banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 02:31 Danas je 30 Jun 2026, 02:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17206 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 861  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Dec 2014, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
The_new_Statesman je napisao:
Zalij rakijom :)

:)

Сад си ме подсјетио, прошле године сам читао састав оне текућине што спречава магљење стакала и схватио да је то, мање-више, чисти алкохол. након тога, ископам патоку и премажем дио шајбе (јако мало сам је имао, ко зна од када) и прошле зиме на том дијелу шајбе нисам имао проблем ;)

Чак се и ове сезоне примијети разлика, сад ту магли, али примјетно мање него на остатку шајбе. Мој проблем је што патоке више немам, а ови које питам "имају негдје", ал' нико или не да или не зна гдје им је та патока...

Ето, ако је некоме корисно ово искуство...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:
da na to sam mislio.....ma govorim ti da rukom simuliras bravljenje...poguras onaj dio brave na vratima sto bravi,...izgleda kao slovo u....prema vani i skljocnuce kad kao zabravi a kad povuces rucicu on to odbravi.....

ОК, пробаћу већ за који минут :)

'фала

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ja sam sipao tako u tecnost za pranje prozora pa usmrdi rakija cijeli auto......plus zaustavila me milicija i odmah...oooo malo se popilo....ma smrdi sajba konju jedan u zivotu nisam popio to

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И мој стари је једне године усуо некакву ракију у посуду за прање шајбе, и у моменту кад је полицајац дизао лизалицу, ја сам још увијек шприцао то по шајби. И исто тако, "ооо попило се"... :)

Него, ја сад од својих врата, и све је покретно; врата се затварају и закључавају/откључавају на -4°C. Још сам мало нашприцао WD-40, па ћу видјети шта ће се десити кад залади...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 12:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
kiovva je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Zalij rakijom :)

Сад си ме подсјетио, прошле године сам читао састав оне текућине што спречава магљење стакала и схватио да је то, мање-више, чисти алкохол. након тога, ископам патоку и премажем дио шајбе (јако мало сам је имао, ко зна од када) и прошле зиме на том дијелу шајбе нисам имао проблем ;)

Чак се и ове сезоне примијети разлика, сад ту магли, али примјетно мање него на остатку шајбе. Мој проблем је што патоке више немам, а ови које питам "имају негдје", ал' нико или не да или не зна гдје им је та патока...

Ето, ако је некоме корисно ово искуство...

Dve trećine voda, trećina sirće. Premazati šajbu i neće lediti. Tako kažu, nisam probao ali ima smisla.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Sjetih se kako sam imao probleme sa bravom fiatove pande. Zuris na posao, ona parkirana vani pa brava zaledi. Otkljucas, otvoris ali vrata nece da se zatvore (dzaba ono o cemu je _Krol_ pisao). Svezem pojasom vrata pa polako do firme. Ostavis malo da radi, zagrije se pa dodje na svoje i tjeraj dalje :D

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Mene zaje8ava brava gepeka na Pugu po hladnoći :angry4: elektronska je nema umetka za ključ, kad otključavam daljinski otvori se i gepek :angry1: i onda mogam deset puta lupati da se zatvori jer neće da uhvati zub otključava se stalno, a neće auto da se zaljuča ako gepek nije zatvoren :angry3: Kad je toplije, nema nikakvih problema....kao da keder otvrdne ili šta....

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

NiZ je napisao:
Sjetih se kako sam imao probleme sa bravom fiatove pande. Zuris na posao, ona parkirana vani pa brava zaledi. Otkljucas, otvoris ali vrata nece da se zatvore (dzaba ono o cemu je _Krol_ pisao). Svezem pojasom vrata pa polako do firme. Ostavis malo da radi, zagrije se pa dodje na svoje i tjeraj dalje :D

Да, Кролово рјешење ни код мене није употребљиво: онај дио о којем је он писао је сасвим покретљив, чак га прстом помјерам без икаквог напора. И отпушта, такође, врло лако.

Погледао сам и гуме на шасији, оне на која врата налијежу и ниједна није крута. Тако да претпостављам да оне не одбијају врата. Не знам у шта више да гледам, једино да видим да се сутра увалим неком у гаражу и скинем тапацирунг, па да видим. Али, ипак је то Рено, гарант је све иза некаквог лима да му се не може прићи :р

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Kod svih je iza nekog lima i tesko mu je prici. Ako je pretpostavka da je nesto zaledilo, mozes li ga parkirati kod nekoga kod koga nije minus u garazi na nekoliko sati? Ili da skines tapacirung, fen u ruke pa da otkravis i osusis ono sto je problem?

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
jebaji ga...ja imao askonu prije nekih 15,20 godina i tako sam rjesavao problem....i kod njih isto znalo zalediti pa nece da zabravi vrate

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Koristi li iko ove sprejeve za odmrzavanje šajbe, fercera li to? (veći su mi problem zamrznute metlice, nego šajba)

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 18:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kupio sam ja na Petrolu u pakovanju ko za pranje stakla, zacudo fercera.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2014, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Kod mene pametni stari prekjuce uzeo auto i odvezao na praonu, natopio ga dobro i sad kad stoji na minusu kad ih otvoris nece zabrave, dok se ne ugreje u autu.
Jest me izbija, a nema kakvog odmrzivaca, wda i gluposti sipao nisam.
Jebem ti minus.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 18:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2011, 17:27

Dragan Kalamanda ima pitanje o

KvaroviCitroën Xsara Picasso (2000 - 2010)

Sve najbolje svima u NG ali meni nije pocela najbolje. Nocas je bilo -18 u mom gradu auto je bill napolju I sada nece da upali. Poslije gasenja grijaca verglam Ali nece da upali , gase se lampice tj. trepere lampice ali nista. Cujem odredjeni zvucni signal I pali mi se nakratko on a lampica kraj pokazivaca rezervoara ( kao da je na rezervi) . Jel moguce da je zaledio evro dizel D4 , prije nekoliko dana nasuo pun rezervoar I nasuo bocicu aditiva ATF . Sta mi je ciniti I da li je neko imao slicna iskustva. Hvala

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 18:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Vrlo moguće, podigni haubu i pogledaj crijeva od goriva (obično su providna). ATF ulje u dizelu generalno nija baš pametna ideja; ako se već sipa, sipa se zbog mazljivosti, a ne zbog snižavanja tačke mržnjenja goriva.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2015, 20:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Stari nekidan mijenjao filter goriva pa nije odzračio kako treba. Juče dignem haubu i kad sam ubacio flašicu u koju će ići višak nalilo se baš gusto gorivo, ko zejtin.
Onako nikad vidio nisam vidio, pogotovo ne na -8℃.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2012, 15:21
Zna li neko koliko kosta odjava tablica u BL i do kada radi salter za to ?
Radim do 4 , pa ne mogu stici tamo bar do pola 5 ili 5 , a ne znam da li oni rade duze ... Cisto da znam da ne poljubim vrata .

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Mislim da rade do 19h, a odjava ne bi trebala ništa da košta do mjesec dana nakon isteka registracije, nakon toga kao ima neka kazna, ali u stvarnosti ne znam nikoga da je to morao platiti.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 18:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Prvi put poslije smrti vlasnika vratili smo tablice nakon 3-4 godine. Registrovali na novog vlasnika, voženo pet godina i prodali u međuvremenu. Rođak odvezao na selo, nije regostrovao i došlo obavještenje da je odjavljeno po službenoj dužnosti. Poslije par mjeseci vratimo opet tablice i nijednom nismo ništa plaćali.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2015, 18:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2012, 15:21
Hvala na odgovoru ! Ne mogu vjerovat da je kod nas nesto besplatno ... :)

Vrh

[ 17206 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 861  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]