banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 16:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Ko Vam ide na zivce?
PostPoslato: 17 Avg 2006, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ovo sam maloprije procitao u novom Top Speedu. Jako je interesantno.

Dakle, ko vas u toku voznje najvise nervira?

1) Ljudi koji nose sesire u kolima izrazavajuci time nepovjerenje u automobilski krov i sopstveni zdrav razum

2) Oni koji trube onog delica sekunde kada se, poslije crvenog svjetla na semaforu ukljuci zuto.

3) Zene koje popravljaju sminku na retrovizoru, za slucaj da ih neko pogleda tokom voznje

4) Dokoni ulicni policajci, koji nisu saobracajci, ali zaustavljaju automobile i provjeravaju dokumenta nadajuci se budzetu za pice u obliznjoj kafani.

5) Dobrovoljni kandidati za vozace formule 1 koji turiraju motor dok stoje na semaforu i krecu sa skripom guma

6) Cistunci koji vode racuna o higijeni svoga vozila otvarajuci vrata automobila i istresajuci sadrzaj pepeljare na asvalt umjesto u sopstvena usta

7) Muzicki talenti koji odvrcu ozvucenje u kolima do daske i potom otvaraju prozor da i ostali ucesnici u saobracaju podjele njihova audio zadovoljstva

8) Geolozi, tragaci za vodom i naftom i ostali istrazivaci rude koji vjezbaju za svoje buduce zanimanje kopajuci nos u kolima, nadajuci se pritom da ih niko ne vidi

9) Informativni fanatici koji citaju novine u kolima na semaforu te informativni radikalni fanatici koji to isto rade u automobilu u pokretu, dok voze

10) Inkognito vozaci sa zatamnjenim staklima i naocarima za sunce kroz koje definitvno ne vide kuda voze

11) Vazni inkognito suvozaci na zadnjim sjedistima vozila sa zatamnjenim staklima i u pratnji pratecih vozila sa zatamnjenim staklima, koji nista ne vide dok upravljaju drzavom

12) Veoma Impozantne Persone, sa vezama u policiji ili kriminalu koji svoje socijalne privililegovane odnose pokazuju cetvorocifrenom registracijom

13) Vozaci numerolozi, kojima je bitno da im broj registracije bude karakteristican, pa su spremni da za tu privilegiju podplate sumnjive saobracajne sluzbenike

14) Ocigledno domaci vozaci sa ocigledno stranim registracijama - gastarbajteri i sverceri

15) Plavuse za volanom, po mogucnosti u plavim kolima i sa plavim tapacirungom

16) Vozaci kamiona i autobusa koji maltretiraju okolinu oslanjajuci se na velicinu i snagu onoga sto voze

17) Istetovirani celavci, koji gledaju sa sedista svojih nabudzenih automobila

18) Histericne sponzoruse, suvozaci zadivljene vozacem, automobilom, saobracajem, gradom i zivotom u celini

19) Oblajhane domacice u preskupim automobilima, kupljenim od strane muzeva opterecenih grizom savjesti

20) Potencijalne kamiondzije koje nemaju aktuelni kamion, pa zato voze robu (voce, povrce, bijela tehnika, namjetaj, sta god) puneci prostor ispred zadnjeg stakla - do deformisanja istog

21) Laktarosi - osobe koje voze sa isturenim laktom kroz prozor i vjezbaju za buduca probijanja kroz zivot i karijeru

22) Napaljeni lazni reli vozaci koji preticu i sa lijeve i sa desne strane, gdje god ima slobodnog mjesta

23) Baksuzi kojima se auto kvari na mostovima i prenaguzvanim raskrsnicama, obavezno u spicu

24) Nehajni poljoprivrednici u traktorima i kombajnima, koji skrecu bez zmigavca ili upadaju na put gdje i kada samo njima odgovara, ostavljajuci za sobom gomilu klizavog blata

25) Nerealizovani kamperi, koji rucaju na cebetu pored automobila parkiranog u sred najlijepse prirode

26) Emotivni ljubitelji zapisnika o svojim automobilima, koji parve guzvu cekajuci policiju satima, ne bi li se evidentirale ogrebotine na njihovim kolima nastale dodirivanjem branika

27) Vozaci pocetnici, preplaseni od skretanja, kocenja, prelazenja iz trake u traku ili bilo kojeg drugog oblika voznje

28) Vozaci naucnici i pedagozi, voljni da svakome glasno i kroz otvoren prozor objasne u cemu svi zivi osim njih grijese prilikom voznje

29) Bolesno temeljni vozaci, koji ne mogu ni jednu saobracajnu radnju da obave bez pedantne i temeljne pripreme (7 puta gledaju preko ramena, pazljivo provjeravaju da li je zeleno na semaforu, cekaju da propuste pjesake dok ovi nisu ni stupili na pjesacki prelaz)

30) Napaljeni vozaci niskih nabudzenih motora sa gumama bez sara, koji se voznjom kandiduju na srecu za svoj i na zalost tudji pogreb

31) Vozaci kocijasi, koje tokom voznje najvise uzbudjuju tudje majke i clanovi familije pa ih zato tako cesto spominju

32) Tate i mame brizni vaspitaci buducih automobilskih fanaticnih generacija, sa malom djecom na prednjim sjedistima

33) Klinci autoprevoznici amateri, koji u maksimum dvosjedu voze minimum 6 pripadika svog veselog drustva

34) Pijanci za volanom, koji misle da se i Smrt napila u isto vrijeme kada i oni, pa ne uzima danak na putu

35) Svi ostali, kada je temperatura iznad 35 stepeni

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2006, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
simpaticna lista :D
rekla bih sve to, no kad bolje razmislim, to su takve gluposti da me vise nista od toga ne moze izivcirati :wink: ... gledam sebe,vozim i sklanjam se od takvih budala po putu 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2006, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
V@nja je napisao:
14) Ocigledno domaci vozaci sa ocigledno stranim registracijama - gastarbajteri i sverceri

17) Istetovirani celavci, koji gledaju sa sedista svojih nabudzenih automobila

18 Histericne sponzoruse, suvozaci zadivljene vozacem, automobilom, saobracajem, gradom i zivotom u celini

19) Oblajhane domacice u preskupim automobilima, kupljenim od strane muzeva opterecenih grizom savjesti

Ove tačke me najviše nerviraju, vjerovatno zato što me takvi ljudi nerviraju i u ostalim situacijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2006, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
zene me uglavnom nerviraju i saobracaju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2006, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Citiraj:
27) Vozaci pocetnici, preplaseni od skretanja, kocenja, prelazenja iz trake u traku ili bilo kojeg drugog oblika voznje

28 ) Vozaci naucnici i pedagozi, voljni da svakome glasno i kroz otvoren prozor objasne u cemu svi zivi osim njih grijese prilikom voznje

Jebi ga, vecina ovoga gore se moze desiti svakome ko vozi, pa cak i da nekad spontano izbaci lakat kroz prozor, ako je na ruku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2006, 04:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
zanimljivo i duhovito. konacno se neko setio i da napise nesto o tome. ne znam kako da poredam sve ove slucajeve, koji su navedeni, ali izdvajaju se NEHAJNI POLJOPRIVREDNICI , koji bi mogli stici , odavde do BEOGRADA A DA NE UPALE ZMIGAVAC NI JEDAN PUT. EEEE TO SU SKOLOVANI VOZACI. Naravno uvek me strah proci pored autobusa gradskog prevoza, jer nikad nisi siguran kad je covek naplatio karte i KOLIKO MU SE ZURI, TJ KAD CE MU PASTI NA PAMET DA TE IZGURA SA SAOBRACEJNE TRAKE. A tek sofercine koji iza sebe vuku sumu........ uuuuuuuu kako tek to tutnji kad te prestizu..... valjda im je sporo ako ae iapred njih vozite 80 -tak km/h. pa gde ce te budale ako se moraju zaustaviti u nekih 50-tak metara ispred njih???? HM? A zakoni fizike su cudo, ili veruju u vile?
na kraju , moj omiljeni trenutak u voznji po Banjaluci je onaj , kad moram da se provucem ispod semafora koji vreba crvenim svetlom( zuto traje 2 sekunde , i neostavlja vam vremena da odreagujete ako se nadjete 20 m pred njim). NALAZI SE NA RASKRSNICI KOD AUTO PIJACE NA RELACIJI OD BUDZAKA PREMA BANJALUCKOM POLJU.
Ah da , jos jedna sitnica(ili mozda nekoliko)
NESIMETRICNE RASKRSNICE, PROPALI SAHTOVI NA SRED ULICE, IIIIIII STRELICE ZA PRESTROJAVANJE KOJE SU CRTALI DEVOJCICE NA LIKOVNOM A VIDELE SU TO NEGDE KAD SU ISLE SA TATOM I MAMOM U GRAD.
VOZACKI ISPIT B-KATEGORIJA, POLOZEN 1990. GOD

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2006, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
Ovo bi trebalo u Humor, kako sam se nasmijao :lol:.Najviše me nerviraju pod 30, 34, 21 i ćelavci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2006, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
prejaka lista!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 11:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Citiraj:
8) Geolozi, tragaci za vodom i naftom i ostali istrazivaci rude koji vjezbaju za svoje buduce zanimanje kopajuci nos u kolima, nadajuci se pritom da ih niko ne vidi

Rudari su mi najjaci definitivno! da .. :puke:

bas prije neki dan na semaforu pored bivseg Amika sam posmatrala jednog takvog "frajera" koji je na kraju otvorio prozor i sadrzinu istovario van... :cry: (da ne prlja auto sta li?? maramica jos nije izmisljena, bar on nije cuo da jeste..) .
Nerviraju me "frajeri" kojima se uvijek ama bas uvijek nekud zuri i legnu na sirine cim se pocne nazirati zuto...
A i babci za volanom koji ne vide prst pred okom mi zivce moje iskidase..na koji fazon samo produze vozacku dozvolu nije mi jasno?!
ma..ja sam nervozna osoba za volanom :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Mene nerviraju zene vozaci koje misle da ako su upalile farove i vezale pojas ne moraju vise nista raditi u saobracaju.
Najvise me nerviraju izletaci iz sporednih ulica koji izbjegavaju kontakt ocima koji je neophodan da bi bili sigurni da ce vas vozilo sa pravom prvenstva pustiti da se ukljucite. Izleti dobrim djelom i na silu se ugura u cestu. Tada pozelim da vozim nekog starog Volva i da ga nabijem i tri p..... :drinking:
Isto me nerviraju biciklisti koji ne kontaju da su ucesnici saobracaja i da trebaju pretiti znakove... najneugodnije iskustvo sa njima je kada presijecam jednosmijernu ulicu pratim da li ide vozilo iz dozvoljenog smijera. Na drugu stranu ne pazim jer je jednosmijerna, a onda naidje penzioner koji mi jebe sve po spisku, jer sam ga naravno magao ladno sahranit, al ne konta da je na njegovu gresku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
ja vas sigurno nerviram u saobracaju... :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Jos nisam upoznao zensku osobu koja ustvari koristi mozak u voznji... Ukljucujuci i rodjenu mi majku. I uvijek, al UVecini slucajeva kad se isfuravam u saobracaju skontam da zensko pravi problem. I ne volim likove sa naocalama, ovim, dioptrijskim. Ne vjerujem im ni malo. A najmenervira kad vidim da neka bogata cerkica vozi extra dobar auto, i sto znam da taj auto pati...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2006, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
4) Dokoni ulicni policajci, koji nisu saobracajci, ali zaustavljaju automobile i provjeravaju dokumenta nadajuci se budzetu za pice u obliznjoj kafani
U NARODU POZNATI KAO LIPAŠI
24) , koji skrecu bez zmigavca ili upadaju na put gdje i kada samo njima odgovara,
26) Emotivni ljubitelji zapisnika o svojim automobilima, koji parve guzvu cekajuci policiju satima, ne bi li se evidentirale ogrebotine na njihovim kolima nastale dodirivanjem branika
29) Bolesno temeljni vozaci, koji ne mogu ni jednu saobracajnu radnju da obave bez pedantne i temeljne pripreme (7 puta gledaju preko ramena, pazljivo provjeravaju da li je zeleno na semaforu, cekaju da propuste pjesake dok ovi nisu ni stupili na pjesacki prelaz)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 10:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Zaboravih navesti magarce koji redovno aliii redovno pocnu histerisati ako se slucajno nadju iza auta neke od auto skola koji obavezno staju da propuste pjesake. Gledam jutros dvojicu balavaca u bijeloj Corsi tu u Boriku na prelazu kod Tropica, (sigurno su sami sebe iz porodilista dovezli kuci), u gore navedenoj situaciji,..magonja 'laaadno lijevi zmigavac i po gasu. Pa eto Bik posto kao ni on ne pripadas zenskoj populaciji, ti mi reci sta on koristi?
Takvi me ne zivciraju, njih bi u**anim maljem tukla. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 01:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
Ova me lista uvek iznova odusevi ))))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
tatini sinovi koji se kurce :evil: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
mrvica je napisao:
Pa eto Bik posto kao ni on ne pripadas zenskoj populaciji, ti mi reci sta on koristi?

sto mene pitas? ne koristi nista, klinac se kurci, kurcice se dok ne dozivi udes. nista neocekivano...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ma mene nerviraju i pjesaci koji prelaze kada je crveno i to polako kao ja sam glavni .Njih bih najradije pregazio .A od vozaca ,pa najvise mrzim kada idem polako i trazim parking u nekoj ulicici a iza mene zena i svira mi .Da imam ficu opalio bi po rikvercu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2006, 22:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jul 2006, 22:12
Penzioneri na biciklu kad idu pa zauzmu pola trake i dzaba im svirati kad necuju,zensko za volanom,novopeceni vozaci koji misle ako su pustili muziku na sav glas i ako skripe gumama da su bog i batina,nervozni taxisti vozaci kamiona i autobusa sve me ovo uzasno nervira.Al kako gore navedeni nerviraju mene tako i ja nerviram nekog drugog i tako to ide u krug....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
I mene nerviraju pješaci koji ne gledaju je li njima zeleno, nego je li za vozila crveno, a nisu čuli za zeleni talas zbog kojega je vozilima iz drugog pravca zeleno još pola minute. Takođe ovi što sviraju dok se traži parking (stvarno su češće žene), valjda je logično da neko ko ide sporo oko puno parkiranih auta traži mjesto, ali ne, one moraju svirati da ih svi vide kako voze. Zbog takvih puno ljudi misli da su sve žene za volanom ćurke kao one.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]