banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 09:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 474  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Avg 2020, 06:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Sondri je napisao:
Odem danas pogledati Insigniu, nema nikog na placu... Vizuelno djeluje OK, par sitnih parnica, ipak je 10god star auto... Zanimaju me diskovi, žuti su, kao zahrđali, vide se jasno kroz feluge... Da li je od pranja i stajanja tako požutilo, da li bi spala hrđa s par jačih kočenja? Nije mi realno da lik stavi auto na plac sa takvim diskovima, ako su propali :)

Neka mu to bude najveća mana. :)

Za koji dan mojoj insigniji godina dana kod mene. Da kucnem u drvo, ništa nepredvidjeno do sad. Samo hladnjak zamjenio jer je propuštao.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 07:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jesi radio išta od servisa, kakva je cijena održavanja generalno, koji motor je u pitanju? Ovaj je 2.0 dizel, 118kw...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 07:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kod mene je 2.0 cdti 90kW, automatik, 2014. god.

Otkad je kod mene, odradio sam 2 mala servisa. Sa svim filterima izađe, čini mi se, oko 220KM. Nisam radio u ovlaštenom servisu.

S obzirom da sam prije nepunih mjesec dana došao na famoznih 200k km, trebalo bi zamjeniti lanac. Nemam pojma koliko to košta.

Sve u svemu, zadovoljan sam. Pokazala se pouzdana za sad. Prelazim 20-25k godišnje.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Castra je napisao:
Meni ovaj C4 djeluje najbolje od svih tu, mada bi solidan kompromis između opreme i cijene bio i Megan.

GT auto mi je malo sumnjiv prodavac, pa bih tu dobro pripazio. U svakom slučaju, ovlašteni servis je prekoputa, pa njihova auta možeš odvesti na pregled...
A što ti je sumnjiv? Mulja sa km? Ili sitno lupanje okrpi pa prodaje i ne prijavi ?

Od ona 3 meni je Toyota prvi pick...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
enc0re je napisao:
Sondri je napisao:
Odem danas pogledati Insigniu, nema nikog na placu... Vizuelno djeluje OK, par sitnih parnica, ipak je 10god star auto... Zanimaju me diskovi, žuti su, kao zahrđali, vide se jasno kroz feluge... Da li je od pranja i stajanja tako požutilo, da li bi spala hrđa s par jačih kočenja? Nije mi realno da lik stavi auto na plac sa takvim diskovima, ako su propali :)

Neka mu to bude najveća mana. :)

Za koji dan mojoj insigniji godina dana kod mene. Da kucnem u drvo, ništa nepredvidjeno do sad. Samo hladnjak zamjenio jer je propuštao.

Vala baš.

Diskovi će korodirati od kiše i nevožnje automobila, prvo kočenje i zablistaće kao da su novi.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
hadzidado je napisao:
motozeljo je napisao:
hadzidado je napisao:
Fino napisa da neće karavan, a Octavia je velika u svakom obliku. Do 100000km(Auris je sa 90000+ km) Octavia ide samo sa tsi, a VW tsi nisu nešto što bi iole pametan čovjek želio bez garancije.
Od ovih Toyotu.

Poklopcu....ko je spomenuo karavan? Ti ili ja?

Pih, jake ti razlike između limo i karavan verzije- gepek 590L za limo, a 610 za karavan. Dužina 466cm.
Ona je kompakt samo po platformi, od ostalih je veća za guzicu(vala, nije ni jeftina).

Al je bolja od svih navedenih....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 10:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
munja.alex je napisao:
Castra je napisao:
Meni ovaj C4 djeluje najbolje od svih tu, mada bi solidan kompromis između opreme i cijene bio i Megan.

GT auto mi je malo sumnjiv prodavac, pa bih tu dobro pripazio. U svakom slučaju, ovlašteni servis je prekoputa, pa njihova auta možeš odvesti na pregled...
A što ti je sumnjiv? Mulja sa km? Ili sitno lupanje okrpi pa prodaje i ne prijavi ?

Gledao kod njega neka auta i kao pokazaće mi neki C4 Kaktus koji mu je tek došao.
Kad smo otvorili gepek, imali smo šta za vidjeti. Pun bio nekih plastika, boga pitaj šta muljaju...

Uglavnom, ako mene pitate, najbolje je da odete kod švercera i pitate koliko bi uzeli provizije da vam nabave neko auto sa aukcije koje vi odaberete.
Ta auta imaju detaljne izvještaje i slike, tako da se prilično dobro može procijeniti stanje auta. Isto tako, možeš biti siguran da nije servisna lažirana...

EDIT: Pride što je bio bezobrazan i nadobudan kad sam postavio par pitanja. Što ne znači da bi drugi bili bolji... Ali opet, treba dobro otvoriti oči...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je li to Kramar?

Ja sam imao baš suprotno iskustvo. Lik koji je radio je bio baš ljubazan. Danilo, čini mi se.

Edit: sad vidim da pričate o GT autu. Zbunilo me je jer vidim da je taj C4 u kramaru...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
GT je stvarno bezobrazan lik, obilazio sam kad sam tražio auto i ne bih nikad više tamo ušao.

Moja preporuka je drauto, kod Nestro pumpe kad se sa petlje krena ka Prijedoru. Možeš se sve dogovoriti sa čovjekom, meni je čak i nudio da uzmem auto dan dva da vozim gdje hoću i provjerim prije bilo kakvog dogovora.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@enc0re
Ma ne, prije godinu dana sam gledao neki C4 Kaktus u GT autu, nevezano za auta koje si ti naveo...

Sa Kramarom sam imao 2 odlična iskustva, stvarno sam pazario odlična auta.
E sad, neki drugi kude i grde Kramara iz sveg glasa, tako da treba i tu pripaziti.

Moram priznati da zadnji put kad sam gledao auta kod Kramara, ponuda im je bila dosta lošija. Nekako su im auta bila više ofucana. Kako je sad, zaista ne znam...
Po mom iskustvu, bili su zaista ljubazni oba puta. Kad smo kupili prvi auto, nije bilo drugog ključa.
Rekli su nam da se vjerovatno zagubio negdje u transportu i da se zna desiti da naknadno dobiju drugi ključ, ali da ništa ne obećavaju.
Stvarno tako i bi. Poslije jedno 2 mjeseca su nas zvali da dođemo po taj ključ...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
jovic23 je napisao:
GT je stvarno bezobrazan lik, obilazio sam kad sam tražio auto i ne bih nikad više tamo ušao.

Moja preporuka je drauto, kod Nestro pumpe kad se sa petlje krena ka Prijedoru. Možeš se sve dogovoriti sa čovjekom, meni je čak i nudio da uzmem auto dan dva da vozim gdje hoću i provjerim prije bilo kakvog dogovora.
Gazda Mićo bezobrazan

Hvala na podjeli iskustava, da znam....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne sjećam se ni imena ni da li je gazda ili radnik, al' se ponašao kao da sam došao ukrasti auto a ne kupiti.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 12:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne vjerujem da je bio Mićo, on je skroz korektan lik... Ima možda i najjači plac trenutno...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Gdje je taj salon?
Ja sam isto sreo radnika idiota - kad se od Kramara ide brzom cestom dole dalje, mislim da je drugi plac po redu. Sad je zatvoren, tj. prazan.
Bas sto neko rece ponasao se kao da smo dosli ukrasti nesto, a ne kupiti.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Preko puta Verana. Kod pumpe Nafta trans

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
jovic23 je napisao:

Moze li to i za onog ko mu nije rodjak?

:D

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma kakvi saloni, to su samo placevi... :lol:

https://www.banjalukaforum.com/viewtopi ... 04&start=0

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam da li može uopšte ili je računao sa tim da ću odbiti jer nisam lud da vozim neregistrovano auto u drugi grad.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 17:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Okt 2018, 19:23
Све су то преваранти, сад неком се деси да купи добар ауто али већина је са великим манама.
"Продавци" у Крамару се у аута разумију као и у кинески језик.
На овим осталим плацевима изађу ликови па кад те крену одмјеравати и процјењивати могу ли те излеватити.
Ja сам имао лоша искуства са Крамаром, ГТ и Хит аутом.
На срећу нисам купио ауто код њих.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
A kako se zovu oni dole blizu My Way, onaj veliki plac? Ja tog lika znam kad je drzao servis mobitela u Novoj varosi, Pasiva se zvao, cini mi se, hercegovacki naglasak ima, visok. Kad sam trazio auto naletim na njega, pitam je li ovo tvoje. Jeste. Onda nista, hvala!
Ojadio mi telefon tada, povadio iz njega dijelove, ubacio drugu plocu, i kao nema mu lijeka. Kad sam odnio u drugi servis, kazu ova ploca je bila u vodi. A sta sam je tad mogao dokazati i izganjati. Ako je tad tako kvaran bio, mogu misliti sta sa autima radi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 474  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]