@Munja
Ma da, na to mislim. Malo me zainteresovalo da vidim ko je i onda skontam da je lik registrovao 3 domena za pljuvanje po Kramaru...

Mislim, meni ni u džep, ni iz džepa, svako ima svoje prodavce kojima vjeruje, a kojima ne...
Da se ne ponavljam kako nismo imali kvarova sa autima kupljenim kod Kramara, evo par nekih drugih stvari.
Prvi auto je bio star 2 godine i 4 mjeseca kad smo ga uzeli i prešao je 150k km.
Znači za 840 dana, neko je prešao 150 hiljada km. To je cifra od ~180 kilometara svaki dan, ali baš, baš svaki dan bez izuzetka... Onda dođe neko i kaže ma kod Kramara su sva auta sa vraćanom kilometražom, imao je taj tvoj i 300 hiljada. Pa jebem li ga, jedino ako je taksi bio, pa da je pravio ~360 kilometara svaki dan, al opet odakle Kramaru toliko taksi auta?
Na kraju krajeva, ja sam lično provjerio kilometražu u inostranstvu i odgovarala je onome na kilometar satu.
Pa onda kažu da su kod Kramara samo plavljenici. Moguće, ali kako na vijestima nema tih konstantnih poplava...
Odakle im toliko poplavljenih auta bog te mazo...
Ja kontam da Kramar kupi čitav lot od lizing kuća, nema tu ni vremena, ni finansijske računice da se zajebavaju sa pojedinačnim autima. Imaju toliko auta i prodaju u BiH, CG, HR da zaista sumnjam da mogu stići nabaviti sva poplavljena, skršena i sjebana auta, pa da ih poprave tek toliko da izdrže 6 mjeseci garancije.
Najlakše je napraviti naloge na nekom forumima, ispljuvati i onda na blogu napisati da se svi žale...

Meni su daleko sumnjiviji prodavci koji imaju manje auta, jer oni ne kupuju veliku količinu pa da imaju popuste već moraju da ganjaju pojedinačna auta. Najveća ušteda im je onda da poprave neki problematičan auto koji se prodao maltene džabe.
A kod njih su onda sve top auta, ćopava baka vozila i ostalo...
@Šejn
Ako razmišljaš o uvozu, možeš pogledati i
https://www.onlinecars.at/Mada, ovi naši prodavci imaju jebeno dobre cijene, ja kad sam gledao baš je bilo teško naći nešto što ispadne jeftinije nego kod naših dripaca...