku. Znaci dvije grupe misica koji su na neki nacin "suprotstavljeni" jedni drugima. I sad, dodju ljudi pa recimo nabildaju biceps, i sa onako zgrcenim ukocenim bicepsima krecu odmah da rade tricepse, i time mrcvare bicepse tako sto ih prvo ukrucuju pa onda rastezu. Znaci na jednom treningu ne smijes nikada da radis i bicepse i tricepse, i ledja i prsa, i ledjne i stomacne misice, i zadnju lozu i butine, trapez (onaj misic izmedju vrata i ramena) i one misice pod rukama (trokut, trougao...)

Isto tako ne bi trebale duge pauze izmedju serija da se rade, jer misic mora dodatno da se opterecuje bas kad je zagrijan, a ako se prave duge pauze kao da kreces ispocetka. Znaci jedno 45 sekundi odmora izmedju serija (ne izmedju ponavljanja :D).

Pozdrav!

Hm, posto radim iskljucivo kucne vjezbe (razboj, sklekovi, zgibovi), onda sam primoram da isti dan odradim kompletna ledja i ruke, te stomak... To bjeshe daje slabije rez nego kad bih radio posebno grupe?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2008, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da dignemo jos jednu temu iz prasine za pomoc Frenkiju.

Juce bile neke pare i uzmem kreatin od labrade. Medjutim nekako ima specifican miris-smrad pa me zanima je li iko od vas uzimao doticni i jeli to ok, god. proizvodnje se cini ok 21.4.2007 traje 3god. Medjutim nakon onog ulja iz Cehoslovacke proizvedenog 2008 nista mi nije sigurno. Posto sam jutros uzeo prvi put na prazan stomak 10g i stomak mi se poceo cudno ponasati... Uzeo sam ga zbog mase, ako sad mogu 80kg izbacivati (5kg vise od sebe :))) sa njim 85 bi trebalo...valjda.. Mada ako se nastave ovi zmarci u stomaku, prekidam.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2008, 12:08 
Citiraj:
Mada ako se nastave ovi zmarci u stomaku, prekidam.

Nisam siguran, ali mislim da je to normalno na pocetku.

Probaj na x3m forumu naci odgovor od struchnjaka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]