banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jan 2007, 09:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2006, 12:44
TAJNICA je napisao:
Da neko zna neku dobro dijetu za kvalitetno mrsavljenje....ubucila sam se 6 kilograma...

Pronašao sam nešto što je sada hit usvijetu za mršavljenje.Klikni ovdje.
http://hoodiagorgoni.blogspot.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 10:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2006, 16:44
psyborg je napisao:
botulin je napisao:
Ja sam uz pomoc ATKINS dijete spao 35 kila za tri mjeseca

SMRT!!!!!!!

Bila bi SMRT da ih nisam uspio skinuti...

P.S.
komentar ti je pravi cobanski....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Zašto je komentar čobanski? Misliš da je takav tempo mršavljenja izuzetno zdrav i poželjan?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 13:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2006, 16:44
Najgora je napisao:
Zašto je komentar čobanski? Misliš da je takav tempo mršavljenja izuzetno zdrav i poželjan?

Da si dodao to sto si sada napisao ranije, ne bi bio cobanski, ali napisati samo SMRT kada nemas pojma o cemu se radi... to je COBANSKI...

A da ti malo razjasnim...

Proslost:
Ja, 28 godina, radim u kancelarijama, ne krecem se, jedem prilicno normalno... a rastem... 125 kg, 190 visok...
Naravno organizam kaze stop, strajk srca, disajnih organa itd...
Pokusam sa treningom (uz kontrolu eksperta), rezultat pocupani ligamenti, podbijeni zglobovi, kilaza 3 kile dole za pola godine (voda)...
I u trenutcima odmora uz dijetu (strogo pazenu) koju mi je propisao dijetist, ja se zdebljan 4,3 kg..

Onda slucajno cujem za atkins... i reko da probam, mesozder sam, salate volim, pa da vidimo...
Prve dvije sedmice jedes samo 20g ugljikohidrata dnevno, a narednih sedmica pojacavas tu kolicinu za po tri grama sedmicno dok ne dodjes na kilazu koja ti odgovara...

Vecnu kila sam izgubio u toku prvog mjeseca. Dobar dio toga je ono sto imas u crijevima i voda... a zatim sam mrsao oko 200-500 g dnevno.
Poceo sam u februaru a vec u junu sam spao na 95.

rezultat nakon prvih 10 kila, osjecam se kao pticica, mogao sam i da treniram i da zivim normalnije...

Danas imam 90 kila, ideala, treniram uredno, osjecam se super, izgledam super, imam i vremena i energije za sve, i sto je najvaznije naucio sam se sta i kako moj organizam treba da jede kako bi zadrzao ovu kilazu i imao dovoljno energije za sve.

To sto "eksperti" koji su mene mucili par godina kazu da je normala ovo ili ono je bullshit, svaki organizam ima svoj tempo i debljanja i mrsavljenja. Pri naglom mrsavljenju je bitno nastojati da se bubrezi odrze cisti od materija koje se luce pri mrsavljenju, ali to sve lijepo pise u knjigama o Atkinsu i ko se pridrzava tga ne bi trebao imati problema, zato opet insistiram da ako neko zeli pokusati sa tom dijetom, neka se dobro obuci prije toga, a ne na svoju ruku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Najgora # psyborg.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 11:30 
Citiraj:
Da si dodao to sto si sada napisao ranije, ne bi bio cobanski, ali napisati samo SMRT kada nemas pojma o cemu se radi... to je COBANSKI...

Ne vjerujem da je zdravo smrshati 35 kila za 3 mjeseca...normalno mrshavljenje je oko 20 kg za jednu godinu ako se ne varam...

Citiraj:
Dobar dio toga je ono sto imas u crijevima i voda

Voda....e neka ti flex kaze struchno shta znachi izbacivanje vode iz orgnizma...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 21:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2006, 20:59
Uffff. Kontao sam da nista ne pisem jer jer post onog gore sto gotivi Atkins dijetu vise no cobanski, ali zbog psyborga cu da uletim :).
'Vako
70-80% tijela je voda; 70% misica je voda. Salo odnosno mast je hydrophobna tj ne veze vodu!!!! Samim tim ako gubis pretjerano na kilazi sigurno gubis na svemu a ne na salu.
Dalje, da bi pravilno sagorjevali mast potrebno je piti min. 4l vode dnevno i drzati tijelo u hidriranom stanju. Vecim unosom vode pored kontrole apetita (osjecaj zedji je cesto zamjenjen osjecajem gladi), vodom se izbacuju toksini dok se sagorjeva mast.

Sto se potrganih zglobova i ligamenata tice tu stvarno ne zelim da komentarisem. Dovoljno govori o tome koliko je osoba upoznata sa 'pravilnim' treningom.

Ljudi samo trebate da shvatite jednu stvar: Nema dijeta koje funkcionisu. Jedite zdravo. Napisao sam pod zdravstveni savjeti sta se pod tim misli. Pisite ono sto jedete u odredjeni dnevnik i pratite i osluskujte svoje tijelo svake sedmice. Ako vas energetski unos nadmasuje potrosnju, tj ako se debljate, redukujte neke stvari u ishrani, sve dok ne nadjete mjeru sta vam zapravo odgovara. Svako tijelo je posebna jedinka i svako sebi treba da nadje ono sto je zaravo toj jedinki efektivno. Jedno sto se od vas trazi je volja, a tijelo ce sigurno da pokaze svoju zahvalnost. POzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Ja drzim ovu ananas dijetu.
Jedem sve sem ananasa vidjecemo kako ce se pokazati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]