aaaa pa napokon prvi covek na forumu ,napokon neko da napise nesto o pravom autu. Ove price jednom se pokvari i mozes baciti zaboravi . Bas ovu alfu sto si ti naveo 1.4 146 t.s. sam se navozao i nikako nisam imao problema sa njom ,osim prvog burazovog sudara i ubrzo je dosao i drugi .Drugi sudar je bio malo jaci (jos uvek stoje iskrivljeni stubovi) pa sam zbog toga i morao prodati, jer jer ovaj drugi zahvatio citav prednji dio do motora pa kako god popravis, nesto nije u redu ali tako je i sa svima autima, posle 2 sudara...mozes voziti na pijacu (sem mozda jumbasa i golf2

)Inace ovaj model sto si naveo 1.4 ima plasticnu usisnu granu i zbog toga ako nabacis filter imaces najbolji zvuk u gradu .To ti moze reci par likova sa foruma koji me znaju .Naravno mogu ti reci i da sam prodao ali gore sam naveo razlog .Sto se tice dijelova, naravno da su skupi ako ces kupovati u salonu, novo po nabavci. Ali tako je i za 90% auta .Sem mozda svijecica ali vjeruj isplate se .Nego ako budes mislio uzimati ,dacu ti ja broj lika koji svake sedmice ide u Italiju po auta pa usput moze uzeti i polovne dijelove koje su x puta jeftiniji nego ovde.
Inace ,komsija koji zivi preko puta mene je kupio moju alfu i ako je on znao da je bila udarena i da mu je letva volana bila iskrivljena .Nist lik ju je kupio ,odve u servis da popravi sta je ostalo.Ljudi odradili svoj posao i vec ~3 mjeseca nije morao obilaziti servis. Naravno on je vozi normalno, ali meni je bilo grehota ono auto voziti polako pa sad ko voli .Inace i ja sam cuo mnogo tih prica o alfi ali ispred zgrade imaju jos 2 146 i kada je brat prica sa vlasnicima(stariji ljudi) nisu se zalili za servis . Mada je neki lik od prijatelja promjenio 2 neke stare alfe ,mislim da je 75 bila u pitanju i zalio se da su se obe jako kvarile ,sto znaci ima slucajeva .
P.S. Sada imam merca e klasu ,crn ,zatamljen ,amg felne i opet zalim za alfom

Evo gledam je upravo sa prozora...