banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2008, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
Nokti su prva stvar koju pogledam kod devojke, kad vidim izgrickane nokte ili,ne daj Bože, zanoktice prste bi joj odsekla, to mi je nekako jako neuredno...

isto i kod mene.. znaci to mi je nekako slika cjele djevojke, koliko vodi racuna o sebi itd itd..
cim vidim fino sredjene nokte odmah znam da je cura uredna ..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 07:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Ja preferiram nadogradnju, i to porculan. Prošle godine nisam skidala 6 meseci i kad sam ih napokon skinula, od mojih nije ništa ostalo :lol: :lol: :lol: :lol: Sad su se već oporavili, mada sam uvek imala krhke nokte, iako ih redovno mažem diklom :-? Sad ću ih opet ''naporculaniti'', nema šta :D

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
lijepo je vidjeti kad djevojka njeguje nokte, kao i kosu
nisam bas neki ljubitelj predugackih noktiju, a smijesni su zvuci koje preoizvode djevojke kad se ceskaju :P
od boja volim neke njezne i neutralne varijante, ali zna se desiti da mi i jarko crveni zapadnu za oko

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Ja volim neobicne boje. Avon ima jako lijepu ''kolekciju'' lakova, najvise volim njihov tamno ljubicasti :D . Ali volim skoro sve boje i nijanse, izuzev crne.

P.S. - Pravo zensko zna da nosi crveni lak. :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Znači, ko ne nosi crvenu boju nije pravo žensko nego veštačko, ili nepravo? Kakve ću budalaštine sve čuti . . .

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
slayerized je napisao:
Znači, ko ne nosi crvenu boju nije pravo žensko nego veštačko, ili nepravo? Kakve ću budalaštine sve čuti . . .

C,c,c... Kako nista ne pazis... Pogresno si me shvatila. Pricalo se na ovoj temi da crveni lak izgleda kurvanjski. Ja kazem da to ne mora biti tako, zavisi samo od onoga ko to nosi. Da li ce neko izgledati ''kurvanjski'' ili ne ne zavisi od boje laka za nokte.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kratki, prirodni :D Nalakirani kako kad. Ako jesu onda su to upadljive boje. Sve nijanse crvene, crne, ljubicaste.. Kako mi nadodje 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Nekad skroz kratki, nekad malo duži, kako kad. Uglavnom nemam živaca za lakiranje, uvijek moram pet puta ponavljati. Curke, preporučite mi neki salon gdje rade dobar manikir, da ja to lijepo prepustim profijima. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja inace idem u maju u autoservisu vidovic i zadovoljna sam kako rade,a posljednji put sam bila u salonu allure kod kafea face,dobila sam poklon bon paa sam isla na pedikir i manikir,sto se tice uradjenog posla odlicno je,ali mi je atmosfera uzasno vjestacka i jezivo su spore(jedino sto mi se svidaj,sto je svaki klijent u posebnoj prostorijici),pedikir traje od 1,5-2 h a najobicniji manikir 1h,guza mi je stradala sjedeci,a procitala sam knjigu do kraja i svu onu zutu stampu u salonu :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
azdajica-ny je napisao:
ja inace idem u maju u autoservisu vidovic

Sorry azdajice, ali bilo je jache od mene :D :D :D ..Nemoj mi josh reci da na frizuru idesh u Jelshingrad :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
MuskoBre je napisao:
azdajica-ny je napisao:

Sorry azdajice, ali bilo je jache od mene :D :D :D ..Nemoj mi josh reci da na frizuru idesh u Jelshingrad :lol:

Eeeeeee moj ti MuskoBre, da ti znaš samo kakav je to salon... To samo zvuči glupo... :lol: :lol: :lol: :lol: Meni se lično najviše sviđa i osoblje i kako rade... A bila sam po svim većim beauty salonima, ovim našim, kao, fansy... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 07:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
azdajica-ny je napisao:

hheheh brat me sisa makazama za zivu ogradu a za autoservis...lupila bih nesto ali ima i djece na forumu :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Lijepo je kod djevojaka vidjeti njegovane ruke i uredne nokte, ... to dosta govori o osobi ...a, boja ... ona je manje bitna ... :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
MuskoBre je napisao:
azdajica-ny je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: Kakav lik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gdje je taj servis Vidović? Je l' to na Laušu?

Poslednji put menjao tanka nit dana 28 Jun 2008, 09:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
le_papillon je napisao:
...preporučite mi neki salon gdje rade dobar manikir, da ja to lijepo prepustim profijima. :D

Salon "Harmony" vlasnica Biljana. U novim zgradama preko puta Borcevog stadiona. Em je jeftina, em brza, em cista.. Sve moguce pohvale. Ako si zainteresovana javi se na PP pa cu ti poslati njen broj mobilnog. I radno vrijeme joj je super. Od 12h do 20h.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
jedna iz moje familije, Beograđanka, toliko potroši na nadogradnje, cirkone, leptiriće, maze, hrane, ulja, lakove, četke i ostalo.. ja mislim da bi se od tih para što ona daje za materijal za nokte moglo nahraniti pola Bosne. I to svaki mjesec.

da je to makar lijepo, pa da čovjek ne žali pare. :confused1: :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Kratki crveni ili rozi... Na nogama skoro uvijek crveni jer imam crveno-zute rimljanke, pa izgleda odlicno... :D
Duge nokte mrzim...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Sačuvaj Bože čega se sve nagledam dok čekam na manikir... Šta devojke stavljaju na nokte, to je za nepoverovati... Ajde što su nokti predugi, nego toliko budu šareni da se i ne prepoznaje kakva je u stvari šara na njima i to na svaki nokat :confused2: :confused3: Ma užasno... a što je najgore od svega sada su i starije tete počele da se glupiraju s tim... Fuj... :roll: :roll:
Stvarno volim videti lepe nokte, uredne i diskretno nalakirane...
A što je previše, previše je... :confused3:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Najbolje nokte imala kuvarica u mojoj ex 'firmi'. Dugi, nalakirani roze lakom. Pola laka 'tenulo', a ispod noktiju kuka i motika. Sa dvivljenjem sam gledala ljude koji su jeli ono sto je 'njezina ruka' kuvala.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

le_papillon je napisao:
MuskoBre je napisao:
azdajica-ny je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: Kakav lik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gdje je taj servis Vidović? Je l' to na Laušu?

ne,kod nove mup skole,tj kad ides ka incelu na kraju borika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]