banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 23:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Da li ste dozivili udes?
Ne 50%  50%  [ 14 ]
Da, jednom 25%  25%  [ 7 ]
Da, dva ili tri puta 18%  18%  [ 5 ]
Da, preko tri puta 7%  7%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 28
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2006, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
...koje vam je najneugodnije iskustvo kao vozacu? Da li ste gledali smrti u oci? bili na ivici ruba? :)
Hajde, ima li ko iskustva sa udesima i da li je izvukao kakvu pouku iz toga.
Ja licno smatram da se iz udesa stice najbolje iskustvo za ispravno reagovanje u iznenadnim stresnim situacijama.

Moj najneugodniji udes je kada sam bio opaljen na otvorenoj cesti od strane nekih seljaka... opaljen od nazad u stanju mirovanja u corsi 1.2, '85. od prepunog Golfa II sa jedno 60-70km/h. Momentalno ugruvavanje od glave do pete, srecom bez fraktura.
Problem je sto nista nisam vidi, 100 % iznenadjenje. Jebo majku svoju, trebo sam ga tuziti za pokusaj ubistva.

Prije toga mi frajko prolijece kroz stop kod Muzicke skole, ide sa tranzita a ja od Poliklinike. Ja 50km/h a on isto. Rezultat ultra jebeni sudar koji me nabio na obliznje drvo. Ja Subaru legacy karavan 94. a on BMW 3 iz 95-96. Bez obzira na drvo, on je izvukao deblji kraj po pitanju ostecenja auta. Opet bez ozbiljnih ozljeda, fala Bogu.

Treci i najpoucniji je debilno slijetanje sa puta zbog gluposti, teske noge i neiskustva. Off road u tom istom subaru, nesto poput drifta, samo na sljunku :) i jednostavno gubim kontrolu i prelijecem preko zbunova i jaraka, odvaljujem branike, sjebavam tockove i gume i amortizere. Auto ostaje vitalan ali u izvlacenju spalim korpu i lamelu i ubijem se poslije od muke zbog toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
Najneugodnije mi je bilo kad mi je lik umro dok sam mu pokušavao pomoći ali tu sam gledao udes nisam se ja lupao. Bez tog mi je najgore kad sam od četverosjeda napravio jednosjed, sva sreća pa je bog htio da to jedno sjedalo bude ono na kojem ja sjedim mada je svakako bilo krvi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
:-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2006, 17:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2006, 13:41
Ev' jedne situacije.
Prvi sam put za volanom,na suvozackom sedishtu momak moje sestre (profesionalna budala za volanom :D ),Zastava Poly 92 god, i 1k vlasnika :D
Samo motor valja i kochnice (meni najvaznije).
Posto nema pojma o menjanju brzina,menjao sam ih brzo,ali pod gasom,tako da smo brzo doshli do max 140 km/h,posle nekih pola kilometra nailazimo na raskrsnicu (levo ili desno,nema pravo).Ja sam pratio koliko idemo "na sat" i nisam obracao paznju na kucu koja je bila ispred nas.Chovek dreknu na mene "koci", a moj odgovor "shto?" :D.Chim sam primetio kucu,ja po kocnici,ali bilo je vec kasno za to,pa sam onda "ruchnu" i motao nalevo,tako da smo zavrshili u "pozi" da je moj suvozac fino posmatrao fasadu kuce u koju smo se mogli zakucati.
Ne znam shta nas je spasilo taj dan,moja brzina reakcije ili neka visha sila,al' mi drago shto me spasi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2006, 21:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2006, 12:07
I ti bi još Vejrona da voziš :lol: .

Negdje zimi dvije godine unazad vozimo se ja i rođak u Daewoo Charade 91' po gradu.Malo se zezali (ručna, led i tako to) i tako mi odlučimo da krenemo kući.Idem na na V rasksrnicu dolazim sa desnog kraka, nisam skroz stao da ne mijenjam u prvo pa posle opet u drugu JAO ja smanjim na jedno 20km/h pogledam na drugi krak bio neki džip daleko ja ajd da krenem kad ono led a volan ne jebe 20% samo pravo a prema nama gradski autobus onaj stari TAMov 20m u dužinu koliko god može on ide i pravac u nas.Pao u nesvijest, došao sebi kad smo bili negdje 50m od autobusa, kola spljoskana do volana, sva stakla popucala, dimi se iz kola ja samo pogledam rođaka obojica krvavi, uhvatim se za krov i izvučem napolje.Tu padnem, autobus u drvoredu, neki dobri ljudi nam pomažu, vozač autobusa hoće da se bije sa mnom, ja kad sam vidio šta se dešava odmah sam vidio oca pred sobom i majku, jao uhvatila me neka panika, zovem oca prvo kažem tata udario sam malo auto a on dreknu šta gdje majka u plač, dolaze odmah a mene već crveni krst odvezo, kad su vidjeli kola majka mislila da sam umro.Zamisli daewoo charade 1.0 ko biciklo direkt u autobus.Rekli mi da sam išao 10km/h brže ili da nisam bio pripet najvjerovatnije ne bih preživio.Ali to i nije bila neka brzina nego led nosi a ti nemožeš ništa, ja još neiskusan stisnem kočnicu a mi onda još brže.

Čim sam izašao iz bolnice vozio sam druga kola, nisam imao straha ali od tada mislim da vozim dosta zrelije i pažljivije, posmatram više oko sebe i to me je još par puta spasilo da se ne slupam jer predvidim šta će budala da uradi.

Danas recimo vozim preko dugačkog mosta (dva pojasa) jedno 100km/h, nikoga na cesti.Tada u uključenju dolazi jedan stari clio a za njim neka budala sa novom vektrom i ja smanjim na 70 (ograničenje) a luđak me izgleda nije vidjeo pa bez žmigavca pravac u mene hoće da zaobiđe kola, srećom nije bilo auta na suprotnom pojasu i još sam znao šta će da uradi pa sam smanjio i pobjegao na suprotni pojas, sviram i tek onda majmum vidjeo šta radi.Kočim hoću da mu jebem sve po spisku, dolazimo na semafor a pozadi na sjedištu izgleda mu žena sa malim djetetom.Rekoh jebem ti majku budalo blesava, hoće dijete da ubije konjina. :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2006, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
danielwu je napisao:
zgleda mu žena sa malim djetetom.

e ovo najvise mrzim u saobracaju. Kad neko divlja a ima djecu u kolima... kako ga nije sramota?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2006, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sad sam se sjetio leta u Yugu 45, negdje 96-97 zaletili se jedno 130-140 od rebrovackog mosta ispod starcevice, tamo prema onoj pumpi..nas 4-5 u autu prilicno alkoolisani... noc je naravno i vozac shvati, prilicno kasno da mora da koci i iz swe snage legne na kocnicu ali je na cesti bilo dosta onog sljunka sto se posipaju ceste i kao po klikerima proletimo onu T raskrsnicu, bukvalno poletimo i zakucamo se u neku hrpu pjeska, zemlje ili sta je vec bilo.

Naravno, pijane budale, malo ugruvane izasle vani bez ogrebotine i nastavimo po pivi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2006, 16:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
za sad a ne dace bog valjda, hehehe :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 12:41 
Ja jednom glupo opalio lika dok sam se vracao sa posla....hebiga nisam ga vidjeo na retrovizoru i opalio ga po lijevoj strani.....

Ali najjachi belaj je bio u slatini kada smo ja i kolega poslije 5 piva i isto toliko rakija vracali u BL....prvo sam se zabio nekome u ogradu, a zatim sam uletio u neki jarak......ni ne sjecam se najbolje...od tada ne pijem kada vozim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
Jednom mi je umalo prisjela i vozacka i sve. Stojim ja, cekam zeleno i trazim Reginin CD, kad se upali zeleno. I prva, pustam kvacilo, gas, kad skontam da je neko dijete ispred auta, vidi mu se glava! Srce mi je stalo, udri po kocnici, lik iza mene me umalo udario, izadjem i vidim dijete stoji i trese se. Pitam ga gdje mu je mama, kad mama gospodja eno je na trafici pusi i prica sa prodavacicom. E, ako je nisam ubio tad, dijete pustilo da seta samo okolo u blizini ceste! I sta da ga ja nisam vidio onako malo, ubiti i upropastiti i sebi i toj zeni zivot!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

P@vle je napisao:
I sta da ga ja nisam vidio onako malo, ubiti i upropastiti i sebi i toj zeni zivot!

A ponajvise tom djetetu!
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
'98 godine.....audi quatrro 240KS far u far sudar...trag kocenja 44 metra......meni i suvozacu nista...male posjekotine..... a tamo u slomljen vozac -hirurgija........ja kriv...naravno.

naravoucenije: KO KOCI GUBI !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]