Danas sam bio na pijaci u BL i malo pregledao stanje. Izbor je veliki, ali mi se cini da su cijene toliko sarene da covjek nikako nije pametan. Uglavnom, stanje je sljedece:
- Punto 2001. god presao izmedju 100k i 140k je oko 8000km (~200km gore, dole), 1.2 benzin, i ima ih u svim bojama i dezenima

. Cak sam imao osjecaj da se samo oni i nude

- Corse 2001, preko 10500KM
- Clio , slicno kao corsa
- Peugeot 206, od 9000Km pa navise...
- Golfovi, itd, itd.
E sad sta je meni posebno zapalo za oko su dva primjerka Fiat Bravo 1.6 benzinci (2001. god) i sa full opremom, presli oko 150 000 KM ako je vjerovati satu. Cijena oko 7800 KM. Ali posto su to jaki motori, valjda nije problem malo veca kilometraza. U prici sa kumom koji je jedno dvije godine ima isto auto samo 1.4 motor prilicno me ohrabrilo da ga kupim.
Posto ja trazim gradski auto i to jos malen, ovo se bas u to i ne uklapa. Ali uklapa se iz jednog razloga, sad smatram da je bolje kupiti ipak malo veci auto (iako je i bravo jos uvijek manji auto, iako nije bas u klasi sa puntom ili corsom), sa jacim benzincem i onda ugraditi plin, jer bi tako potrosnju sveo na onu kao kod malih automobila. Samo sto bih sada ipak imao malo vise prostora u kabini auta i za "sapu(a)tnike". Ako neko ima kakvo misljenje ili iskustvo o ovom autu slobodno mi ga prenesite..