Trcanje je najgora glupost koju covjek moze da uradi kda zeli da skine masti sa sebe,a da ne upropasti misice, tj kda zeli da lici na nesto kda skine sa sebe salo...
A ko zeli samo da vaga pozauje manje i je*e mu se za zdravlje tu je kupus dijeta i svaki dan 20 kilometara kardia, nema tu pametovanja puno...
Skeva troluje, pusti ga...

Citiraj:
UH i masti unosim,u normali nekoj.Kalorije ne brojim.Uopsteno, skolarac/student od 18,19,20 god. ne moze si svaki dan prisutiti 5 jaja,po kile mesa i 200 gr. sira.Barem ja ne mogu.
Ok. probaj bar 1.5 gram po kg tezine, to je oko 4 jajeta, 300 grama mesa i nesto malo sira kada su proteini u pitanju...
Ja da sam na tvom mjestu bih brojao kalorije i unosio izkljucivo "cistu" hranu...na taj nacin ces milion posto imati rezultate...ovako odoktivnom metodom niko ne zna jesi li ili nisi u deficitu sa kalorijama, a cak me ne bi cudilo ni da zakucas metabolizam, to se desi ako unosis premalo kalorija, a ti bi trebao poprilicno kalorija unositi na tu tezinu, pa cak i na dijeti...
Citiraj:
Evo tensSe, pitaj ga koliko je trčao sedmično kad je ljetos ganjao definiciju....
Pred kraj tek nesto ukljucio kardio, onaj glavni dio nisam nista radio, vjerujem da sam to mogao i bez imalo krdia, ali sta ces... Ali ko jos ovdje ganja da ima vene oko stomaka...
Citiraj:
Koliko mišića je bilo u tih 6kg?
Bravo, upravo tako...