A što ove "majstore" i njihove radionice treba redom zapaliti

Danas odem do auto električara, nešto mi presta raditi sirena odjednom, pošto me tamo mehaničar poslao da pregleda struju i spojeve malo bolje, ispizdiše me kreteni došlo mi da ih podavim ko mačke

Došao pred "radnju", nazvah dobar dan, taj ti taj problem, može li se kratko pogledati pošto je subota, treba mi auto danas, pa da ga ne ostavljam šta se ustanovi dogovorili bi rad i cijenu.....veli meni onaj momak: nije problem, samo da smaknemo ovaj kombi sa kanala i pogledaću šta je (treba mu kanal, veli neka folija...

) za jedno pola sata, ako možeš pričekati. Nema reko problema, ja u kafanu u blizini i polako novine pred sebe i wi-fi i prođe jedno 35-40 minuta, krenuo ja prema njima da vidim šta je....Ja tamo, auto parkiran gdje sam ga ostavio

Pitam ja one momke: ima li šta momci, jeste li pogledali? Ovaj će mali meni: NISMO JOŠ NI POGLEDALI

A na kanalu neki Golf, iza njega isto neka lamina, jedan čačka u kanalu drugi tog iza, a kad sam ja došao nije ih bilo tu

E tad sam popizdio

pa jel ja čekam pola sata ko idiot u kafani, da bi ti uzeo nekog pajdu da mu pogledaš preko reda???!!! Ovaj meni odozdo, ma samo na brzaka ulje da zamijenim....Boli me qrac jarane da mu mijenjaš motor!!! Rekao si mi da pričekam pola sata da siđe sa kanala, ja čekam a jaro preko reda!!! Ja zapjenio ko pit bul

Daj reko ključ ovamo nećeš ti majstore para! Ovaj meni pa prijatelju ako ti se ne žuri sačekaj malo

ŽURI MI SE!!!! Zato sam rekao
pogledaj šta je pa da se dogovorimo 
Kad budeš mi radio džabe ćutaću, dok ja plaćam biće po mom!! Auto upalim i niz put....Samo zbog ovakvih krkana želim EU što prije ovdje pa će biti ili prava usluga ili je neće biti!!