banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2008, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2008, 00:39
Evo sta jedna kozmeticarka kaze:
Nijedan preparat- losion, krema, ulje.. (nebitno koliko kostaju, 3 ili 50km) ne pomazu ako ih same upotrebljavate, tj bez masaze, vjezbanja i pravilne ishrane. Kao sto je vec par vas gore primijetilo, samo koza bude ljepsa i meksa, ali celulit ostaje. Najbolji nacin za njegovo smanjenje jeste redovno vjezbanje poslije kojeg, kada se tijelo vec zagrije a 'masti pocnu da razgradjuju' , dolazi na red masaza uz upotrebu anticelulitnih preparata. Naravno treba piti dosta tecnosti tj. voda + cajevi npr. od 'tresnjinjih peteljki', dobar je za izlucivanje.
Vazna napmena: na pivo, votku, vino....itd morate potpuno da zaboravite, a kafu i cigare smanjite na minimum, ako hocete da tretman djeluje!!
Ja nisam probala! (Sve zajedno zahtijeva dosta vremena i istrajnosti, a sto je najgore i puno love za pravilne masaze. Cisto da umirim savjest :) koristim brsljan gel ili ulje prije aerobika, koji su 3-5km u svim apotekama, a poslije 'krauterhof' kremu od crvenog lista vinove loze- 4-5km i koza je super fina i mekana). Ali znam djevojku koja se pridrzavala svega i za tri mjecesa joj se celulit znatno samnjio.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Zasto muskarci nemaju celulit? Zato sto je to ruzno! :lol:
Vama nece pomoci ni promjena pola, celulit ostaje 8)

Ma ja iskreno sumnjam da bilo koja kremica moze pomoci ako se neces prihvatiti zdrave ishrane (odbaciti cigarete/alkohol) i dooobrog vjezbanja, ne nekog pipkanja od vjezbi, nego bas da sat vremena intenzivno se znojis i radis kao zmaj...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
E Slavko, stvarno više dosta. Očito je da mrziš celulit, a brate, što je previše, previše je. Svaka druga žena ima celulit. Ako tvoja cura ( :D ) nema, super, imaš sreće, a bogme ima i ona...
Ostali koji imaju celulit nek se bore protiv njega kako god znaju i umiju, nek probavaju kreme i sve... Njihova faking stvar. Ja sam prva jedno vrijeme radila vježbe, hranila se zdravo, sama po sebi pijem 2 l vode dnevno.... Mišići su mi bili super, noge bukvalno kamene, al imala sam celulit na dupetu. Radila sam iste vježbe za dupe koliko i za noge, no celulit nije spao. Onda sam odustala. Vježbe radim zbog sebe, osjećam se zdravije. Celulit na guzici neće nikog ubiti pa ni mene. U životu sam bila i deblja i mršavija nego sad... I ništa mi nije falilo...
I sam si rekao da ti ne radiš ništa, da se jednostavno ne možeš udebljati. Imaš faking sreće. Ostali se debljaju. Ja ako tri puta sedmično pojedem pastu, udebljaću se. Eto, takva građa, spor metabolizam i gotovo...

P.S. Ovo iz mene izlazi Zen, upravo sam završila to poglavlje s učenjem... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
E da, zaboravio sam u postu iznad napisati, da mislim da ne vrijedi toliko mucenja borba protiv celulita... Mislim, ebati ga, ocigledno da se vecina cura ne moze rijesiti toga... Sigurno da je puno bolje raditi na dobroj kondiciji radi psihofizickog zdravlja, nego zbog toga da bi koza na nogama i dupetu izgledala savrseno...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Hvala! :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 00:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2008, 00:39
Rakun_Slavko je napisao:
E da, zaboravio sam u postu iznad napisati, da mislim da ne vrijedi toliko mucenja borba protiv celulita... Mislim, ebati ga, ocigledno da se vecina cura ne moze rijesiti toga... Sigurno da je puno bolje raditi na dobroj kondiciji radi psihofizickog zdravlja, nego zbog toga da bi koza na nogama i dupetu izgledala savrseno...

cheers!!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Kupila i dzaba dala pare :-? doduse, ne mazem redovno nego kad se sjetim :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]