banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 02:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2003, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Bebish je napisao:
savrsenim debelim ljubavnicima u mome gradu koji traze sebi srodnu debelu dusu da uzivaju zajedno u hrani i some seksu koji se moze pruziti iza toga

Traze srodnu dushu za razliku od tebe koja trazis srodno tijelo a dusha kakva upadne :)

Bebish je napisao:
Koja grupa emocionalnih tipova.

Da, muskarci ne mogu biti emocionalni, logicno das im i ti si ga osvojila :)
Super, pozdravi drugarice i uzivajte u savrsenstvu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2003, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
malesevich je napisao:
visak"sarmica" pa ne mogu reci da su dobri ili da nisu, a necu je ni imati :P

Je'l to jos jedna miss savrsena i probirljiva :)
A onda se zale kako nema tipova :)
Ali postoji malo istine da sve te ribe /svi tipovi koji kazu "nikad ovo, nikad ono" da im se "to" desi kad se najmanje nadaju i puknu do ludila.
Kasnije kad pitas "pa sta je to zar nisi ti pricao/la" ??..
samo iskomentarisu "Eh ljubav..." :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2003, 17:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Ja nisam rekla da ne volim BUCE vec da nisam imala priliku da budem sa nekim ko je BUCKO :D :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2003, 17:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Ja sam MISKO izabrala ono sto mi odgovara :P , a to da li sam savrsena :o ?!, pa ne mislim da je iko savrsen!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2003, 22:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2002, 01:57
pa ja ne bi da se mijesam u vasu diskusiju... ali...
mislim, ako ...maleshevic ima svoj stav da voli mrsavo, zgodno ili kakvo vec, da je to njeno pravo... pa nek voli i kineze, ako hoce, ... pa i ako je miss savrsena, a pretpostavljam da nije bas toliko... svejedno... to je njeno pravo, i njen zivot...
demokratija raja :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2003, 23:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:D Pa Gator ja nisam savrsena, daleko od toga, mislim da niko nije savrsen, ali nemam nista protiv sto si se umijesao u diskusiju :P , i kad si vec tu pa reci nam svoje misljenje :D :lol: :angel:

:drinking:
ZIVJELI!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2003, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Onaj ko bi za mene rekao da sam debela - za toga se u ovom gradu ne bi mogla naci dovoljno velika dioptrija... :lol:

Dakle,(zato sam i naglasila nakon prvog posta da nisam debela,jer sam ocekivala da ce veoma 'jak argument' u ovoj raspravi biti da onaj ko podrzava buce radi to jer je i sam buca),ja nisam napisala to sto sam napisala zbog svoje tezina (pa da se ja to kao ovdje malo tjesim),ja sam to napisala zato sto tako mislim.

Spadam u mrsavije osobe (ne pretjerano mrsave,ali bi mi koji kilogram dobro dosao).To je svakom jasno vec na prvi pogled.Nemam kompleksa vezano za to.
Savrsena nisam,ali nisam ni sama,sretno sam zaljubljena i zauzeta vec dugo.
Mladice koji su mi prilazili cisto zbog izgleda nikada nisam smatrala interesantnim,neko tako povrsan ne moze da mi ponudi ono sto ja trazim od suprotnog pola.

Dakle,ako tvoje punije prijateljice ne mogu naci momka to onda sigurno NIJE zbog kojeg kilograma viska!!!
I dzaba njima sve dijete ovog svijeta.Ocito treba da porade na nekim drugim kvalitetima,koje nece dobiti izmjenom jelovnika.

Najlakse je okriviti druge - muskarci su krivi jer traze savrsene cure.Ne,nisu njima krivi muskarci!
I Dzenifer Lopez ima vecu goozu od savrsene pa je smatraju jednom od najljepsih zena danasnjice.
Da ne spominjem Kate Winslet koja ima mnogo vise od par kilograma viska,ali je zenstvena i posebna - stvar je u stavu i osobi,ne u kilogramima.
Takodje ni mrsavice nisu same zbog kilograma,jer je Nastasja Kinski u trenutku kad je postala ime,zena o kojoj se sanja,bila mrsavica i ravna kao daska.
Toliko o tome koliko su obline i savrsene mjere presudne da bi se neko smatrao pozeljnim...

Citiraj:
Izvinjavam se svim debelima, svima onima koji vole previse da jedu pa nisu savrseni.

Mislis da je nasvrsen samo onaj ko mnogo jede?
Ja mislim da je manja mana nesavrseno tijelo,od podlosti,arogancije,prazne glave,bezosjecajnosti...
Par kilograma vise-manje je odstupanje od savrsenog ideala,a nabrojane osobine su velike mane...

Citiraj:
Dovodite me do suza od smijeha!!!!!!!!!!!!!!

Mene neki tvoji komentari dovode iskljucivo do suza... :roll:

Citiraj:
Kao svi muskarci narocti banjalucki muskarci toliko osjecajni pa traze samo vrlo duhovne zene, a ne i zgodne.

Pa ni sve zene ne traze samo duhovne muskarce...
Ali vecina muskaraca (koje je prosao pubertet) trazi vise od finog pakovanja za 3,14cku. :roll:
Onima u pubertetu (vecini) je najbitnije da ima 'rupu izmedju nogu' i po mogucnosti da ta rupa ima fin dekor (lijepo lice i fino tijelo)...
Zreli muskarci traze osobu,nekoga s kim se moze razgovarati,s kim se moze zivjeti,osobu koja je osjecajna,osobu zbog koje ce im leptirici u stomaku zaleprsati u veseloj igri - ne zato sto je ona savrsenog izgleda,vec zato sto je to ONA,zbog svega onog sto nju cini jedinstvenom osobom.

Citiraj:
Zasto vam onda oci ispadaju za dobrom ribom kada prodje gradom - Zato sto je duhovna?

Ja volim vidjeti lijepo zenu.Volim vidjeti i lijepu sliku.
To ne znaci da bih ja lijepu zenu htjela odvesti u krevet - lijepo je lijepo,ugodno oku.
Ali nije lijepo samo ono sto covjek moze da vidi i prepozna na prvi pogled kao takvo.
Lijepa je i muzika,iako je ne vidimo.Lijepo prepoznajemo svim culima,ne samo vidom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2003, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa nemojte se lagati, a sa divnom debelom i osjecajnom koliko bi vas otislo u krevet? NI JEDAN!!!

Zalosno je sto tako mislis,jer dok se ti opterecujes savrsenom kilazom,more djevojaka 'napolju' i punijih i mrsavijih uziva u ljubavi i seksu.
I ne samo onih koje u kilogramima odstupaju od nekog tvog ideala,ima i onih koje nemaju finu i zdravu kosu,koje nemaju savrsene zube,koje imaju krive noge - i opet su voljene,imaju djecu i muzeve,sretne su...ah,da - i ne spavaju same... :wink:

Citiraj:
Znam iz primjera svojih priajteljica koje su divne djevojke , ali sa par kilica viska. Nema nikoga. SAHARA:

Eto,ja uskoro kumujem djevojci koja ima mnogo vise od par kilograma viska.Da bi stala u vjencanicu i to najsiru mogucu treba dodavati mnogo materijala.Kad se upoznala sa svojim buducim supugom nije bila nista mrsavija.(Ne,on nema isti 'problem',po tvom misljenju 'problem').
Ali on kad nju gleda u njegovim ocima sijaju 'sve zvijezde vecernjeg neba',u njegovom pogledu jasno 'pise' da je ona najpozeljnija zena koju su njegove oci vidjele...
A ona to i jeste!I meni i mnogim ljudima koji je poznaju.Ona je zena koja ce svojim osmjehom uljepsati dan svojim prijateljima.Koja sigurno nece nezapazeno proci kroz neciji zivot,makar i sasvim slucajno i tek na tren usla u njega.
Ja znam zasto je on toliko voli,svi koji je znaju razumiju zasto je on tako opcinjen njom.Ali to je nesto sto tebi i tvojim prijateljicama nazalost nikada nece biti jasno.

A tvoje prijateljice su same,jer su mozda one 'SAHARA' u nekim drugim segmentima koji jednu osobu cine takvom kakva jeste,vrijednom ili nevrijednom necije paznje,ne samo muske nego i zenske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2003, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Na kraju krajeva,ukusi su razliciti.
A ima i ona:
- Ljepota lezi u ocima onoga ko posmatra.

Lutajuci po nekim stihovima i trazeci neke pisce,naletjeh na sledece redove.Mislim da je usko vezano za temu:
"Najlepsa je zena u ljubavi ona za koju kazemo da je lepa a ne
znamo zasto.
Ima odista najlepsih ociju koje ne umeju pogledati i najlepsih
usana koje se ne znaju osmehnuti.
Obe ove velike i neopredeljive lepote su nematerijalne, jer su iskljucivo dusevne. Lep pogled i lep osmeh nemaju cak nista zajednickog sa bojom ociju ili formom usta..."
Jovan Ducic "Blago cara Radovana"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2003, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2002, 01:57
neko je trazio moje misljenje...pa dobro ovaj zadnji post sto sam citao to malo vise obradjuje sa umjetnicke strane, ali mnogi smrtnici nekad ni ne osjete to sto se opisuje, a i ko osjeti to se osjeti mozda jednom u zivotu, neki srecnik i vise puta, ali sumnjam...
da a sta se meni svidja... nema tu pravila... vazno je da je lijepa, kako i na koji nacin, to je sad vec prica i to duza, svasta bi se omglo reci o tome... moze biti i deblja i tanja... nema pravila...
i sva sreca da nema pravila, bilo bi glupo da covjek sebe moze strpati u par pravila

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2003, 17:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Mozda je sve to stvar godina. Covjek sto je stariji je sve probirljiviji, jer na prvo poznanstvo moze da prepozna mnoge nedostatke.
Izvinjavam se svima koji su se nasli uvrijedjeni. Ja sam samo htijela da razvijem dobru diskusiju. I moj muz je slatka debeljuca i ja ga isto toliko volim kao i prvog dana. Oprostite forumasi, cista zezancija i dobra diskusija.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uzivajte veceras sa svim divnim i manje divnim sa svim lijepim i manje lijepim a vama najljepsim zenama. Prijatno vece, mnogo poljubaca i zenama

SRETAN OSMI MART! :D :D :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]