Eh, bash mi nadje servis u CRO. Ne da bi me pojeli, kako god okrenem. Pazi, nije to nishta u principu strashno. Radi ona ok, kotrlja se samo tako, ali smatram da trosi previse. Racunao sam na 11-12 litara, josh zimi neka je i 13. Ali 15...punoooo brate. Tjesim se samo da nije riknulo neshto u injectoru, jer ovde ajnshpric niko ne mozhe da servisira. Pitam se da nema neki drugi potencijalni problem koji bi mogao da utiche na portoshnju (primjer: blokirane kochnice, prljav air filter, pa on kompenzuje manjak vazduha sa vishe goriva etc.). Kochnice znam da mi i nisu neke, ali bar ne blokiraju. Gume su takodje ok, 175/70 r13 kombinovane...stvarno ne znam vishe na shta da obratim pazhnju.
Uzgred mishkonja, mislim da si me negdje pogreshno skontao: pumpa je ok (valjda) ali izgleda je tu neko neshto dr*ao pa nije sjedila dobro na rezervoaru - pa je bilo kad god naspem do vrha a ona krene da preliva negdje ispod. Ja mislio rupa na rezervoaru kad tamo izgleda je neko nestrucno namjestaso pumpu i nije dobro legla. To sam, kazhem, sanirao, iako i sada ako ga naspem do vrha (nekih 50 litara) krene da curi, ali tek toliko da ostavi par flekica. Sumnjam da bash toliko goriva mozhe da ispari kroz taj prostor.
Sta bre da prchkaaaammm....
Roknuchu se bwe!