banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 16:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 102  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kamere u bl?
PostPoslato: 25 Nov 2011, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
mangia je napisao:
Zna li neko da li ima kamera prema Prnjavoru kada se krene iz Klašnica ? I gdje tačno ?

nema 100%

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 02:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Mogao bih se zakleti je nešto sjevnulo k'o nebesko vrijeme :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
BA-DUM-TSSS...

Slika

Na svu srecu (ili nesrecu) sporo vozio :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 18:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
druze brate mirDza od jel ima veca slika posto je ovo go qrac... da izvines ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma poslali mi skenirano iz firme :) Nisam vidio original...
Navodno 74 na 60 a imao sam GPS koji mi je pokazivao 58 - vidio sam fotoradar i bas sam iskulirao kraj njega, a on blic-skljoc... Nebitno, bice 50-ak KM kazne :confused3:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 18:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
Danas mi kolega prica da mu je buraz dobio dvije kazne za crveno, kamera kod vidovica... Oba puta skretao desno na uslovnu.... I zalio se i mauna kazu mu da mora platiti sidske troskove iako na slici ima i strelica i zmigavac....

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Pa neka plati ako je lud. Obavezno zahtjevati da sam vidi sliku a ako se sve vidi onda napraviti skandal ako mu traze sudske troskove.

Mene uslikali prije 3 sed, svaki dan ocekujem kovertu :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Meni ovo prva slika za sve ove godine - nije da se hvalim 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
mangia je napisao:

Ima brojač prometa odmah poslije S krivine kad se izlazi iz Hrvaćana. To sijeva. :wink:

Jesi li možda mislio na to?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
BoogiE je napisao:
Danas mi kolega prica da mu je buraz dobio dvije kazne za crveno, kamera kod vidovica... Oba puta skretao desno na uslovnu.... I zalio se i mauna kazu mu da mora platiti sidske troskove iako na slici ima i strelica i zmigavac....
ако је стварно тако како ти кажеш, па нема шансе да бих платио!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Mene prije 2 sedmice zaustavi pajdo u Sa, pet traka, sve pod snijegom, ja se vodim gpsom, i kontam u njihovoj mahali bar te dve vode u lijevo. Udjem u raskrsnicu, i iz te trake zmigavac, lagano, propustim sve, i skrenem lijevo, kad on vreba. Objasnim mu sve, sta kako, ulice pokrivene snijegom, ne poznajem mahalu, vodim se gps-om, i kažem da ne piše ništa. On iskulira sve, u fazonu "nemoj da se ponovi", još mi objasni kud da idem, i ništa ja ne potpišem. Prodje par dana, plava koverta na vratim :/ Šta češ, možeš se ganjati, dokazivati da nisi ništa potpisao itd...Zbog 40 KM, ni vremena ni živaca za tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Phoenix je napisao:
mangia je napisao:

Ima brojač prometa odmah poslije S krivine kad se izlazi iz Hrvaćana. To sijeva. :wink:

Jesi li možda mislio na to?

0

jesi li ti sigurna?
mislim to, da sijeva? Imaju brojaci, al ne sijeva nista

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
BoogiE je napisao:

Da, ovo se cesto desava, vjerovatno kamera uslika u onom mini intervalu izmedju zutog svjetla i crvenog tj paljenja uslovne strelice. E sad je druga stvar sto u Bl svi uslovnu strelicu smatraju isto kao i zeleno svjetlo.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
`ta ce brojac sijevati, on cuti i broji u sebi.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Mene prije 2 sedmice zaustavi pajdo u Sa, pet traka, sve pod snijegom, ja se vodim gpsom, i kontam u njihovoj mahali bar te dve vode u lijevo. Udjem u raskrsnicu, i iz te trake zmigavac, lagano, propustim sve, i skrenem lijevo, kad on vreba. Objasnim mu sve, sta kako, ulice pokrivene snijegom, ne poznajem mahalu, vodim se gps-om, i kažem da ne piše ništa. On iskulira sve, u fazonu "nemoj da se ponovi", još mi objasni kud da idem, i ništa ja ne potpišem. Prodje par dana, plava koverta na vratim :/ Šta češ, možeš se ganjati, dokazivati da nisi ništa potpisao itd...Zbog 40 KM, ni vremena ni živaca za tako nešto.

A meni bi cijena najmanju ulogu igrala nego sto da me neko pravi budalom. Uostalom, tvoja rijec protiv njegove. iskreno, mene cudi taj nas mentalitet da se pognu usi i prihvati se sve.

Meni su ljetos u Holandiji zalijepili kaznu od 186 Eu jer taj dio parkinga tj linije uz trotoar se naplacuje od 9h a ja sam izasla iz hotela u 9.40h Poslije prve zalbe, dobijem neki odgovor na holandskom.. Ponovo zalba, zahtjevanje dokaza i cjenika kazni.. Neki dan stize pismo - puj, pike.. nema kazne :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gle, ja jesam napravio prekrsaj, ali se mogu vaditi i na to da je bio snijeg itd... Jednostavno nemam zivaca za tako nesto, i sto neko rece, uvijek bi bila moja rijec protiv dva policajca, sto nije win situacija za mene.
Al' veca je gnjida taj sugavac koji je rekao "sve ok, samo pazi da se ne ponovi", a onda iza ledja napise kaznu. Nasa posla.

ps.
Da mi je ponudio da potpisem prekrsaj, i ja odbijem, sta bi se desilo? Ista ova situacija?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali oni nemaju nikakav dokaz da si bas to ti bio ili imaju? Isto tako mozes i ti biti kreten pa naci jos dva svjedoka koji ce potvrditi da si ti taj dan bio u Prnjavoru ( lupam sada) i sta onda?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 01:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
sta bi rekli na moj slucaj :
- priblizavam se semaforu i bilo zeleno, u momentu prolaska pored semafora pocinje da trepce zeleno i ja prodjem. sa druge strane raskrsnice me zaustavi policajac i pise kaznu da sam prosao na crveno! govorim mu da nije bilo crveno a on kaze da je to " vozacka patka" i da ce me kazniti iz principa pa cu u buduce zaustavljati vozilo u takvim situacijama... opet mu kazem da nije bilo crveno i napisao mi 100km, 30 dana i 1 bod

htio sam da idem na sud ali me jedan su me "pravna lica" odgovorila jer nase sudije takve situacije prolaska kroz crveno "nece da razmatraju i najcesce uduplaju kaznu + platis sudske troskove" a moja rijec je manje vrijedna protiv rijeci sluzbenog lica

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Ali oni nemaju nikakav dokaz da si bas to ti bio ili imaju? Isto tako mozes i ti biti kreten pa naci jos dva svjedoka koji ce potvrditi da si ti taj dan bio u Prnjavoru ( lupam sada) i sta onda?

Zapisao mi je podatke, ok, ne sporim da je te podatke mogao vec naci u nekoj njihovj bazi, ali...

Draze mi je to vrijeme koje bih se bakcao po sudovima provesti ovde na forumu :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2012, 13:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
veteran 1987 je napisao:
BoogiE je napisao:

Da, ovo se cesto desava, vjerovatno kamera uslika u onom mini intervalu izmedju zutog svjetla i crvenog tj paljenja uslovne strelice. E sad je druga stvar sto u Bl svi uslovnu strelicu smatraju isto kao i zeleno svjetlo.

Pa uslovna strelica desno i jeste da uz postovanje prednosti sa druge strane skrenes desno bez nekog veceg zadrzavanja. Zivim u Boriku i tu sam skretao ne znam ni ja koliko puta i nisam jos dobio kaznu. Cini mi se da je neko rekao prije da kamera ne hvata tu desnu traku iz pravca od Mercatora prema mostu, vec samo lijevu. :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 102  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]