shakal je napisao:
Imam jedno pitanje...
Naime, sestra mi je povrijedila ruku i u sklopu terapije mora ici kod fizijatra i na vjezbe. Ovde kod nas joj je propisana terapija ali ovde joj ne daju uputnicu za BL kako bi tamo isla na vjezbe (tamo studira pa da ne gubi vrijeme). Zanima me je li to moguce izvesti i na koji nacin?
Cuo sam da postoji opcija da sa potvrdom sa fakulteta i propisanom terapijom ode u BL kod doktora, pa ako neko zna da li je to izvodivo neka javi. Hvala.
лагано у Зотовић у Трапистима... све је у фулу стварно, терапије имаш групне и индивидуалне(зависи шта је љекар прописао),али свакако се одради врхунски. у групним нису гужве, терапеути су 90% млади људи који раде како треба и имају стрпљења...
Citiraj:
Nisam sad sigurna za naziv ustanove, ali riječ je bila da tamo rade sve vrste operacija na kostima. Da li je "dr. Miroslav Zotović" u Trapistima?
Талијо, операције кука, кољена су довели до савршенства! од самог захвата, па до постоперативног збрињавања... Завод је као ријетко која друга установа одавде на више него добром гласу у Србији, Хрватској...бања Слатина је дио овог завода тако да је заокружен читав процес рехабилитације...
једини проблем је простор који је неадекватан и превазиђен због капацитета...
да не буде забуне,

не радим тамо али имам доста добра искуства са њима кроз посао а и кроз примјер чланова моје породице који су тамо ишли као пацијенти....