...koje vam je najneugodnije iskustvo kao vozacu? Da li ste gledali smrti u oci? bili na ivici ruba?
Hajde, ima li ko iskustva sa udesima i da li je izvukao kakvu pouku iz toga.
Ja licno smatram da se iz udesa stice najbolje iskustvo za ispravno reagovanje u iznenadnim stresnim situacijama.
Moj najneugodniji udes je kada sam bio opaljen na otvorenoj cesti od strane nekih seljaka... opaljen od nazad u stanju mirovanja u corsi 1.2, '85. od prepunog Golfa II sa jedno 60-70km/h. Momentalno ugruvavanje od glave do pete, srecom bez fraktura.
Problem je sto nista nisam vidi, 100 % iznenadjenje. Jebo majku svoju, trebo sam ga tuziti za pokusaj ubistva.
Prije toga mi frajko prolijece kroz stop kod Muzicke skole, ide sa tranzita a ja od Poliklinike. Ja 50km/h a on isto. Rezultat ultra jebeni sudar koji me nabio na obliznje drvo. Ja Subaru legacy karavan 94. a on BMW 3 iz 95-96. Bez obzira na drvo, on je izvukao deblji kraj po pitanju ostecenja auta. Opet bez ozbiljnih ozljeda, fala Bogu.
Treci i najpoucniji je debilno slijetanje sa puta zbog gluposti, teske noge i neiskustva. Off road u tom istom subaru, nesto poput drifta, samo na sljunku

i jednostavno gubim kontrolu i prelijecem preko zbunova i jaraka, odvaljujem branike, sjebavam tockove i gume i amortizere. Auto ostaje vitalan ali u izvlacenju spalim korpu i lamelu i ubijem se poslije od muke zbog toga.