Little angel je napisao:
Meni bi trebao neki puder novi koji dobro pokriva, a ima skroz svijetle nijanse koje ne vuku na roza. I da je pogodan za masnu T zonu
Zanima me sad ima li Alverde nešto takvo?
I kakav je ona Loreal true match?
Uglavnom su mi odgovarali do sad MF, ali probala bih možda sad i nešto drugo.
Pozz djevojke ( i poneki dječak

)
Ja bih ti preporučila

Ja takođe imam svijetlu kožu, presvijetlu za većinu pudera i iako eksperimetišem često, uvijek u šteku imam bočicu ovog za-nedaj-bože. Taj true match nekad bude ok, nekad mi uopšte ne odgovara iako je u pitanju uvijek ista nijansa

Pupa isto ima ok nijanse za svijetlu boju kože, ali su jedno vrijeme (dok sam ih kupovala) imali neki za**b sa pumpicama, pa sam često bacala punu bočicu pudera jer nema šanse da se istisne. Ustvari, imali su predivan puder u kamenu, neko ogromno pakovanje sa ogledalom, mješavina najsvjetlijih nijansi i ja sam ga koristila kad sam imala najveću potrebu za pokrivanjem bez nanošenja podloge. Sad stavim par kapi, više iz navike .... uglavnom taj bourgoise ( znalo mi se desiti i da promašim nijansu i opet se nekako stopi sa vratom i linijom kose).
E sad ja imam pitanje, kupila sam nekoliko BB krema ( najsvjetliju nijansu) i svaka je em narandzasta em masna (Nivea nije, jedino ona je toliko suha da doslovno samo ostavi fleku, pjegu i ne da se razmazati uopšte). Ima li neka koju preporučujete, da je normalne konzistencije i svjetlijih nijansi, nekako nemam potrebu za puderom, lice mi je čisto, samo da ujednači boju i napravi podlogu za eventualno šminkanje?
P.S Pratim forum godinama, kad zaškripi sa receptima ( PlavaMaca, aždajica, najgora tnx:D )
I tako manje-više od problema sa telefonom preko traženja odgovarajućih lokacija za vikend, knjiga koje preporučujete do montažnih kuća

Nadam se da me nećete linčovati i proglasiti za žgembu, drininog, cobru i ostale pojave.