skeva je napisao:
Vrijedi li ova astrica te pare? I da li uopste gledati te astre za 5-6 hiljada?
Opel Astra (5.500 KM)
https://www.olx.ba/r/39138547/812588Prvo pitanje, zašto tražiš nešto po federaciji ako to možeš naći i kod nas.
Traži da je auto bliže, da ga možeš sa nekim otići pogledati (obavezno jer četvoro očiju bolje vide) , znači BL, Čelinac, Prijedor, K.Varoš, Laktaši, Gradiška pa i Mrkonjić...tu potraži automobil.
Dalje na ovom oglasu mi je mutno što je auto svježe opran a nije posušen tako da na limariji ništa , bar po slikama, ne možeš da vidiš ima li kakva oštećenja.
Farove ćeš morati ispolirati odmah jer su plastični i loše izgledaju.
Dalje ja nikad ne bih kupio auto ako nema pokazivač temperature motora (a ova astra to nema).
Na slici instrument table vidi mu se da gori neka lampica a slika mu je malo mutna tako da se ne vidi šta je u pitanju iako nije dat kontakt na vozilu ili da je eventualno bar upalio auto isto pa onda slikao.
Sve ovo što sam nabrojao ništa ne mora da znači, možda je auto pristojan....
Pošto ti znaš koliko ćeš voziti automobil, ja da sad kupujem automobil sa ovom predstavom kolliko isti vozim, nikad kupio dizela ne bih već bih ganjao benzinca (koji je u startu jeftiniji za 1000-1500km) sa prostranim gepekom da možda kasnije ugradim plin ako bih automobil počeo više voziti nego inače.
Svejedno šta god odlučiš neka je sretno, prva opcija i izbor nisu uvijek i najbolji....
Pogledaj malo i benzince i to mlađe od ovog 2004 godišta, ili sačekaj još malo pa skupi još koju milju i kupi mlađe.