banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 12:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2008, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
0.3 l ti treba da ocistis a 0.5 l popiti dok se posao obavlja a? :lol:

nekako sam se prije opterecivala tastaturom i stalno sam je cistila ali vec par godina ne.., zasto? zato sto nad ovom kucnom niko ne jede i ne pije i ne trese pepeo a ja koja najvise koristim komp perem ruke non stop... bakterija nema vise nego na drugim stvarima u kuci... a inace svega vanjskog se grozim tako da te tastature dozivljam isto kao i vrata od wc-a negdje na javnom mjestu - dodirivati sto manje - oprati ruke odmah posle i no fear :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Usisivač za tastaturu
:D :D :D :D Da, da... Ja ću ovo sebi da kupiiiiiim :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 23:10 
EiLeen je napisao:
Usisivač za tastaturu
:D :D :D :D Da, da... Ja ću ovo sebi da kupiiiiiim :D

Hahaha imam ja to...cijena je smjesna..neke 2-3 km..
Ukljucis ga na usb i cistish... :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste :D To je to. Evo našla sam ga za 2€. Kontam uzet 2 - jedan sebi jedan momku... Ne znam kako bi on drukčije mogao laptop očistit...
Je l čisti ovo? Valja li čemu?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 06:11 
Ma kod mene kupi onu prashinu i glooposti...dobar je... :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 07:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Kakav dugme po dugme, za to treba 2 sata posla, a nova tastatura 5-6 km...

Jednom kad se čovjek uhoda, dugmići ispadaju k'o kokice, a ništa lakše nego sasuti ih u jednu teglu pa to poslije prosuti. Vraćanje dugmadi na stara mjesta je najduža operacija, mada nije ništa posebno teško.

Kucati na tastaturi od 5-6 maraka je zločin prema sopstvenim šakama i zglobovima. (sem ako rijetko kucate u dužim intervalima...)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 08:48 
Citiraj:

Kucati na tastaturi od 5-6 maraka je zločin prema sopstvenim šakama i zglobovima. (sem ako rijetko kucate u dužim intervalima...)

Koristim najvishe za gaming, znachi ljeva ruka konstantno na WSAD, CTRL, TAB i SHIFT...i na brojevima...
Ali necu sada kupovatyi opet..dobio sam xtra tastaturu za rodjendan (logitech)...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
blue je napisao:
Jednom kad se čovjek uhoda, dugmići ispadaju k'o kokice, a ništa lakše nego sasuti ih u jednu teglu pa to poslije prosuti. Vraćanje dugmadi na stara mjesta je najduža operacija, mada nije ništa posebno teško.

Ja sam u nedjelju, nakon sto sam otvorio i iscitao ovu temu, 2.5h cistio svoju tastaturu, vadeci pri tom dugmice po prvi put otkad je imam. Koristim je dosta dugo vec (preko 5-6 godina), najobicnija tastatura, koju necu da mijenjam jer sam navikao na nju i pored toga, sad je k'o nova. :)
Znaci... sarafciger, maramice/krpa, sredstvo za ciscenje plastike, usisivac i polako. Vrijedi... :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
moja je nova, tek joj je možda mjesec dana i ja je sama koristim, tako da još nije vrijeme za dubinsko čišćenje :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jedna mója ex-kolegica iz bivse firme je preko tastature sipala vrelu vodu :)) Sa detredzentom za sudje, naravno :))

Upravo zbog ovog gore teksta koji se pojavljuje svakih nekoliko godina u skoro ne izmjenjenom obliku. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
a gdje ste nasli te male usb usisivace za tastaturu,tj ima li gdje u bl to kupit>

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 07:46 
azdajica-ny je napisao:
a gdje ste nasli te male usb usisivace za tastaturu,tj ima li gdje u bl to kupit>

FIS ili tropic ili onaj interex, neka veca kuca je uglasvnom bila u pitanju.

Znam da su mi roditelji bili u kupovini i stari odjednom isfura to chudo, a ja bleno, kontam sta je owo.. :o :o

Kopd mene nije samo kao usisivach, nego ima i fazon kao ko metlice one dlake ili nesto slichno.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ja dva puta godišnje izvadim sve dugmiće, obrišem svaki posebno magičnom ( :) ) krpom, očistim prašinu ili eventualno neke ostatke i eto.

Inače, prije nekoliko godina sam čitala isto o nekom istraživanju o tome gdje se najviše bakterija nalazi. Svi misle da su kvake na WC-ovima najprljavije, al one su tek na 3. mjestu.

1. mjesto - kolica u velikim marketima
2. mjesto - tastature i miševi u Internet kafeima
a tek
3. mjesto - kvake na javnim WC-ovima.

Nema šta, izgleda sa sobom treba uvijek nositi bočicu alkohola i lagano: kružnim pokretima ... :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
azdajica-ny je napisao:

FIS ili tropic ili onaj interex, neka veca kuca je uglasvnom bila u pitanju.

Znam da su mi roditelji bili u kupovini i stari odjednom isfura to chudo, a ja bleno, kontam sta je owo.. :o :o

Kopd mene nije samo kao usisivach, nego ima i fazon kao ko metlice one dlake ili nesto slichno.

To je ovo isto s mog linka. Nisam još naručila, nema se... :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
prasica je napisao:
Ja dva puta godišnje izvadim sve dugmiće, obrišem svaki posebno magičnom ( :) ) krpom

Lako se održava.. :lol: (interna šala) :)

Ja uopšte ne mogu da otvorim svoju tastaturu, imaju šarafi, ali ne mogu da ih odvrnem, nema šanse. Tako da samo odozgo brišem dugmiće i to nekim tonikom za čišćenje lica - ima u njemu alkohola pa se sve lijepo očisti. Ne odgovara mi baš za lice, pa da se iskoristi. :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Ni ja ne mogu svoje dugmice povaditi nikako..Nema sanse :lol:
Pokusavala, pokusavala i nista.. :D
Ja isto obrisem magicnom krpom, istresm...Kad ostari u smece...I kupujem novu :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]