banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2013, 12:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Ima u apotekama, ali mislim da je skuplje nego da ti doktor to uradi. Svakako, uradi to što ranije.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2013, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Sjećam se da je drugarica tražila u apoteci pa odustala jer joj je bilo poskupo... oko 35KM prije par godina.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2013, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2013, 00:37
Kod mene su tek u razvoju ali bolje odmah da ih se pocnem rjesavati nego kad krenu da bole. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 13:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Feb 2009, 01:28
Moja preporuka je Clavex (Pharmamed Travnik), kosta oko 6 KM i izgleda kao bezbojni lak za nokte, jednom do dva puta dnevno ga nanosi i kurje oci ili bradavice ce nestati! Brat je imao 7-8 bradavica i kurje oko i danas nema cak ni oziljak, a nema sta nije pokusavao prije Clavexa... Ovo sredstvo je stvarno odlicno, samo ce ti trebati 7 do mjesec dana, sto zavisi od velicine bradavice ili kurjeg oka.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Curke sa prethodne strane- hvala na savjetima, uzela sam za sad Loreal za skidanje šminke...i dok sam tamo njuškala, još hrpu nekih stvarčica iiiii naravno- zaboravila maramice. :lol: Inače, nisam predugo njuškala, birala izmedju ona 3 ponudjena koja ste napisale. :D Jedino Vichy nisu imali.
I da, pitanje- jel vidio neko negdje Dikla kremu za nokte? Kažu u Vimkopu i lokalnoj apoteci gdje sam uvijek kupovala da odaaavno nisu dobili. I šta da uzmem umjesto nje? Nemam nekih većih problema sa noktima, poneku zanokticu i malo suvlju kožu oko nokta...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
http://www.hemelshop.rs/proizvodi/krema-za-nokte

Ko o cemu ja o Hemelu :) ali zaista vec dugo nisam koristila tako dobre produkte ( barem sto se tice kreme za pete koja se najmanje za pete koristi ) i ove za nokte/zanoktice.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E, svaka čast, dobro me podsjeti! Oni su super, a valjda još uvijek imaju i radnju negdje ovdje blizu mene. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 13:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Diklu kupujem u istoj prodavnici u kojoj kupujem hljeb i mlijeko, prosto mi je nevjerovatno da je nema u drogerijama. :-? Ja je baš volim, valjda mi je ostao lijep osjećaj iz djetinjstva kad sam je "pozajmljivala" od mame, ali je sad rijetko koristim jer su je nenormalno naparfimisali, a dragom bude muka od mirisa. Ako neko ne bude imao bolji prijedlog gdje bi je mogla naći, poslaći ti adresu na PP. :)

Kad je već ajkula navalila na Hemel :D moram se i ja složiti. Za pete i za ruke su kreme identične, samo jedno u većem, a drugo u manjem pakovanju. Ja ih koristim bukvalno za sve. Od zanoktica, ispucalih usana, suhe kože po licu ili tijelu i naravno za pete. :D Odlična su i ulja za masažu i iako bočice izgledaju majušne traju zaista dugo.

Inače, što se krema za njegu ruku tiče, meni je l'occitane neprevaziđen. Od osnovne higijene pa do rješavanja ozbiljnijih problema. Koristim njihov tečni sapun uz koji se dobije i emulzija u istom pakovanju, pa kad operem ruke namažem ih o istom trošku. Od krema su trenutnu u opticaju 2, sa šea buterom i lavandom, a u torbi uvijek imam malo pakovanje sa mirisom narandže.
Spoiler:
Slika

Ne znam gdje se mogu nabaviti kod nas, ali mislim da se prodaju u Sarajevu, pa ako budeš imala priliku kupi obavezno veću količinu. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja sam Diklu vidjala i u ovim običnim prodavnicama, sad nešto nema. u svakom slučaju hvala, mjesečeva kćeri, sad ću malo koristiti Hemel, pa ćemo vidjeti rezultate. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Dobro je pa Dikla još nekome smrdi osim meni :)
Imam je odavno, ali brate onog mirisaaaa!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
diklu sam vidjela i u merkatoru,hemel u centralnoj apoteci,ja sam ovisna al' bukvalno o labelu i kremi za ruke :oops: najcesce koristim balea,ona sa ureom,ili m.ulje,nekad mi se desi da prebacujem stvari iz tasne u tasnu pa preskocim kremu ili ne moze stati a onda nakon par sati posizim i kupim prvu koja mi padne pod ruke :lol: ,nego,skontala sam da sam postala ovisna o lakovima za nokte,danas kupila neki metalik sivi,zapravo,imam problem,namazala neki budjavi roze lak koji super izgleda ali je k'o temeljna farba i izrasta bukvalno to sto se upilo u nokte,nema sanse da se skine,tako da sam primorana da lakiram nokte,pa onda bar jedan lak sedmicno kupim,ja koja nisam znala namazati nokte do prije par mjeseci :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 18:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Danas sam izletela iz kuce jer sam zurila bez trunke sminke.Inace umem ja i da se sredim kad zelim.Ne volim napadnu sminku (nismo na balu vampira).Ono podloga,malo rumenila,maskara i na usne labelo ili sjaj.Karmine izbegavam jer mi isusuju usne.Senke retko samo crnu olovku na gornji kapak ili teget.Juce sam bas kupila ovaj rimelov puder stay matte (200 soft beige) i savrseno odgovara mom tenu.Za skidanje bozen rukavicu koja je nezamenljiva.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ajkulo, gdje kupuješ Hemel?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Hemel imas u centralnoj apoteci u gospodskoj i na mejdanu u onoj jednosmjernoj ulici na Mejdanu gdje je Azel i ides prema slatkoj kuci,mala tabla s desne strane poslije binga cini mi se 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Žene, šta mi predlažete za obrve?
Naime... :)
Imam obrve, debele su dlačice, ali su blago rijetke, tj. kad samo jednu počupam pogrešno, baš se vidi. Meni se nekako baš dopadaju one vještačke, definisane. Ne znam ni sama zašto. Voljela bih da su moje baš definisane, popunjene. Ne znam šta se tu, osim olovke može još uraditi.
Nešto na ovaj fazon. Moje su prirodno deblje. Da ih uslikam? :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja stavlja baby puder na bubuljice :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Prasice imaš onaj setić kao sjenila pakovano, dobiješ k'o sjenu za obrve i vosak da to malo fiksiraš, definišeš i aplikatore.
Vidjela sam baš u DM-u ima Alverde i vidjela sam u Oriflameu.

Nisam probala, mada sam mislila, nisam ni ja svojima zadovoljna, kao što kažeš čim jednu pogrešno iščupam vidi se, jer su mi malo rjeđe. :(
Mada, makar imam sreće što ih čupam jednom mjesečno ili prođe i više nekad :oops:

Ovako to izgleda:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... se9t3rE8eg

http://3.bp.blogspot.com/_Omd4CBY5u3M/T ... M_1716.JPG

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
E, pa mogla bih probati sa tim. Hvala!
A jel ima neki fazon sa trajnom šminkom na obrvama? To pitam čisto da znam.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 01:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Super ti je oblik,sta imas popunjavati?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
prasica je napisao:
E, pa mogla bih probati sa tim. Hvala!
A jel ima neki fazon sa trajnom šminkom na obrvama? To pitam čisto da znam.

Nemoj trajnu šminku, neko je već pisao o tome na forumu, vremenom ubrizgana tamna boja počinje da zeleni kao i tetovaža.

Ovo prethodno sam ti htjela i ja preporučiti, mada ja ne volim nacrtane tj. strogo definisane obrve, a pogotovo ne ove koje danas rade - početak obrve u obliku kocke, to mi je baš jezivo.
Bile su slike misica i njihove obrve i baš smo ih komenarisali a na FB gledam slike neke lokalne šminkerke (žena koja šminka za svadbe, mature i td) i gledam kako je iznagrđivala narod sa tim istim obrvama.
Još gore su mi tanke obrve, ko žiletom izrezane iznad očiju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]