Choban je napisao:
U toj klasi oko 4.000 Clio 2 (kasnije Clio Storia), 1.2, 8V, benzin.
4 000-6.000 Grande Punto.
Ili bilo koji na kojeg naletiš da je u OK stanju i da ti izgled odgovara.
A ako je žeMsko, ondaK prva generacija C3, iako cijene tog polovnjaka mogu biti paprene (nekad ga precjenjuju).
Klio 2 te pare? Kada sam istog tražio po piku prije neke 4 godine, bili su 3, 3 i po. Znam da imaju Klio Storia u rangu 5000, cca 2007. godište. Taj Klio mi je neprežaljeni model

Castra je napisao:
Ja mislim da je za toliko para prioritet tražiti nešto u dobrom stanju, a ne konkretan model...
Amin. Nema tu puno prostora za biranje oko modela, to su auta 15+ godina i treba gledati kako je održavano. Iz mog nedavnog iskustva kupovine auta - koliko gledaš auto, toliko gledaj i vlasnika. Malo profil po piku, da skontaš čim se čovjek bavi, da auto npr. nije koristio za posao, pa ono piše 140 000, a on svaki dan 10 godina krstario njim po gradu i okolini.
Tu bi ti bila premija naći npr. nekog ko je vozio službeni, a Klio/Korsa/nešto... je služio da žena vodi djecu u školu, i mami za vikend. Možda nelijepo za reći, ali ako je imućniji čovjek, veća šansa da je koliko-toliko održavao auto, da je redovnije mijenjao kad nešto ode pa da jedan kvar nije vukao drugi, treći...
I zlatni savjet, nemoj žuriti, ako baš ne moraš. Triput mjeri, pa onda kad se odlučiš, vodi limaru i majstoru jer svašta se da sakriti i od iskusnijih vozača.