epek je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Probao sam Outback. Obicni 2,5L, bez baterije ili turba.
Moj prvi utisak je da je previse otisao u fenseraj.
Sto se tice voznje, mjenjac super, motor super. Jedino sto djeluje kilav na ubrzavanju, ali zato posle... I lako se zavrti do sestice i preko. Zanimljivo.
Odlicno pegla rupe. Zbilja odlicno, a pri tome na krivinama lezi kao zavaren za asfalt. Znaci udobnost ne trpi zbog upravljivosti.
Sjedista - naslon odlican, sjedeci dio po meni malo kratak.
Subjektivno, mozda bi mogao biti mrvu tisi, ali nisam siguran koliko to ekipa voli.
Start stop automatika mi se cini iritantnom.
Bokser motor ima nize teziste pa je i stabilniji overall auto a start stop je iritantan u svakom autu

Taj outback se odlicno prodaje u amerikama mada mi nikad nije bilo jasno zasto...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Zato što su modeli kasnih 90tih bili neuništivi ako ih iole održavaš normalno.
Modeli koji su osvojili Američko tržište su upravo Outbak modeli sa kraja 90tih i početka 2000tih godina koji su bez problema prelazili i preko 750K kilometara bez problema, redovan servis i nema problema. Karavan model, sa ogromnim gepekom, motor 2.5L ili 3.0R koji nije trošio kao Američki pickupovi a opet u Outbacku imaš dosta prostora plus Subaru AWD sa skoro 10 inča ground clearance-a.
Poslije kada su prešli na motore koji su imali savjeremniji
headgasket bez azbestnih komponenti, ulje je pišalo na sve strane. Od 2002. pa do 2005/6.