banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 13:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
Vi smeđeoke, jeste li probale bijele sijenke? Još sa malo sedefa? Meni to najljepše izgleda. Lijepo se kombinuje sa bilo kojom bojom, naglasi pogled i istakne oči. Još ako su manje oči, kao kod mene, i pogotovo imaju efekta. Mene je i profesionalni vizažist šminkao sa dosta bijele boje.
Sive (ali te koje više vuku ka bijeloj boji) isto tako.

http://www.sephora.com/browse/product.j ... inate=true
br. 9 i 10
Nisu bijele ali su skroz svijetle i bas otvaraju oci.

Imam zelenih barem 3 nijanse ali meni to ne stoji ili se ne znam nasminkati pa ako ko hoce, da mu donesem :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Podočnjaci su dark i seksi :)
Zelena ide na crveno, bubuljice i slično, mada možeš isprobati svaku, pa vidi koja ti najviše odgovara, jer sve zavisi koje su ti nijanse podočnjaci. Ima plavih, smeđih, sivih, narandžastih. Na jedno oko staviš jednu boju, drugu na drugo, pa vidi koja bolje izgleda.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Zelenaaaaaaaaaaaaaaaa. :love5:

Aždajo jedna! Pa ja tebe podhitno pod svoje uzeti moram. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
@ajkula: Pa koje su ti boje oči?

ajkula je napisao:
Bas bi mogle. Volim vidjeti lijepo i nenapadno nasminkanu djevojku/zenu ali sama sam operisana od toga. Puder, maskara, rumenilo i to je to, eventualno sjenku.

Ja i dalje neveruem da si ovo ti??? Mislim da si nekad negjde pisala da žansko uvijek treba savršeno da izgleda, a meni šminka spada pod obavezno kod žena koje su tip-top. Tako da sam ja mislila da si ti jedna od onih žena koje su uvijek pod punom opremom. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onaj post da i smece bacam u stiklama? :lol: To je bila ironija ali ocito lose prezentovana :D

Ja sam vise nenasminkana nego nasminkana a vrhunac sminke mi je da mi govore da se nasminkam a ja vec nasminkana :lol: Nisam tip osobe koji se satima sredjuje pred ogledalom ali sto se tice ratne opreme - sve imam :D

Vidis, sad si mi dala ideju da bih mogla napraviti aukciju i prodati sve one lakove za nokte i sjenke koje ne koristim :)

Oci, smedje.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma ne samo to vezano za štikle i bacanje smeća, :lol: nego još na par mjesta, ne mogu se sad sjetiti. :lol: :lol: :lol: Uglavnom, znači da sam stvorila pogrešnu sliku. :lol: Još će ispasti da ti uopšte nisi ajkula, nego pravo mače. :-P :lol:

Ja se nisam šminkala uopšte svakodnevno dok nisam počela da radim. Kada bih izlazila, malo bih naglasila oči, a na faks sam išla bez grama šminke, tek sam kao apsolvent stavljala maskaru i sjaj. I to bilo sve. Znala sam i da odem na posao nenašminkana, kad sam znala da ću dan provesti u kancelariji, ali nije ni to dobro. Neko ko se bavi bizBisom, na kojem god položaju i nivou, mora da se i oblači (i šminka, je li :lol:) po nekim nepisanim pravilima (negdje Bogami i pisanim). I tako, malo pomalo, dođoh i ja do te manije kupovanja šminke, a ranije sam imala jedan mali neseser. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Def. si stvorila pogresnu sliku. Ajkula je spadalo :lol:

Zezam se naravno :D Sminka da ali mislim da se nase djevojke za dnevnu varijantu previse napadno sminkaju. Mozda pogresno stecen utisak ali sam se u par navrata negativno iznenadila. Meni npr. smoke eyes nije dnevna varijanta bez obzira na posao, prezentaciju i sl.

Ovako nesto mi je sasvim ok

http://www.youtube.com/user/lorealparis ... SZ9-T79eJg

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
da, ali nisam sigurna ni da bih ovo znala izvesti kako treba. :-s
a za naveče, onakve oči kao na slici sa prethodne stranice... woow!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Žene, vježbati, samo vježbati. Kad imate slobodnog vremena, eksperimentišite. Pa ja sam bila operisana i od sjenki i od tuševa... jedino što sam nosila bile su olovka i maskara... Sad ima svega u mojim neseserima, sve nešto šareno... smokey eyes nisu uopšte teške za napraviti... Znači, samo vježbati! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
cuj vjezbati,pa kad cu stici na forum :lol:
mrkvo imam i ja sminke u kuci,ali slabo koristim,sjenke samo prstima znam natrackati :lol: sad se sjetih imam i ja neku bijelu koja je ekstra kad se pokusam nasminkati,stavim mrvu neke boje ili olovke pa preko tu bijelu pa sve razmazem :lol: cisto da se vidi da postoji neka boja :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A to ne, da forum ispašta, nikako! :lol:
Zato ti i kažem, imaš šminku ali ne znaš nanijeti. Pa uči, ženo! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cure, opet ja sa pitanjima... :)
koristi li neko ovaj MF puder i ako da, čime, kako ga stavljate? moje prijateljice koriste ovu "pufnicu" koja dodje uz njega, ali meni to previše, kad tim čudom nanesem, baš ostane "nanos" pudera, vidi se nekako, a ne bi trebalo, pa ga ni ne koristim. probala sam velikom mekanom četkom, imam osjećaj da je bolja nego pufnica, ali opet se vidi, ne dobijem pravi efekat. :-s

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada "umocis" cetku onda moras da ju otreses od viska koji se nakupi na dlacicama.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

aha, "doziram" ja to, ali nisam previše zadovoljna rezultatom nekako. (prije sam znala ali sad sam se nekako ulijenila valjda). jbt pitam se jesam li ja žensko uopšte?! :D
kad vidim cure koje znaju sve to nanijeti kako treba da lijepo izgleda, pravo se zabrinem za sebe. nedavno sam vidjela curu u gradu, sjedila za stolom pored mene, i tako je lijepo bila našminkana, a jednostavno, nekakve blage nijanse, da sam sve vrijeme buljila u nju, bilo me sramota poslije. :D
uglavnom, znači ipak četka za ovo, bolje nego pufnica? kad sam kupovala, prodavačica (mislim da je bio Didaco) me tako čudno pogledala kad sam rekla da ću to stavljati četkom, i šokirano me pitala :"kako mislite OVO stavljati četkom?" još davno sam rekla da neću uzimati ozbiljno prijedloge i savjete naših prodavačica u radnjama sa kozmetikom, ali opet se zamislim.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Def. si stvorila pogresnu sliku. Ajkula je spadalo :lol:

Zezam se naravno :D Sminka da ali mislim da se nase djevojke za dnevnu varijantu previse napadno sminkaju. Mozda pogresno stecen utisak ali sam se u par navrata negativno iznenadila. Meni npr. smoke eyes nije dnevna varijanta bez obzira na posao, prezentaciju i sl.

Ovako nesto mi je sasvim ok

http://www.youtube.com/user/lorealparis ... SZ9-T79eJg

I meni je ovo super, ali ona je plavokosa, sklonjene kose, plavih očiju i svijetlog tena. Na moju grivu i smeđe oči ovo se ne bi ni primjetilo. :-(

Smokey eye za dan isto može biti lijep i nenapadan. Bio je ptije na YT odličan tutorijal, ali sada ga ne mogu iskopati nikako. Recimo, ovako nešto (kad vidim početak ovog videa, zahvaljujem Bogu svaki dan na svom tenu).

http://www.youtube.com/watch?v=1TI6TDBpB50&feature=related

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam nosila smokey eyes smeđe, juče. Svi su rekli da je finooooo. :D Nego, kupih danas...
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Mrkvo je l' to Deborah?Kako ostaju?
One Deborah po tri što budu čini mi se, prozirni poklopac, isti oblik kao te, meni ništa ne ostaju.Previše svijetlo.Nekome ko voli tako definitivno su one onda prave! I to da znate, eto! :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jok, Farmasi. :) Imala već jedne i potrošila, a danas se počastila ovima za samo 3KM. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja ne koristim te rozikaste nijanse na očima. Imam osjećaj kao da sam se isplakala. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol:
Joj, ja volem... :D Još kad bih našla crvenu olovku za oči. :lol: :lol: :lol: Šalim se, to sam htjela dok sam imala 16. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]