A sto se sve u zivotu vrti oko cura ? Mislim nemam nista protiv vas ,naprotiv

mada mislim da se kod mene to zove "uticaj drustva".Mislim na ono ,biti vidjen sa dobrom "ribom" u gradu... Kod mene u drustvu se samo o tome prica, kako je on sa ovom, kakva je ona itd...
E recimo evo jedne duze price:
Duze vreme nemas curu, nije da te negledaju ili imas sa tim problema, vec jednostavno nisi zainteresovan trenutno, vise volis ganjati sport, zajebavati se sa drustvom itd... medjutim pocinju neke price o tebi i slicno ,ti se polako pocinjes isfuravati, hoces da nadjes finu curu na kojoj ce ti zaviditi.Mozda si novi u tim vodama ali drzis se i pokusavas. Nije proslo malo skontas se sa nekom curom ,skontao si da se i njima ona svidja, pa ces biti sa njom...Kao odrzavas vezu neko vreme ,cisto da budes vidjen sa njom. Proslo vreme ,dosadilo ti ili se stvorili neki problemi...h`ajd zdrao .Gotovo...hmm pocinjes shvatati da je odlican osjecaj kada te drustvo vidi sa lijepom curom, dobacuju ti pozitivne komentare, dobijas neki "respect" itd... Oces jos... Hajde moze .Gledas nesto sa strane ,pokusavas naci neku da ti se svidi i nadjes...Medjutim kontas ma nema sanse da bi ona bila samnom, vjetovatno ona ganja neke tatine sinove, ali ipak pokusas nesto da vidis hocete li izaci .Hmm hoce da izadzemo...Ajd super ,icemo na kafu. Pricas sa njom, skontas da nije takva kakvu si je smatrao, a istovremeno skontas da ju je dosta tvojih poznavalaca pokusalo smuvati ali nisu uspjeli pa su pokrenuli one price "ona je krava itd..." Nego eto izasli ste na kafu ,upoznali se jos bolje .Zakazujes drugi izlazak ,ali ovaj put to bude setnja...jos napravis nesto simapticno-romanticno u toku setnje, tipa uberes mali cvjetic sa strane i poklonis joj itd... Sve ste blizi i blizi.Medjutim neces da je "startujes" dok nebudes 100% siguran .Jos ste malo pricali, davala je signale ,skontao si da joj se svijdas i za 3. izlazak kontas na koji nacin da je pitas... Da li da budes potpuno otvoren i pitas da ucinite nesto vise od prijateljstva ili sjedite na klupi ,tisina gledate se i bum odjednom ili sjedis na klupi pricate se,zezate ,sjetis se neke teme sto je rekla o muskarcima ,puknes kontru tipa hoces da provjeris ili odigras neku igricu ako si mladji ,tipa istina ili izazov

,za izazov kazes da zazmiri a dalje znas...(luda igra- nemoras biti mladji

) nije vazno ,ima milion nacina .Ehh potrefio si pravi nacin - sada ste zajedno, ti cvjetas ona cvjeta ,ehh volis da njom setati pored vode, po parkovima itd...Medjutim cekas i dan da izadzete u grad ,da budes vidjen kod drustva .i to je doslo, bio si vidjen, sada si glavna faca .ehh odkuda ti sa njom ,milion pitanja a ti mrtav ozbiljan ladno odgovaras ma bezz itd...ali ti opet mnogo drago .medjutim sada ti se ova cura svidja vise nego i jedna druga .(ovo nikako nevalja) i kontas onda sta kad prekinete oce li ti se i jedna druga sviditi...bice i toga ali glavno je da si se ti pokazao pred drustvom, sada si faca, svi pricaju o tebi i njoj a ti mrtav ozbiljan kao u fazonu "pa sta" a duboko u dusi se smeskas...
blah ala se ja napisa ,eto to je jedna od milion malih zivotnih prica.
E sad pitanje ,da li je to stamo uticaj drustva ili se stvarno sve vrti oko cura ?ja sam davno stekao takav uticaj da se sve vrti oko vas i sta sad ?