banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 07:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Hvala ti, ali meni dosadilo to mazanje, drzim se lakseg sistema, kako kaze moja kolegica-za lijene zene, manikir/gel jednom mjesecno ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 20:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2013, 16:56
desila se neka zbrka u Avonu ,nestasica maskara ,a ja sam bas sad nestala bez iste :confused2:
hitno mi je potrebna neka dobra,a povoljna .. sta preporucujete,jer sam do sada kupovala maskare samo u Avonu pa nemam iskustva sa dr proizvodjacima ? :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
do koliko parica?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 20:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sta znam , do 5-6km :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:oops:
e jbga
ne znam

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 21:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa sta je reci,kakve su onda cijene maskara
ja sam navikla davati do 10 km (da ne kazem opet u Avonu )
koliko je ona zuta,Meybelline ?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa možda malo preko.
Imam ja plavu, dobila za rođendan. prebacim ti ako hoćeš, meni se ne dopada.
uvijek ću preporučiti najbolju maskaru koju sam ja probala
Slika

cca 25-6KM

jedva čekam da potrošim ovu colistar pa da opet kupim gore navedenu

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 21:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Marina, za 5, 6 maraka možeš da kupiš Rimelovu maskaru
Spoiler:
Slika

Moja drugarica je već koristi dugo i baš je zadovoljna.
Meni su se dobro pokazale i Maybelline maskare (ona narandžasta), a na nekoj od prethodnih stranica pisala sam o Flormar maskari koja je meni odlična. Mislim da ni ona puno ne košta (do 10ak maraka) i ako se ne varam, možeš je nabaviti u velikom Tempu.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 21:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

@Bleki
Hvala na ponudi :)
nacu ja nesto sutra u DM-u ,dok ne stigne moja SUPER FULL :D

@lenka
nemam ama bas nikavog iskustva sa Rimelom ,al cijena mi odg pa cu razmotriti :)
a ubjedjena sam da sam vidjela neku zutu maskaru (u DM-u ) oko 5km ,moze li Meybelline biti tako jeftina :oops: voljela bi nju da isprobam,svidja mi se oblik cetkice :D

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
A mozes se i strpiti do 8. marta, tada ce sigurno svukuda biti kakvi-takvi popusti za zeMskinje :).

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad su jeftiniji brendovi u pitanju, moja preporuka za Eveline.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
I od mene preporuka za Eveline, ruževi i lak za nokte su im dobri, koliko se sjećam i maskara je ok. Sasvim dobra šminka za te pare. Imala sam par puta Rimmel maskaru i nisu mi se svidjele, previše vodene.

A.J.V.A.R. je napisao:
A mozes se i strpiti do 8. marta, tada ce sigurno svukuda biti kakvi-takvi popusti za zeMskinje :).

A možda i dobiješ od nekog za poklon :)

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2014, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
bingolina je napisao:
Kad su jeftiniji brendovi u pitanju, moja preporuka za Eveline.

Šminku nisam probala, ali sam imala neku kremu za ruke, bila je baš dobra, a nije bila skupa.
Kakve oni maskare imaju i kako se kreću cijene?

Ja sam zbog krize kupila ovu maskaru:
Slika

Nije toliko loša, jer su mi prirodno duge trepavice, ali mi ne podigne i ne uvije dovoljno. Voljela bih da je ova četkica i deblja.I malo mi se nekako zalijepe jedna za drugu. Da li essence uopšte ima debelu četkicu, a da je plastična?
Ne volim one "dlakave", a ne volim ni tanke. :-?

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2014, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sa Eveline kozmetikom je slucaj da oni rade jednako za izvoz u BIH i bilo koju drugu zemlju EU pa je shodno tome i kvalitet prilicno ok za nisku cijenu, npr ova maskara je oko 7 KM a nista ne zaostaje za MF 2000 C (ili vrlo malo) :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Čitala prije nekog vremena a danas kad sam meljala neke kolače pored praška za pecivo vidim i kesice želatina i odlučim se da probam.

Maska od želatina za lice, a ujedno i piling protiv mitisera ili bilo kakve nečistoće.

S obzirom je želatin čisti kolagen u prirodnom obliku napravim ja smjesu.
U zdjelicu razmutim kesicu želatina sa malo tople vode, zdjelicu stavim u veću šerpu koju stavim na ringlu da se želatin sjedini, može i u mikrotalasnu rernu na 15 sekundi.
Kad se želatin sjedini, provjeriti prstom da nije vrelo i nanijeti u tanjem sloju na lice (nos, bradu, čelo - ko hoće da se riješi mitisera). Ne nanositi po obrvama.
Ostaviti želatin na licu da se stegne. Nakon petnaestak minuta, kad se maska stegnula polako je skinuti sa lica, povlačenjem, kao kad izgorimo od sunca pa se gulimo, onako se skida. :D
Maska će sa sobom skinuti sve, čak izvući i mitisere.
Nemam problem sa kožom lica, ali nakon skidanja maske, osjeti se razlika, koža je svilenija.

Pošto ovu temu posjećuju i cijenjeni kolege forumaši, ovo mogu i oni da probaju ako imaju crne tačkice po nosu koje ne mogu da skinu. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Piling radim ponekad, a masku skoro nikada ne stavljam, ali ovo zvuci skroz ok. Obavezno cu da probam :)

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja imam problem s tim da sebi ne znam izabrati ruz :( rekla sam mami da mi ona kupi sta misli da je odgovarajuce za mene pa sad zeljno iscekujem sta cu dobiti :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Ja ionako sve pojedem :lol: ne volim sjajeve,to mi je ljepljivo i gade mi se,a ne volim ni one trajne suve karmine,labelo zakon:) generalno,jaci karmin stavim 5 puta godisnje,ostalo je nesto onako neutralnije,
Btw vidjeh juce da mama ima onu evelin maskaru sto ste kacile fotku ,ima neku cudnu cetkicu a i ona rece da je grozna,inace koristi neku artdeco s debelom cetkicom,meni je i dalje old school calorie 2000 najbolja:)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da trenutno nemam ni jedan jedini ruz u neseseru, nedavno sam pobacala zadnje koje nisam ni koristila :oops:. Imam par sjajeva pastelnih boja i to je to. Svede se uvijek na ovo:
azdajica-ny je napisao:
Ja ionako sve pojedem :lol:

:D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
bingolina je napisao:
Ja imam problem s tim da sebi ne znam izabrati ruz :( rekla sam mami da mi ona kupi sta misli da je odgovarajuce za mene pa sad zeljno iscekujem sta cu dobiti :D

Možda će zvučati čudno, ali probaj da kažeš nekom muškom da odabere boju umjesto tebe, ako si voljna da eksperimentišeš. :wink: Muškarci imaju drugačiju percepciju boja, ne čitaju o tome koja boja je moderna ili nije, šta kome stoji, koja se nosi uz šta, nemaju predrasude prema bojama šminke kao mi ("Ali zašto se crveni ruž ne nosi po danu?") nego imaju neku svoju sliku, tako da ili će skroz fulati ili će baš potrefiti. Teško da će ti odabrati odgovarajući puder, ali dobru nijansu sjene ili ruža, to bi već mogao. Postoji šansa da izvuče neku nijansu koju ti ne bi nikad odabrala, ali ne mora da znači da je to potpuni promašaj, mažda samo nešto drugačije od onoga što si ti zamislila da ti stoji. (I nemoj se ljutiti na njega ako ipak promaši... :lol:)

Pričale ste o noktima i nadogradnji. Probala sve vrste nadogradnji, vještačkih noktiju isl i odustala. Imam jako tanke i krhke nokte (sav keratin ode u kosu :lol:). Kad mi urade nadogradnju, to baš super izgleda, jer mi je tanak nokat pa se nekako to lijepo uklopi, ali baš zato što je tanak nokat ne može da drži svu tu skalameriju tako da je to kod mene spadalo puno brze nego obično. Mislila sam da je do materijala, probala sam na više mjesta, čak mi je prijateljica radila sa nekim baš skupim materijalom i nije bilo puno bolje, znači da je definitivno do mojih noktiju.

Počela sam da koristim ovaj lak po preporuci i oduševljena sam! :D Meni je puno bolji od Alessandra, mada je i on ok. Koristim ga i samog i kao podlak. Sad imam nokte taman dužine koju volim i još su moji! Slika

Slika

Pošto nisam dolazila neko vrijeme na forum, ne odgovorih na neke postove, tako da se to dosad zatrpalo. Da ne ispadne i ovdje da sam konfliktna osoba :lol: stavim spojler, kome se čita bujrum, kome ne-opet dobro. Slika

Spoiler:
bingolina je napisao:
Phoenix je napisao:
Evo, Ajvar lijepo objasnila. A možda to razumijemo samo mi koji moramo da pripazimo na novac koji teškom mukom zaradimo i naplatimo, pošto nemamo štelu za državni posao i muževe/očeve/ljubavnike/ostale koji nas izdržavaju, pa razmišljamo o svakoj marki koju bacimo uzaludno. :wink:

Krajnje neodmjeren i neumjesan komentar, ako smijem primijetiti.

Bingolina, nije bilo namjenjeno ni tebi ni Ajvarki, pošto su ostali citirani dijelovi vaših postova i žao mi je ako si se našla prozvana ili uvrijeđena...
Čitava frka je nastala oko toga što je moje mišljenje drugačije od mišljenja prvih dama i naravno kao takvo nije validno i podložno je napadu. Ako se nekom ne sviđa moje mišljenje, nerviram ga isl, molim lijepo: preskoči, zaobiđi, blokiraj, ignoriši, "mani me se lepa? Nasto", postoji opcija i za to. Ili mi lijepo reci da nisi saglasan, uvijek možemo da vodimo normalnu diskusiju bez da me napadaš, provociraš i prozivaš, jer ako me neko napada onda ću naravno i ja odgovoriti. A ja svoje mišljenje imam i stojim iza njega i ne interesuje me kome se sviđa a kome ne.
Ovo što si ti uradila je to o čemu govorim: fino si mi stavila do znanja da ti je moj komentar neumjesan i neodmjeren, i to je ok, tvoje mišljenje, hvala na komentaru.

Loli je napisala da po mom komentaru ispada da samo žene sa bogatim muževima/očevima ili kako več koriste šminku. :roll: Po tome kako je moj komentar o količini šminke dočekan na nož, ispada da žena ne može biti njegovana ako kod sebe nema omanju parfimeriju i nema gomilu svakakih stvarčica. Neke žene znaju šta im odgovara, ne eksperimentišu često i nemaju potrebu da isprobaju sve i svašta, dok druge imaju. Ako je nekom u redu da se zatrpa svačim i to ne koristi, poštujem-to je nečije pravo, isto kao što je moje pravo da smatram da je to nije u redu, prvo iz čisto praktičnih razloga, a ja sam praktična žena, a potom i nekih drugih. Znajući sve što znam, a znam i previše, ne volim zatrpavanje nego par dobrih stvari dobrog kvaliteta, sigurnih karkateristika i porijekla i pouzdanih rokova (kada pričamo o osjetljivoj kozmetici), koje zamijenim kada im je vrijeme. Generalno, pazite gdje i šta kupujete; ovo važi i za hranu.

ajkula je napisao:
Ako mozda ulozis malo vise u sminku mozda i ti nadjes stelu za drzavni posao ili muza/ljubavnika/dojebnika pa ces i ti moci kupovati vise sminke, posto skolom i pamecu ocito ne ide.

Kad vec moramo na ovom nivou da komuniciramo 8)

:lol: Ne komuniciramo mi nikad na nivou na kojem bi se potpuno razumjele, pošto mi se ne da da ti pružim to zadovoljstvo da gradim banović prugu a znamo da, bez obzira na sve, ti mi se nećeš pridružiti. :wink: Hajd' što nećeš biti banovana, nego što će mi još obrisati post(ove) i "džaba ste krečili..." :lol:
[/spoiler]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]