misk0 je napisao:
Onda sam doshao u CH i naucio da ovde vaze druga pravila. Ovde policija, hitna , vatrogasci .. imaju pravo kad idu na intervenciju odnosno sa upaljenim rotacionim svjetlima da : prolaze kroz crveno, idu preko ogranicenja, prelaze preko pune itd.. Znam isto tako da vozaci hitne pomoci prolaze kurs koji traje nekoliko mjeseci a tiche se voznje sa upaljenom rotacijom kao i bez nje.
I kod ans hitna prolazi kroz crveno, pretice preko puno, ja se uvijek sklonim , pomjerim auto u stranu, kocim, jer znam sta znaci 1 min stici prije u takvoj situaciji...
Neki kad upale samo roaciju, stoje na crvenom svjetlu ako se fizicki ne mogu probiti da prodju, a ako je pored rotacije upaljena i zvucna onda prolaze kroz sve ...
U testovima koje sam ja polagala (prije 5-6 godina) a i svi vi ovde ...pishe da takva vozila IMAJU pravo prvenstva, ne staju na stop, crveno, i treba se skloniti i ustupiti im prolaz, ako su pod svjetlosnom i zvucnom signalizacijom.
To vazi za hitnu, policiju, vatrogasce, vozila pod pratnjom.
A sto se tice posebne obuke, sigurna sam da i ovde moraju proci sve to.
E sad sto se tice vozila pod pratnjom, posto sam imala priliku da se vozim u istim

mogu samo reci " bozze, hocemo li stici zivi"
I sve je tu do vozaca, neki divlja po cesti , a neki koriste sirenu i rotaciju samo kad moraju ...
Najbolji je detalj:zastoj, svi stoje, a vozac kao iz americkih filmova izvadi onu pokretnu rotaciju na uvrnutom kablu, kroz prozor stavi na krov, rotacija i svi se sklanjaju ..idu face kao....
Tacno je da se tu ugrozava saobracaj, jer dosta drugih vozaca ne reaguje brzo ili nece , a ove pod rotacijom nije briga oni idu po sredini ...